Auto Kopen op Afbetaling met Negatief BKR - Autobranche Leningen

Financiering voor auto afbetaling, zelfs bij Negatief BKR

Een auto kopen op afbetaling met een negatief BKR kan dat? Dit soort vragen komen we regelmatig tegen op het internet. Je hebt het zelf waarschijnlijk wel eens gelezen op zoek naar een manier om een auto te kopen in de autobranche. Persoonlijke leningen zijn de beste keus om een auto aan de haak te slaan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Wat zijn de factoren die hierbij komen kijken als je een auto wilt kopen zonder BKR. Met andere woorden hoe gaat het financieren van een auto zonder dat je een BKR toetsing hoeft te ondergaan?

Normaal gesproken onderga je een BKR toetsing wanneer je een autolening aangaat voor een auto. Maar er zijn gelukkig uitzonderingen.

Wat dacht je van een short lease van Athlon hieronder zonder het gedoe van een BKR toetsing.

De aanschaf van een auto met een BKR heeft vaak een betere kans van slagen via een lease. Het leasen van een auto zonder een BKR toetsing is alleen mogelijk met bijvoorbeeld een shortlease van bijvoorbeeld Athlon. Er zijn vervolgens 2 keuzes om zonder een BKR een auto te leasen:

1) Kies een occasion

2) Voor een nieuwe auto kies je de kortste looptijd

Toch hoeft het hebben van een BKR registratie niet altijd een afwijzing voor een autolening of een autolease te betekenen. Dat ligt voornamelijk aan welke BKR code er achter uw naam staat, want er bestaan verschillende codes van licht tot zwaar.

U zou ook contact kunnen opnemen met een instelling die u helpt om uw BKR registratie te verwijderen. Klik HIER voor meer informatie over deze BKR service.

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Leningen oversluiten
 • Auto, Camper, Restschuld
 • Vergelijk 10+ zakelijke kredietverstrekkers
 • Zakelijke lening binnen 24 uur
 • Tot 1 miljoen euro
 • Aanvraag binnen 2 minuten
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Private lease nieuw en occasion
 • Wij kopen je huidige auto
 • Incl. verzekering, belasting onderhoud, pechhulp
 • Dagelijks opzegbaar
 • Incl. Pechhulp & Onderhoud
 • Gratis proefrit
 • Kosteloos beëindigen
 • Incl. Schade- & ongevallen verzekering
 • Private en zakelijke lease
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Makkelijk opzegbaar
 • Inruil oude auto mogelijk
 • Private lease, koop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Occasions en nieuwe modellen
 • Inc. Verzekering, belasting onderhoud en pechhulp
 • Private FlexLease na 1 jaar opzegbaar
 • Zakelijk en privé

Auto kopen op afbetaling met BKR – Autobranche

Wil je misschien geld lenen om een auto kopen op afbetaling met BKR aan te schaffen? Of denk je dat private leasen van een auto zonder BKR voor jou een goede keuze kan zijn?

Tegenwoordig zijn er aardig wat autobranche mogelijkheden op het internet beschikbaar. We hebben ze allemaal op een rijtje gezet zodat je alle voor en nadelen goed overzichtelijk door kunt lezen. Lees het aandachtig door om erachter te komen hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Wil je eerst misschien wat meer weten over hoe je van je BKR registratie af kunt komen? Dan heb we op onze andere pagina’s handige tips hoe dit te doen

Hoe werkt een auto op afbetaling met BKR registratie?

Auto op afbetaling zonder BKR, hoe werkt het precies? Het is vaak een dure aangelegenheid om op afbetaling een nieuwe auto te gaan kopen met BKR een registratie. Een aantal mensen zullen hun spaargeld hiervoor aanspreken en anderen kiezen ervoor om een van de vele leasevormen te kiezen.

Maar er bestaan nog meer mogelijkheden om een nieuwe of gebruikte auto te financieren. Zo bestaat er ook een leenvorm zoals de auto huurkoop.

Je moet echter wel een aantal zaken met deze financiering voor hem goed bekijken. Want er is een vrij grote kans dat je aanvraag om een auto op afbetaling zonder BKR geweigerd zal worden.

Is auto kopen op afbetaling zonder BKR toetsing mogelijk?

Het afbetalen van een auto op afbetaling met een negatieve BKR registratie was vroeger bij veel autodealers mogelijk. Maar tegenwoordig is dat een andere zaak.

Vandaag de dag zijn er minder van dit soort dealers beschikbaar omdat het toezicht door de BKR behoorlijk is toegenomen. Dit komt omdat het merendeel van de autobranche aanbieders geen risico’s wil lopen bij mensen met een negatieve BKR codering.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

Auto afbetaling zonder BKR – Autobranche

Maar toch zijn er autodealers bij gekomen die met de klant meedenken. Bij hen is het nog steeds mogelijk om een auto op afbetaling te financieren zelfs al heb je een BKR codering. Je vind deze autodealers en andere aanbieders in het overzicht van onze website.

Dit komt omdat er een grote autobranche markt is voor mensen die een auto met uitgestelde betaling willen zonder een BKR toetsing. Dit doen ze omdat ze een schulden niet geregistreerd willen hebben bij het BKR. Zo’n negatieve BKR kan namelijk vervelende gevolgen hebben als je andere financiële verplichtingen hebt zoals een hypotheek.

Auto kopen afbetaling zonder BKR toetsing

Het eerste wat je zou kunnen doen is het opvragen van je eigen BKR codering. Je krijgt op die manier een goed inzicht van je financiële situatie voordat er een toetsing wordt gedaan. Heb je een negatieve codering door een betalingsachterstand?

Denk dan twee keer na of je nog steeds achter het idee aan wilt gaan om een nieuwe auto op afbetaling aan te schaffen. Je kunt dan alsnog proberen als je BKR het toelaat om een aanbieder te kiezen voor een auto op afbetaling.

Is je BKR codering positief en kunnen je inkomsten een dergelijke autofinanciering dragen. Dan is het bij vrijwel elke autodealer mogelijk om een auto te financieren.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Auto kopen op afbetaling zonder BKR voor en nadelen

Het kopen van een auto in termijnen zonder BKR check is er een mogelijkheid. Maar wanneer je voor deze manier van financiering wilt kiezen moet je wel een duidelijk beeld hebben van de voor en nadelen. Want voor en nadelen zitten hier zeker aan verbonden. We hebben hieronder een overzicht van alle voor en nadelen beschreven:

Zeer groot aanbod van auto’s beschikbaar

Een groot voordeel is dat het aanbod van auto’s enorm is. Bij auto.nl kun je kiezen voor een auto leasen of een auto op afbetaling. Je kunt bij hem vrijwel elk merk en model auto vinden.

Kredietwaardigheidscheck bij een auto op afbetaling zonder BKR toetsing

Door het hebben van een negatieve BKR registratie zijn veel mensen in geval van een kredietwaardigheidscheck gehandicapt om een auto aan te schaffen. Maar gelukkig betekent dit niet in alle gevallen dat het verkrijgen van een auto onoverkomelijk is.

Boetevrij tussentijds aflossen

Het is goed om te weten dat met een autofinanciering zonder BKR je boetevrij tijdens de looptijd kunt aflossen. Dit brengt als voordeel dat je rente ook lager wordt voor de rest van je autolening termijnen. Dus hoe meer je boetevrij tussentijds aflossen des te lager je uiteindelijk aan rente betaald.

Aanbetaling auto in termijnen betalen zonder BKR

De kans is groot dat je niet genoeg geld hebt wanneer je kiest om een auto in termijnen te betalen zonder BKR. Via onze autobranche partners is het mogelijk om een nieuwe of gebruikte auto te financieren. Je hebt bij hen geen problemen zoals het maken van te grote investeringen

Want je kiest je eigen termijn en looptijd hoe je de terugbetaling van het bedrag aan de verstrekker verricht. Gevolgen en risico’s zijn van groot belang om over na te denken bij een dergelijke beslissing.

Want je gaat een verplichting om betalingen te voldoen aan voor een hoge aanschafprijs en een lange termijn. Voordat je dus en dergelijke keuze maakt moet je altijd eerst goed vergelijken.

De nadelen van het financieren met BKR

De keuze van het aanschaffen van een auto met negatieve BKR neemt de nodige risico’s met zich mee. Het kan zijn dat de termijnbetalingen niet echt haalbaar zijn omdat er geen kredietwaardigheidscheck wordt uitgevoerd. Deze manier van auto kopen zonder een BKR check te ondergaan levert veel problemen op en verloopt niet altijd soepel.

Je kunt waarschijnlijk alles netjes afbetalen wanneer je je financiën goed voor elkaar hebt. Het is wel van belang dat je verantwoordelijkheid neemt en de inspanning doet om het allemaal tot een goed eind te brengen. Maar zitten toch wel een aantal nadelen aan het kopen van een auto op afbetaling zonder BKR.

Hoge kosten voor het kopen met BKR

Het kan behoorlijk duur zijn om een auto te kopen met een BKR registratie. De rente van de auto financiering zijn vaak hoger en daardoor ook de maandelijkse kosten voor de auto.

Vergeleken met een normale aankoop van een auto of een auto lease liggen de kosten uiteindelijk veel hoger. Vergeet niet de kosten welke je daarnaast hebt zoals autobranche verzekeringen en belasting voordat je de auto echt kunt gaan gebruiken.

Tweedehands auto op afbetaling zonder BKR

Dit soort zaken wordt vaak geen rekening mee gehouden wanneer men kiest om een tweedehands auto te kopen op afbetaling zonder BKR. Je hebt toch een goede deal gesloten maar toch komen de uiteindelijke kosten stuk hoger uit.

Hierdoor kunnen toch betalingsproblemen ontstaan tijdens het terugbetalen van de auto lening. Ga daarom goed vergelijken bij de diverse aanbieders van autolease en autoleningen met BKR.

Rente bij het financieren met negatieve BKR

Het kopen van een auto zonder BKR brengt vergeleken met een andere financiering vaak een hogere rente met zich mee. Dat komt omdat de risico’s voor de verstrekker hoger liggen en dit natuurlijk door de rente wordt doorberekend. Je ontloopt op die manier wel een BKR-toetsing maar je kosten zullen in dit geval niet meevallen.

Een belangrijk onderdeel wat niet onderschat mag worden is het ouder worden van je auto. De waardedaling van een auto krijg je natuurlijk ook mee te maken. Dus hoe langer de afbetalingstermijn duurt hoe minder de auto waard wordt .

Je betaalt elke maand hetzelfde bedrag terwijl de waarde van de auto minder wordt. Neem daarom als je verstandig bent de waardevermindering ook mee in het besluit om een auto te kopen met een negatieve registratie wat betreft de BKR.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Er zijn nog andere mogelijkheden beschikbaar

Het mag duidelijk zijn dat het kiezen voor een auto kopen met BKR registratie een aantal flinke risico’s met zich meebrengt. Sommige mensen willen deze risico’s liever niet lopen, je hoeft namelijk niet altijd te kiezen voor een auto kopen met BKR. Als je genoeg kapitaal of spaargeld hebt opgebouwd is het veel verstandiger om direct de hele aanschafwaarde te betalen.

Andere autobranche mogelijkheden

Je ziet dat het kopen van een auto met een BKR registratie duidelijk wat risico’s met zich mee kan brengen. Het kan daarom ook verstandig zijn om andere mogelijkheden te overwegen zoals het leasen van een auto.

Één van de manieren is het shortleasen. Deze manier van leasen is een stuk goedkoper omdat je de auto voor een zeer korte termijn kunt lease. Dit kan een mooie oplossing zijn en een stuk goedkoper als je de auto enkel een paar dagen nodig hebt. Autobranche aanbieders van een shortlease vind je ook in de tabel in bovenstaand overzicht.

Tot slot

Geld lenen voor een auto is tot slot ook met een BKR notering mogelijk. Een nieuwe auto kopen of een occasion is net zoals een huurkoop auto een auto financieren zonder problemen mogelijk.

Mocht u in de toekomst geld lenen voor andere aanschaf? Dan is het misschien verstandig om het verwijderen BKR te overwegen. Wij hebben daar op onze andere pagina’s informatie over hoe u dit eenvoudig kunt oplossen.

Autobranche cijfers en trends

Als consument of autodealer op zoek naar inzage in de autobranche, inclusief de nieuwste trends en statistieken, is het wellicht een goed idee om onze speciale webpagina te raadplegen. Op deze pagina vind je waardevolle informatie die je niet alleen kunt bekijken, maar ook kosteloos kunt delen op je eigen website. We zorgen ervoor dat de gegevens regelmatig worden bijgewerkt zodra er nieuwe cijfers beschikbaar zijn.

Een andere opkomende trend op auto-gerelateerde websites is het gebruik van infographics. Deze visueel aantrekkelijke grafische weergaven bieden dezelfde informatie als lange teksten, maar op een overzichtelijke manier. Normaal gesproken zijn infographics behoorlijk prijzig, maar bij FinaBud stellen we ze gratis beschikbaar voor plaatsing op je eigen website met een speciale code.

Andere Leningen en Lease

FinaBud.NL

Behalve een autolening heb je misschien ook behoefte om info over andere soorten leningen of lease te raadplegen. Dat kan dan op onze "Alle Leningen" en Alle Lease" pagina's.