Auto Kopen op Afbetaling - Autobranche Leningen

Auto kopen op afbetaling in de autobranche: leningen en financieringsopties

Een auto kopen op afbetaling is een manier om op korte termijn een auto te bezitten. Je hebt misschien net je rijbewijs behaald en wachten op een auto duurt te lang. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je al een auto hebt en dat deze nodig vervangen moet worden. Mits je genoeg geld hebt gespaard is dat zo geregeld. Maar zonder spaarcenten zijn en toch mogelijkheden in de autobranche in de vorm van leningen of leasen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Maar jammer genoeg is dat niet voor iedereen weggelegd. Een financiering is dan iets waar je op kunt terugvallen. Je bent dan denken aan het afsluiten van een lening of een auto kopen op afbetaling.

Er zitten natuurlijk nadelen en voordelen aan alle mogelijkheden om een auto te financieren. Het is daarom verstandig om je te verdiepen in de verschillen van de voorwaarden bij dergelijke aanbieders. Op die manier kies jij de goedkoopste en meest verantwoorde financiering die bij jou past. We hebben alvast een paar voor jou op een rijtje gezet.

Geld lenen bij de bank – Autobranche

Het lenen van geld bij een bank is een mogelijkheid om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet te krijgen. Het is een redelijk goede manier om van een auto kopen en in termijnen betalen.

Je betaalt met een persoonlijke lening het aankoopbedrag van de auto terug in termijnen 60 maanden. Je hebt dan maandelijkse afbetaling met een vaste rente terug aan de autobranche lening verstrekker of de bank.

Bij deze manier van lenen is het altijd duidelijk hoeveel je maandelijks moet afbetalen. Ook de looptijd en de rente van 5 tot 9% staat bij een persoonlijke lening voor een auto vast.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Private lease, koop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Vergelijk 10+ zakelijke kredietverstrekkers
 • Zakelijke lening binnen 24 uur
 • Tot 1 miljoen euro
 • Aanvraag binnen 2 minuten
Dit waren de Financial lease met ander woorden "Huurkoop of Auto op afbetaling" aanbieders. Nu de autoleningen!
 • Persoonlijke lening, Doorlopend krediet
 • Leningen oversluiten
 • Auto, keuken, opleiding
 • Autolening, Persoonlijke lening
 • Leningen oversluiten
 • Auto, motor, caravan, boot, opleiding
      Staat wat je zoekt er niet bij?      Andere manieren bekijken?       Klik dan de knoppen onderaan deze pagina

Doorlopend krediet

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een doodlopend krediet. Geld lenen op deze manier is meer flexibel dan een persoonlijke lening. Want je kunt bij deze manier ook een maand overslaan. En elke keer dat je een afbetaling hebt gedaan mag je dat bedrag ook opnieuw weer opnemen wanneer je dat wilt. De rente bij een doorlopend krediet staat ook niet vast.

Een nadeel kan zijn dat de rente bij een doorlopend krediet over het algemeen iets hoger is dan die bij een persoonlijke lening. De meeste mensen kiezen daarom een persoonlijke lening om een auto te kopen, omdat dit de meest goedkope manier van lenen is. Vergelijk wel goed alle leningen van de beschikbare aanbieders.

Het verschil in voorwaarden en rente over de afbetaling kan behoorlijk groot zijn. Het kan je al snel een paar euro schelen met wat slim vergelijken. Je kunt daar heel wat benzine voor kopen.

Auto kopen op afbetaling zonder bank via de autodealer

Het kopen van een auto op afbetaling via de autobranche dealer is ook een mogelijkheid. Je betaalt dan de auto af bij de autodealer. Dit is een comfortabele manier wanneer je de auto kan je keuze hebt gevonden. Je kunt dan in hetzelfde overleg de auto financieren.

Maar toch kleven hier ook nadelen aan. Je betaalt namelijk bij een dealer een hogere rente over je auto afbetaling dan dat je een lening aanvraagt bij een bank.

Wat ook een nadeel is, dat is dat het kopen van een auto op afbetaling een manier van huurkoop is. Dat wil zeggen dat de auto niet direct jouw eigendom is. Dat is wel zo wanneer je besluit om de auto aan te schaffen met een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

4 Auto kopen in termijnen betalen tips

Tegenwoordig hebben steeds meer Nederlandse inwoners moeite om hun maandelijkse termijnen op autoleningen te voldoen. Hoewel de aantallen laag zijn, nemen ze in een snel tempo toe. Echter, de lening aanvragers ervaren veel problemen als het gaat om het doen van maandelijkse afbetaling. Dit gebeurt tijdens de huidige crisis steeds meer.

Als u een auto wilt kopen, moet u ervoor zorgen dat u de autolening kan betalen. De auto moet iets zijn dat je gemakkelijk kunt veroorloven, en het moet ook voldoen aan uw budget. Dit zal u in de meeste gevallen uit de problemen te houden. Als u de beste deal wilt krijgen, raden wij u aan de onderstaande 5 tips te volgen.

1. Kredietrapport van uw BKR

Allereerst moet u uw kredietrapport krijgen van het BKR (Bureau Krediet Registratie). Bovendien geeft dit u ook genoeg tijd om uw BKR te corrigeren. Als je een goede kredietwaardigheid hebt, zult u in staat om een auto lening te krijgen tegen een aanzienlijk lagere rente en natuurlijk de afbetaling.

2. Kijk goed rond

Wij raden u aan om rond te kijken als u op zoek bent naar de beste autobranche deal voor een afbetaling regeling. Op dezelfde manier moet u op zoek gaan naar de beste afbetaling deal als het gaat om het aanvragen van een lening. De meerderheid van de mensen doet het niet. De meesten van hen doen hun huiswerk niet voordat ze naar een dealer gaan om een auto te kopen.

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de autokopers hun financiering bij de dealer doen. Waarschijnlijk is het het gemak of de aantrekkingskracht van de advertenties die lage rentetarieven aanbieden. Houd in gedachten dat u de laagste rente alleen kunt krijgen als u een positieve BKR-registratie heeft.

Als u wilt beginnen, raden wij u aan contact op te nemen met gemeenschapsbanken en kredietverenigingen. Meestal bieden zij de laagste rentetarieven voor autoleningen.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

3. De kortste lening

Aangezien de prijzen van auto’s zijn gestegen, worden de autobranche leningen verstrekt tegen hogere rentevoeten. Zodat het totale bedrag van de auto kan worden betaald in de langste en lagere maandelijkse afbetaling termijnen. Dus, tegenwoordig, kunt u uw auto afbetalen in maximaal 9 jaar. De maandelijkse afbetaling zal dalen met een toename van het aantal termijnen.

Hier zit het addertje onder het gras: als u een hogere rentevoet kiest en u besluit de betaling te verrichten gedurende bijvoorbeeld 5 jaar, betaalt u op lange termijn meer voor de te kopen auto dan wanneer u een kortere betalingstermijn had gekozen. Kies dus voor een kortere periode van afbetaling, want dan bent u sneller van de lening af.

4. De maandelijkse aflossing

Sommige mensen gaan ervan uit dat ze een goede deal hebben zolang ze het zich kunnen veroorloven om de maandelijkse afbetaling te doen, maar dit is geen goede veronderstelling. In feite is dit een verschrikkelijke fout als u een auto wilt gaan kopen..

Dus, voordat u een aanvraag voor een autolening start, zorg ervoor dat u deze 4 factoren in gedachten te houden.

Auto kopen betalen in termijnen

Hoe kan de maandelijkse termijnen laag worden gehouden? Welk type auto lening u ook krijgt voor eigen gebruik, het is onvermijdelijk om hoge rentetarieven tegen te komen, afhankelijk van de bank of financiële instelling waar u een aanvraag indient. Dit is een van de redenen waarom consumenten op het eerste niveau niet direct een autolening zouden aanvragen vanwege twijfels en vragen als, “Kan ik de maandelijkse afbetaling voldoen?

Hoe zit het met de rentetarieven? Hoe zit het met mijn maandelijkse kosten bij het kopen van een auto?” Deze vragen zijn een van de belemmeringen voor het aanvragen van een auto op afbetaling kopen door veel mensen, vooral degenen die in de middelste loonklasse verdienen.

Het doel van auto leningen is om de manier van leven te verbeteren voor mensen die het zich niet konden veroorloven om een huis, een auto of een woning te kopen door geld uit te lenen aan aanvragers met betrokken rentetarieven.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Goedkoop auto kopen op afbetaling voorwaarden

Een van de leningen die voortdurend worden aangevraagd is de goedkoopste autolening. Dit type lening houdt in dat de lener een aanvraag indient bij een financiële instelling om financiële hulp te vragen bij het kopen van een auto van een particuliere of gecertificeerde autobranche verkoper.

De normale voorwaarden zijn van toepassing, zoals een beperkt te lenen bedrag, de berekening van de aanbetaling, de rentevoet en de looptijd van de lening.

Voordat u een aanvraag voor dit type lening indient, is het belangrijk dat u in aanmerking komt voor de lening en dat u een bedrag hebt voor de aanbetaling. Waarom? Er zijn enkele financiële instellingen die alleen autoleningen aanbieden exclusief aanbetaling. Je moet op zijn minst wat back up geld om te volstaan voor de aanbetaling als in het geval het nodig zou zijn.

Auto kopen op afbetaling met lage maandelijkse termijnen

Als gevolg van de rentetarieven, zouden aanvragers kunnen vragen: “Hoe kan ik de maandelijkse afbetaling laag te houden?” Er zijn verschillende oplossingen hiervoor en een daarvan zou zijn om op tijd te betalen. Dit zou u helpen hogere kosten in de komende maanden te verminderen.

Naast op tijd betalen is het betalen van het verwachte bedrag om te voorkomen dat eerdere kosten toe te voegen aan de kosten van de volgende termijn.

Een andere oplossing voor het laag houden van uw betalingen is om alleen het bedrag dat nodig is en zoals vereist door het autobedrijf te lenen. Er zijn sommige individuen die dit niet volgen en meer zou lenen dan wat nodig is, dat is niet een gezonde financiële zet.

Een veel voorkomende overtuiging die verkeerd is over het lenen van geld is dat hoe langer de periode hoe kleiner bedrag dat u zou betalen. Nogmaals, dat is verkeerd, want hoe langer de periode, hoe meer u betaalt.

Lage rente maar geen lagere kosten

Hoewel de rente normaal gezien zou dalen, betekent dit niet dat de kosten lager zouden zijn. Als u het bekijkt, hoofdsom vermenigvuldigd met de rente maal de duur van de toegestane periode, zou uw maandelijkse afbetaling hoger zijn.

Kijk niet naar de exacte maandelijkse betaling maar bekijk het in een holistische benadering als u iets wilt kopen. Bereken de totale betalingen die u zou verwachten. Dus een oplossing voor het hebben van maandelijkse betalingen is het kiezen van de juiste periode van tijd voor uw betaling.

Met leningen, ongeacht het type, zou het het beste zijn om slim te zijn en intelligentie te tonen in deze kwestie. Het hebben van kennis in deze financieringsregeling zou u inzicht in het bankbeleid krijgen. En dus bespaart u tijd en uw hard verdiende geld.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Leasen als alternatief

Maar daar eindigt het verhaal niet. Private leasen van een auto is tegenwoordig zeer populair alternatief. Je leaset als particulier daarmee een auto i.p.v. deze te kopen. Bij die prijs inbegrepen zijn alle kosten voor belasting, onderhoud en verzekeringen.

Dat betekent in dat geval veel zekerheid. Maar natuurlijk een klein nadeeltje, je moet de auto na het aflopen van het contract meteen weer inleveren.

Bij merkdealers zoals Volkswagen Fiat en dergelijke heb je speciale vormen van financieren. Soms kun je zelfs een auto tegen 0% rente kopen en afbetalen. De meeste vormen van financieren vind je bij auto.nl.

Conclusie auto op afbetaling

Je ziet de mogelijkheden en vormen van auto op afbetaling kopen zijn bijna eindeloos. Neem even de tijd om alle aanbieders op onze website door te lezen en met elkaar te vergelijken.

Op zoek naar een vergelijkende lijst van autoleningen en autobranche lease provider in Nederland? Zoek dan niet verder voor de beste financieringsregelingen informatie provider is beschikbaar op FinaBud in een klik. Krijg je hand op de meest betrouwbare informatie over Auto Leningen.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Shalini_Madhav/2396631

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Samantha_Lin/1379224

Andere Leningen

FinaBud.NL

Behalve een autolening heb je misschien ook behoefte om info over andere soorten leningen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle leningen verzamelen pagina.