Auto Kopen Per Maand Betalen Zonder BKR - Autobranche Leningen

Auto financieren in de autobranche: Leningen zonder BKR

Aan de orde is een auto kopen en per maand betalen en het liefst zonder BKR. Als je op korte termijn een auto nodig hebt blijft er in de autobranche niet veel over om te kiezen, of het nu voor je gezin of voor gebruik om naar je werk te gaan. Om snel over een auto te beschikken is een auto op afbetaling kopen zoals leningen veelal de enige manier voor jou.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Heb je op dit moment geen geld maar wil je toch die mooie auto kopen? Een auto op afbetaling kopen is een mooie manier om toch een auto te kunnen betalen. Dit gaat echter wel hand-in-hand met het betalen van hoge rentes. Dat wil zeggen dat je wanneer je je auto in een keer gekocht had dat je met een afbetaling van een auto aan het eind van de rit meer geld kwijt bent.

Met een shortlease is het trouwens ook mogelijk om zonder BKR een auto te rijden. Een andere mogelijkheid is om een auto te leasen via Athlon. Maar dan wel met een shortlease zonder BKR toetsing.

De aanschaf van een auto met een BKR heeft vaak een betere kans van slagen via een lease. Het leasen van een auto zonder een BKR toetsing is alleen mogelijk met bijvoorbeeld een shortlease van bijvoorbeeld Athlon. Er zijn vervolgens 2 keuzes om zonder een BKR een auto te leasen:

1) Kies een occasion

2) Voor een nieuwe auto kies je de kortste looptijd

Toch hoeft het hebben van een BKR registratie niet altijd een afwijzing voor een autolening of een autolease te betekenen. Dat ligt voornamelijk aan welke BKR code er achter uw naam staat, want er bestaan verschillende codes van licht tot zwaar.

U zou ook contact kunnen opnemen met een instelling die u helpt om uw BKR registratie te verwijderen. Klik HIER voor meer informatie over deze BKR service.

AUTOLENING MET BKR TOETSING

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Leningen oversluiten
 • Auto, Camper, Restschuld
 • Vergelijk 10+ zakelijke kredietverstrekkers
 • Zakelijke lening binnen 24 uur
 • Tot 1 miljoen euro
 • Aanvraag binnen 2 minuten
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Private lease nieuw en occasion
 • Wij kopen je huidige auto
 • Incl. verzekering, belasting onderhoud, pechhulp
 • Dagelijks opzegbaar
 • Incl. Pechhulp & Onderhoud
 • Gratis proefrit
 • Kosteloos beëindigen
 • Incl. Schade- & ongevallen verzekering
 • Private en zakelijke lease
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Makkelijk opzegbaar
 • Inruil oude auto mogelijk
 • Private lease, koop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Occasions en nieuwe modellen
 • Inc. Verzekering, belasting onderhoud en pechhulp
 • Private FlexLease na 1 jaar opzegbaar
 • Zakelijk en privé

Auto kopen betalen per maand voorbeeld

Bijvoorbeeld je koopt voor €25000 een auto op afbetaling per maand. Dan ben je ongeveer 10% meer kwijt aan het eind van de aflossing. Dit komt neer op een totaal bedrag van €2500. Het doorsparen om een auto te bekostigen is in veel gevallen de meest verstandige keuze.

Hoe werkt ‘auto op afbetaling’? Bij het kopen van een auto op afbetaling wordt het aankoopbedrag of een deel hiervan geleend en gespreid afbetaald. Over deze kosten wordt een percentage aan rente berekend of komen andere kosten bij.

AANBIEDING 1

AANBIEDING 2

AANBIEDING 3

Citroën C1 5 deurs Feel met airco

De lease oplossing voor vervoer in de stad. Compact, wendbaar, ergonomisch en confortable.

Ford Focus Hatchback Titanium

Biedt een lease oplossing voor vervoer in de stad. Panoramadak, automaat en winterpakket.

Opel Karl met Airconditioning

Lease met 5 volwaardige zitplaatsen waardoor hij de ruimste in zijn klasse is..

Vanaf € 207 /mnd 60mnd en 10.000 km/jr

Kopen of financieren van ex-leaseauto’s

Inruil van uw auto mogelijk!

Vanaf € 380 /mnd 54mnd en 10.000 km/jr

Kopen of financieren van ex-leaseauto’s

Inruil van uw auto mogelijk!

Vanaf € 234 /mnd 24mnd en 10.000 km/jr

Kopen of financieren van ex-leaseauto’s

Inruil van uw auto mogelijk!

Waar kun je een tweedehands auto kopen per maand betalen?

Je vraagt bij de dealer waar je de tweedehands auto hebt gezien een regeling om deze af te betalen. Ga met hem in overleg over de hoeveelheid rente en de periode waarover je de afbetaling per maand wilt aflossen. Vergelijk de beschikbare dealers en ga niet meteen in zee met de eerste de beste. Auto.nl is een aanbieder met een zeer groot scala aan auto’s waar je ook een financiering kunt regelen.

Veel autodealers proberen een consument te verleiden met deals die behoorlijk interessant lijken. Een van deze deals is een 50/50 regeling of een auto afbetalen zonder rente. Je betaald bij deze soort auto aanbiedingen in het begin een laag maandelijks bedrag en dat klinkt natuurlijk aantrekkelijk. Vaak komt dan aan het eind van de rit de aap uit de mouw, en ben je verplicht om verborgen kosten of een restbedrag te betalen.

Doe daarom zelf je onderzoek en laat je niet misleiden door deals die te mooi zijn om waar te zijn.

De nadelen van een auto kopen per maand aflossen

Het afbetalen en aflossen van een auto heeft zo zijn nadelen. Maar het grootste voordeel is dat je niet hoeft te sparen om een auto snel in bezit te kunnen hebben. In bepaalde situaties kan per maand betalen een leuke uitweg zijn. Maar de nadelen als je een auto op afbetaling zou willen kopen zijn dingen waar je rekening mee moet houden:

 • Je bent niet meteen eigenaar van een auto op afbetaling. Je kunt pas eigenaar zijn van de auto wanneer je een percentage van de auto afgelost heb. De auto kan tevens terug genomen worden wanneer er een betalingsachterstand ontstaat.
 • Bijkomende kosten en een hoge rente zijn dingen welke bij het kopen van een auto op afbetaling komen kijken.
 • Ook het onderhandelen over de prijs en eventuele extra’s van de auto is iets wat bij een afbetaling minder goed zal kunnen.
 • Ook zal een boete opgelegd kunnen worden wanneer je je maandelijkse betalingen verzuimt.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

Auto kopen en per maand aflossen alternatieven

Een alternatief voor een auto op afbetaling kopen kan een persoonlijke lening bij je eigen bank zijn. Bij je eigen bank zijn de rentepercentages minder hoog dan bij een auto op afbetaling. Ook kun je op deze manier de auto in een keer betalen. Zo ben je in staat om met de dealer te onderhandelen.

Pas op dat je periode van aflossing niet langer is dan de levensduur van je auto. Je hebt dan kans dat je wanneer de auto niet meer gebruikt wordt je nog steeds je aflossings afbetalingen voor de auto moet voldoen

Je bent meteen eigenaar van de auto met een persoonlijke lening. En wanneer je de autolening afgelost hebt kun je hem ook zo weer verkopen. Een behoorlijke korting op je auto is vaak eenvoudig te regelen.

Het kopen van een tweedehands auto in termijnen

Het in termijnen betalen van een tweedehandsauto is wat vaak gedaan wordt bij een dealer. In de meeste gevallen wordt hierbij gedacht aan een auto die nieuw is. Maar wat te denken van een occasion op afbetaling.

Heb je snel een auto nodig en kun je maandelijks een paar €100 missen? Begin dan niet aan een nieuwe auto op afbetaling maar kijk naar een jonge tweedehands auto. Ten eerste omdat de afschrijving bij een nieuwe auto erg hoog is.

Bij een tweedehands auto heb je daar minder last van. Wat dacht je zelfs van 40% lagere aanschafprijs voor een autolening die slechts een paar jaar oud is.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Auto kopen per maand betalen maandelijkse kosten

Het omlaag brengen van je maandelijkse kosten is een goede manier bij het kopen van een tweedehands auto op afbetaling. Toch komen er een paar autobranche voorwaarden om de hoek kijken bij het kopen van een occasion wekle je per maand wilt betalen.

Een van die voorwaarden is dat de dealer een all risk verzekering voor jouw auto zal eisen. Deze allrisk verzekering zal dan voor jouw rekening zijn. Zulke verzekeringen lopen aardig in de kosten.

En dat is zeker het geval wanneer je nog geen no-claimkorting hebt opgebouwd. Je zult dan automatisch een hoger tarief moeten betalen.

Auto met negatieve BKR op afbetaling

Het kopen van een auto op afbetaling is eigenlijk ook een lening. En veel dealers zullen gebruik maken van het BKR voor jou autolening. Maar dat is niet bij alle dealers het geval.

Vaak wordt er bij een auto op afbetaling navraag gedaan bij het BKR om te kijken of jij nog leningen bij anderen hebt lopen. En zodoende te zien of je negatieve coderingen hebt staan. Ook wordt er bekeken of je in het verleden tijdig aan je betalingsverplichtingen voldaan hebt.

Het zal daarom niet altijd eenvoudig zijn om een auto te kopen op afbetaling zonder een BKR toetsing. Maar heb je in het verleden op tijd je betalingen voldaan. Dan heb je waarschijnlijk een positieve codering en zou het afsluiten van een nieuwe lening geen probleem zijn.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Auto op afbetaling met negatief BKR

Heb je bij de aanvraag van een auto op afbetaling toch een negatieve BKR registratie? Dan kan dat betekenen dat je momenteel of in het verleden je lening niet op tijd betaald hebt. Er zijn niet veel autodealers of verstrekkers van kredieten die jou een lening zullen geven wanneer je een negatieve BKR registratie hebt.

Heb je geluk om toch een autodealer te vinden of een bank die jou een lening wil geven. Dan zijn vaak de voorwaarden zo dat je meer zult betalen.

Tot slot

Geld lenen voor een nieuwe tweedehands auto in de vorm van een autolening of een persoonlijke lening is tot slot de beste keus. Maar ook een auto kopen met financial lease of private lease heeft een goede reputatie.

Het aanbod van auto lease en lenen voor een wagen is groot op onze website. Neem de tijd en ga alle informatie vergelijken wat betreft looptijd en rente. Maar bij dit alles is het natuurlijk altijd “Lenen kost geld”.

Tot zover onze tips over de aanschaf auto van leasen tot lenen.

Grafieken voor de autobranche

Indien je als consument of autodealer geïnteresseerd bent in het verkrijgen van unieke inzichten over de auto-industrie, inclusief de meest recente trends en statistieken, raden wij je aan om een kijkje te nemen op onze exclusieve autobranche webpagina. Op deze specifieke pagina heb je niet alleen de mogelijkheid om alle waardevolle informatie te raadplegen, maar je kunt deze tevens kosteloos overnemen naar je eigen website. We zorgen ervoor dat de gegevens regelmatig worden bijgewerkt zodra er nieuwe cijfers beschikbaar zijn.

Daarnaast zie je tegenwoordig steeds vaker op auto-gerelateerde websites zogenaamde infographics. Deze visueel aantrekkelijke grafische weergaven bieden dezelfde informatie als uitgebreide teksten, maar dan op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. Doorgaans zijn dergelijke infographics behoorlijk prijzig, maar bij FinaBud stellen wij ze gratis ter beschikking voor plaatsing op jouw eigen website middels een unieke code.

Andere Leningen en Lease

FinaBud.NL

Behalve een autolening heb je misschien ook behoefte om info over andere soorten leningen of lease te raadplegen. Dat kan dan op onze "Alle Leningen" en Alle Lease" pagina's.