Auto Kopen Uitgestelde Betaling - Autobranche Leningen

Auto Kopen Uitgestelde Betaling in de Autobranche Leningen

Hier leest u autobranche informatie over auto kopen uitgestelde betaling zoals leningen. Een auto bezitten is voor de meeste mensen erg belangrijk vanuit praktisch oogpunt. Het is hun vervoer van en naar hun werk bijvoorbeeld. Er zijn echter ook mensen voor wie het rijden van een ‘gouden koets’ belangrijk is als status symbool.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De overheid probeert het autorijden steeds verder te ontmoedigen door belastingen te verhogen. Maar het lijkt allemaal geen verschil te mogen maken. Maar wat doe je als je auto kapot is en je geen geld hebt voor een auto? Wat kun je dan doen, of beter gezegd, hoe kun je een auto financieren?

LENING VOOR AUTO, CAMPER ENZ.

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen worden dan aanzienlijk vergroot om binnenkort in een droomauto rond te rijden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Private lease, koop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Vergelijk 10+ zakelijke kredietverstrekkers
 • Zakelijke lening binnen 24 uur
 • Tot 1 miljoen euro
 • Aanvraag binnen 2 minuten
Dit waren de Financial lease met ander woorden "Huurkoop of Auto op afbetaling" aanbieders. Nu de autoleningen!
 • Persoonlijke lening, Doorlopend krediet
 • Leningen oversluiten
 • Auto, keuken, opleiding
 • Autolening, Persoonlijke lening
 • Leningen oversluiten
 • Auto, motor, caravan, boot, opleiding
      Staat wat je zoekt er niet bij?      Andere manieren bekijken?       Klik dan de knoppen onderaan deze pagina

Auto kopen met uitgestelde betaling – Autobranche

Waar zijn die mooie uitgestelde betaling acties om een auto met 0% rente te kopen gebleven. Je zou toch denken dat omdat de rente zo laag is op dit moment dat je dan ook renteloze autobranche financiering mogelijkheden zou hebben. Maar toch wordt er bij een bijvoorbeeld 50/50 deal toch nog rente berekend. En bestaan er misschien toch nog alternatieve die een voordelige oplossing bieden? Je leest het allemaal op deze pagina.

Dat waren hele populaire acties zo’n financiering voor een auto tegen 0% rente. Met een slogan zoals betaal de helft nu en betaal de rest over 1 of 2 jaar. Deze acties stonden ook bekend als een 50/50 deal, of uitgestelde betaling. Ook kenden we een financiering zonder rente onder de naam kosteloos krediet. Na 2016 verdwenen deze soort acties.

Na september 2016 worden deze leningen niet meer aan de klanten aangeboden. Deze acties waren van autofinanciers welke aangesloten waren bij de vereniging van financieringsondernemingen in Nederland (vfn). Bijna alle grote automerken zijn verbonden aan deze kredietmaatschappijen.

Fifty fifty financiering is ook een lening

Een fifty fifty deal of financiering is niets anders dan een autolening. Geld wat je nog niet bezit kun je toch al uitgeven op deze manier. Natuurlijk moet je het geleende bedrag uiteindelijk toch weer terug betalen. De rente hierover is de vergoeding voor de verstrekker van het krediet.

Ook als de rente 0% bedraagt worden er toch kosten gemaakt door de kredietverstrekker. Het is niet voor niets dat bij elke lening voor een auto of financiering je leest “let op! Geld lenen kost geld”

Nederlands toezicht

De autoriteit financiële markten is de Nederlandse toezichthouder. Vind je vind dat een actie met een percentage van 0% rente verkeerde suggesties verbindt aan een auto financiering verplichting. Je werd bij dit soort acties opgezadeld met een aanvullende lening wanneer je deze niet op tijd terug kon betalen.

Deze aanvullende leningen voor een auto waren een lening tegen zeer hoge rentes. En in geval van gedwongen verkoop van de auto kwam er een aanzienlijke restschuld om de hoek kijken. Om deze redenen bieden autobranche vfn kredietverleners geen 0% rente financiering acties meer aan.

Auto nu kopen later betalen alternatieven – Autobranche

Je zou denken dat er door deze nieuwe gedragscode geen goedkope mogelijkheden om je auto te financieren zijn overgebleven. Maar er zijn toch autobranche alternatieven voor auto nu kopen en later betalen zoals je hieronder kan lezen.

Geld lenen voor 2de hands auto kopen op afbetaling

De financiële markt heeft handig ingespeeld op al onze materialistische behoeften. Wil je snel geld lenen voor het kopen van een 2de hands auto? Prima, online kun je tegenwoordig binnen een dag een geld lening afsluiten. Wil je lenen voor een vakantie? Prima, bij de bank of bij online geldverstrekkers kun je snel geld lenen voor jouw vakantie.

Een van de meest voorkomende geld lening die tegenwoordig afgesloten wordt is een financiering voor een auto. Veel auto dealers spelen hier ook handig op in door financiering op afbetaling aan te bieden op hun auto’s.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

Verschillende vormen van auto kopen per maand aflossen

Er zijn veel verschillende vormen van autofinanciering zoals het kopen van een auto met aflossing per maand verkrijgbaar. Maar uiteindelijk zijn deze in te passen in één van de deze twee vormen van lenen. Zoals de persoonlijke lening en het doorlopend krediet.

Autofinanciering in de vorm van een persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening betaal je een vast bedrag per maand aan rente en aflossing. Deze vorm van geld lening loopt vaak over een vooraf vastgestelde looptijd. En de hoogte van de autobranche financiering is afhankelijk van je inkomen.

Auto kopen per maand betalen met een doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet heb je de mogelijkheid tot aan een bepaald bedrag rood te kunnen staan. In tegenstelling tot de persoonlijke lening kun je met een doorlopend krediet tussentijds geld opnemen. Vandaar de naam ‘doorlopend’ krediet.

Deze vorm van auto kopen per maand betalen is zeer flexibel. De hoogte van het doorlopend krediet is ook afhankelijk van je inkomen.

Voor- en nadelen persoonlijke en doorlopende geld leningen

Beide vormen van geld lening hebben voor- en nadelen. De rente bij een persoonlijke lening is lager. En daarmee weet je dus precies wat je per maand aan aflossing en rente kwijt bent. Maar je hebt dan geen flexibiliteit.

Als je tussentijds geld nodig zou hebben kun je dit dus niet opnemen van je persoonlijke lening.

Het doorlopend krediet biedt meer flexibiliteit doordat het doorlopend tot je beschikking staat. Hier staat wel tegenover dat je voor deze ‘service’ betaalt middels een hogere rente voet.

Waardedaling 2e hands auto kopen op afbetaling

Een auto is geen investering en zeker geen waardevast object zoals een huis. Dit wil dus zeggen dat op het moment dat je een kopen op afbetaling voor een 2e hands auto afsluit. Dat je vanaf dat moment meteen al geld verliest. Geld lenen voor een auto is de duurste vorm van consumptief krediet omdat auto’s snel in waarde dalen.

Dit gezegd moet je ook goed in de gaten houden dat je met het afsluiten van een geld lening. Dat je dan voor je autolening ook een goede all-risk verzekering afsluit. Indien je dit niet doet, en je rijdt de auto door eigen schuld total-loss. Dan zit je zonder auto waar je nog steeds maandelijks voor moet betalen.

Maar met een all-risk verzekering beperk je zeker de schade niet. Indien de auto total-loss is en dus afgeschreven wordt, krijg je de autobranche dagwaarde ervoor terug.

Omdat auto’s in principe al in waarde verminderen als ze van de band rollen, stelt de dagwaarde van de auto helemaal niets voor. Je zult er je geld lening voor een auto niet mee af kunnen betalen. En evenmin zul je er een gelijke auto voor terug kunnen kopen.

Geld lenen voor een auto is dus iets wat je goed moet overwegen. Vraag jezelf af of geld lenen voor een auto werkelijk de moeite waard is.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

0% rente financiering acties

De 0% rente mag dan tot het verleden behoren maar dat geldt niet voor een lage rente. Via deze autobranche website blijven er genoeg acties over om een auto te financieren met een actie rente van 4 of 1%. Normaal gesproken bedraagt de rente over een lening van 5 tot 10%.

Via onze website kun je dus profiteren van een maandelijks laag rentetarief. Een aflopend krediet heeft een looptijd van meestal 3 jaar of iets langer. Het resterende bedrag kun je in die tijd bij elkaar sparen. Het aflossen zonder boete komt ook steeds vaker voor.

Hieronder kun je de huidige financieringsacties doorlezen.

50/50 deals rentevergoeding

Soms kom je toch nog een 5050 deal tegen volgens het principe” betaal de helft nu en de rest later”. Met het verschil dat er tegenwoordig wel een rentevergoeding tegenover staat. Soms vraagt men ook om meteen na een aanbetaling te beginnen met je eerste aflossing. De tweede helft betaal je dan terug in maandelijkse termijnen in plaats van dat in een keer te doen. Op die manier is er weinig verschil met de bovenstaande financieringsacties.

Gratis uitgestelde betaling zonder BKR

Gratis uitgesteld betalen van een bijvoorbeeld een tweedehands auto is ook een mogelijkheid. Het gaat bij uitgesteld betalen dan niet om een afbetaling per maand over het aankoop bedrag. Maar het aankoopbedrag wordt i.p.v. in termijnen betalen van auto, na een bepaalde tijd in een keer gevorderd.

Vaak komt er geen BKR (Bureau Krediet Registratie) aan te pas. Dus een negatieve BKR codering is dus vaak geen probleem.

Wees er wel zeker van bij het kopen van een wagen op deze manier, dat u het geld achter de hand heeft. Want anders betaald u extra kosten, waar de autobranche dealer eigenlijk wel stiekem op hoopt.

Voordeel auto kopen later betalen

Het voordeel bij het later betalen van een auto kopen is dat je rente kunt trekken van het geld op je eigen bank.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie voor een nieuwe autlening kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Kopen op afbetaling zoektermen

Via Google zijn er genoeg mogelijkheden te vinden om het kopen op afbetaling van een auto te vinden. Gebruik daarvoor de volgende zoektermen:

Private lease

Een goed alternatief is een private lease dit is weliswaar geen financiering of een lening. Deze manier van autorijden is een uitstekende manier om de kosten binnen de grenzen te houden. Voor het leasen van een nieuwe auto betaal je een maandelijkse bijdrage in plaats van dat je de auto koopt. Alle vaste autokosten zitten in de maandelijkse betalingen inbegrepen. Bij private lease kom je vaak taxitarieven of andere voordelen tegen.

Financial lease

Een auto leasen op basis van financial lease is een auto kopen op afbetaling. De auto wordt dus na afloop van het contract je eigendom.

Andere Leningen en Lease

FinaBud.NL

Behalve een autolening heb je misschien ook behoefte om info over andere soorten leningen of lease te raadplegen. Dat kan dan op onze "Alle Leningen" en Alle Lease" pagina's.