Neem de macht over voor de beste auto lening (deel 1 van 3) – Autobranche Leningen

De beste auto leningsopties in de autobranche

De meesten van jullie zijn waarschijnlijk wel eens bij een tweedehands of nieuwe autodealer geweest en hebben de vreselijke ervaring van het kopen van een auto moeten doorstaan. De verkopers in de autobranche proberen u traditioneel het gevoel te geven dat u aan hun genade bent overgeleverd wat betreft kopen en leningen en niet al te snugger bent op financieel gebied.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Ik wil u een gemakkelijke manier tonen om de tafels van de autobranche handelaars om te draaien en de macht van de verkoper weg te nemen. Het is echt een vrij eenvoudig ding om te doen.

Voor ik begin wil ik zeggen dat ik niemand in het bijzonder wil bekritiseren. De autodealers hebben hun strategie om auto’s te verkopen, en die werkt meestal vrij goed. Wat ik wil doen is u een betere strategie voorstellen vanuit het oogpunt van de koper.

Wanneer de autobranche verkoper u zijn kantoor binnensleurt is het eerste wat hij normaal vraagt “Hoeveel kunt u zich veroorloven per maand te betalen”. Of ze proberen wat politiek correcter te zijn en vragen “Hoeveel zou u per maand willen betalen”.

Ze doen dit meteen omdat ze proberen je te laten geloven dat ze hun best gaan doen om je een op maat gemaakte, eenmalige deal te maken. Om u het gevoel te geven dat u iets speciaals bent en dat deze autodealer u met fluwelen handschoentjes zal behandelen.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Private lease, koop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Vergelijk 10+ zakelijke kredietverstrekkers
 • Zakelijke lening binnen 24 uur
 • Tot 1 miljoen euro
 • Aanvraag binnen 2 minuten
Dit waren de Financial lease met ander woorden "Huurkoop of Auto op afbetaling" aanbieders. Nu de autoleningen!
 • Persoonlijke lening, Doorlopend krediet
 • Leningen oversluiten
 • Auto, keuken, opleiding
 • Autolening, Persoonlijke lening
 • Leningen oversluiten
 • Auto, motor, caravan, boot, opleiding
      Staat wat je zoekt er niet bij?      Andere manieren bekijken?       Klik dan de knoppen onderaan deze pagina

Het volgende wat de verkoper zal doen is erachter te komen wat voor auto u wilt. Hij zal een paar notities opschrijven en ze naar zijn financieel persoon brengen. Ze doen alsof deze financiële mensen een mystieke berekening gaan maken die zo moeilijk is dat slechts een paar uitverkorenen in de wereld het kunnen.

Ze doen alsof ze geen idee hebben hoe het moet en dat het hun boven de pet gaat. En jij, de klant, zou toch niet weten hoe je zoiets moet berekenen! Ze doen alsof het allemaal een groot mysterie is en dat zal zo blijven tot ze terugkomen van hun geniale financiële persoon.

Uiteindelijk komen ze terug met een glimlach op hun gezicht en wat zij beweren een uitstekende auto deal te zijn die niet te verslaan is. Ik kan me voorstellen dat dat af en toe ook echt gebeurt, maar ik heb het nog nooit gezien.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

U moet zich realiseren dat als u de autobranche verkoper vertelt dat u het zich kunt veroorloven 500 euro per maand voor de auto te betalen, er een goede kans is dat hij verbazingwekkend genoeg terugkomt met een prijs van 300 euro. Dat betekent zeker niet dat de beste deal wordt aangeboden!

Trap niet in die val. Als u niet tevreden bent zullen ze dan de “CLOSER” erbij halen. Deze persoon kan wonderen laten gebeuren. Hij zal ervoor zorgen dat u tevreden bent en de meest fantastische autodeal ooit krijgt. Zelfs als hij stilletjes enkele regels moet breken, zal hij dat alleen voor u doen.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer voor een auto termijn betaling met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je voor een autofinanciering je BKR registratie kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Eerlijk gezegd is de hele zaak een grote farce, een groot spel dat de autobranche dealers keer op keer spelen op de onfortuinlijke klant. In deel twee van deze reeks zal ik een veel betere strategie voorstellen vanuit het standpunt van de autobranche koper.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Tom_Thorne/250771

Andere Leningen

FinaBud.NL

Behalve een autolening heb je misschien ook behoefte om info over andere soorten leningen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle leningen verzamelen pagina.