Tweedehands Auto op Afbetaling Kopen – Autobranche Leningen

Leningen en Kredietmogelijkheden voor Tweedehands Auto's in de Autobranche

Een tweedehands auto op afbetaling kopen kost in de autobranche nog steeds aardig wat geld. Het kan dan zeer verleidelijk zijn om via leningen op afbetaling een auto te kopen. Op die manier kun je zonder dat je het hele bedrag bij elkaar hoeft te sparen toch een redelijk nieuwe auto rijden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Het kopen van een auto op afbetaling is voor veel mensen zeer geleidelijk. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de auto nodig is om naar het werk te gaan. Ook is de algemene gedachte dat het rijden van een jonge tweedehands auto veel betrouwbaarder is dan een oud versleten karretje.

LENING VOOR AUTO, CAMPER ENZ.

Eenvoudig 2e hands auto op afbetaling kopen – Autobranche

Als je iets heel graag wilt hebben dan is het kopen van bijvoorbeeld een 2dehands auto op afbetaling iets wat je eenvoudig kunt doen. Het kan een uitkomst zijn als je op dat moment nog geen geld hebt. Om dergelijke autobranche afbetalingen elke maand te voldoen heb je wel elke maand een paar €100 nodig.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Private lease, koop & Financiering vanaf € 85 /mnd
 • Incl. Belasting & verzekering
 • Incl. Onderhoud, Pechhulp en reparaties
 • Nieuw en gebruikt - Inruil mogelijk
 • Ook Ferrari, Lamborghini enz.
 • Inruil oude auto
 • Occasions & Elektrische auto's
 • Boetevrij opzegbaar
 • Zakelijk en privé
 • Vergelijk 10+ zakelijke kredietverstrekkers
 • Zakelijke lening binnen 24 uur
 • Tot 1 miljoen euro
 • Aanvraag binnen 2 minuten
Dit waren de Financial lease met ander woorden "Huurkoop of Auto op afbetaling" aanbieders. Nu de autoleningen!
 • Persoonlijke lening, Doorlopend krediet
 • Leningen oversluiten
 • Auto, keuken, opleiding
 • Autolening, Persoonlijke lening
 • Leningen oversluiten
 • Auto, motor, caravan, boot, opleiding
      Staat wat je zoekt er niet bij?      Andere manieren bekijken?       Klik dan de knoppen onderaan deze pagina

Je kunt dan in alle gevallen met een afbetaling snel over een 2dehands auto gaan beschikken. Er wordt dan een contract opgesteld voor de auto waarin je beloofd om elke maand een termijn af te betalen.

De termijnen voor een afbetaling voor een niet al te oude tweedehands auto is vaak een paar jaar. In dat geval betekent dit dat je per maand in ieder geval een paar €100 voor je 2dehands auto moet neerleggen. Gedurende die jaren zal je bestedingsruimte elke maand die paar €100 minder bedragen.

Probleemloos een tweedehands auto op afbetaling kopen

Op dit moment wil je een tweedehands auto op afbetaling kopen misschien niet als een probleem zien. Maar denk je er ook zo over na 2 jaar? Misschien heb je het geld dan nodig om andere betalingen te doen.

Als dat zo is, dan zou je misschien kunnen besluiten om de auto gewoon te verkopen tegen die tijd.

Maar in dat geval moet je rekening houden met een paar dingen:

 • Houd er wel rekening mee dat ook een jonge tweedehands auto snel in waarde zal dalen. De waarde van een auto kan 25% minder waard zijn in twee jaar.
 • Het boetevrij aflossen van een betalingsregeling is meestal niet plotseling mogelijk.
 • In geval van een ongeval waarbij de schade dermate ernstig is, kan deze total loss verklaard worden. Je kunt dan terechtkomen in een situatie dat je toch maandelijks moet betalen voor iets wat je niet meer hebt.

2e hands auto kopen op afbetaling – All risk verzekering

Tweedehands auto op afbetaling kopen heeft ook vaak een ander nadeel. En dat is dat de autolening financier of het auto bedrijf een all risk verzekering kan eisen voor de auto.

Zo’n allrisk verzekering kan behoorlijk prijzig zijn als je nog geen of weinig schadevrije jaren opgebouwd hebt. Dat kan je wederom een paar €100 maandelijks schelen in je budget.

Soorten autolease bij Finabud

Alle soorten autolease zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

 

Meer tweedehands auto afbetaling nadelen:

Tweedehands auto kopen op afbetaling – Autobranche

Ook voor een aankoop van een tweedehands auto op afbetaling betaal je over het algemeen de maximale prijs. En zelfs kan dat ook wel veel meer zijn dan dat. Dat bedrag kan zomaar enkele duizenden euro’s meer zijn dan je in gedachten had. Je zou van dat geld ook lekker op vakantie hebben kunnen gaan.

Blijven er dan helemaal geen voordelen over bij het op afbetaling kopen van een auto? Het op afbetaling kopen van een auto heeft als groot voordeel dat je meteen een auto tot je beschikking hebt.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.
Tweedehands Auto op Afbetaling Kopen

Auto op afbetaling alternatief

Wat zijn de alternatieve voor hebt op afbetaling kopen voor mijn auto? Je zou je kunnen afvragen om in plaats van een autolening aan te gaan of je de jonge tweedehands auto wel echt nodig hebt. Misschien zou je financieel beter uit de verf komen als je een wat oudere auto direct in een keer betalen zou.

Het grote voordeel hiervan is dat je met geld in je zak onderhandelen over de prijs. Dit kan je zomaar duizenden euro’s op de aankoop schelen. Dit is zeker het geval wanneer je een auto gaat kopen van een particulier zou kopen.

Dat is geld waar je buiten autobranche andere dingen van zou kunnen gaan doen.

Het andere voordeel is bij het kopen van een goedkope auto. Is dat de auto je eigendom is en dat je een verzekering zoals jij het wilt kunt afsluiten. Dat zal je wederom behoorlijk wat geld schelen in de portemonnee.

2dehands auto op afbetaling zonder voorschot en gedoe

Je kunt ook de 2dehands auto zonder gedoe of voorschot verkopen wanneer het je eigendom is. En natuurlijk is het geld wat de auto zal opleveren ook van jou. Je kunt met dat geld ook weer een andere auto aanschaffen.

Ik zei al eerder dat de waarde van een auto snel verminderd. Een auto zal over de eerste 4 jaar 50% verliezen van de nieuwwaarde. En vergeet niet dat je jaarlijks ook geld kwijt bent aan verzekering, onderhoud en brandstof.

Dit zou weleens de slechtste investering kunnen zijn als je een auto wilde we zitten. Het in geval van hobby zou het maken van een auto aankoop wel een dure lieve bereik kunnen worden.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie voordat je de auto koopt kunt verwijderen. Ook leg ik uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden.

John B.

Tot slot

In geval van het total loss rijden of de snelle waardevermindering is tot slot dus toch voorzichtigheid geboden bij het kopen van een auto op afbetaling. Het is aan te raden om alleen te kiezen om een auto op afbetaling te kopen wanneer je de auto echt nodig zult hebben.

Andere Leningen

FinaBud.NL

Behalve een autolening heb je misschien ook behoefte om info over andere soorten leningen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle leningen verzamelen pagina.