Particulier Geld Lenen Zonder een BKR Toetsing

BedragLooptijdKostenTerug te betalen
€ 100 30 dagen € 1,08 € 101,08
€ 700 45 dagen € 11,39 € 711,39
€ 1.500 62 dagen € 25,11 € 1.525,11

Particulier Geld Lenen Zonder BKR Toetsing – Leningen

Als particulier geld lenen zonder BKR toetsing is veelal zeer beperkt. Maar we zien dat de regels van leningen nu en in de toekomst meer versoepeld worden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

We zullen in dit artikel proberen om voor jou de juiste lening te vinden. Een lening is weliswaar alleen een uitweg voor de korte termijn. Want een lening waar wel een BKR check wordt verricht zijn beslist goedkoper.

Een navraag naar een BKR zal niet worden gedaan voor een geldlening rond de € 1000. Meer rente betekend dikwijls geen BKR registratie toets. In contrast tot een lagere rente waar dan wel een onderzoek naar je BKR wordt gedaan.

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen op een lening worden dan aanzienlijk vergroot.

AanbiederSoortInfoWaarderingNaar de site
 • Minilening tot € 1000
 • Pluslening tot € 1800
  • Afkopen garantstelling
  • Termijn 62 dagen
  • Terugbetalen in termijnen
  • Geen BKR toetsing
            Tot zover de leningen zonder BKR check, de volgende zijn met BKR toetsing
  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • Leningen oversluiten
  • Auto, keuken, opleiding
 • Zie meer info
  • Vergelijk 10+ kredietverstrekkers
  • Zakelijke lening binnen 24 uur
  • Tot 1 miljoen euro
  • Aanvraag binnen 2 minuten
 • Zie meer info
 •       Staat de lening er niet bij?      Andere soorten leningen bekijken?       Klik “Alle Leningen” onderaan deze pagina

  Voorkom überhaupt later een privé lening zonder BKR toetsing

  Het is altijd beter om te voorkomen dat je überhaupt in een leen situatie terechtkomt. Wellicht kunnen we daar later op ingaan. Mocht je een BKR inschrijving hebben dan kunnen wij die hierna aanpakken.

  Bovendien geven we je inlichtingen over hoe je jouw financiën kunt corrigeren. Doch we gaan beginnen met het traceren van de juiste minilening.

  Particuliere geldverstrekkers zonder BKR toetsing

  Op deze pagina staat elke kredietverstrekker van een kleine lening om te lenen zonder bank zonder BKR afgebeeld. Kiezen voor geld lenen particulier in Nederland kun je zo makkelijk vergelijken.

  De online minilening is een snelle manier om bijvoorbeeld een particuliere lening van 500 euro of 1000 euro lenen zonder BKR aan te vragen. 

  Zo’n lening kan op een ogenblik dat je snel een betaling moet doen uitkomst bieden. Het is thans een van de meest populaire vormen van direct geld lenen.

  Zo vreemd is die populariteit niet

  Vreemd is deze populariteit bepaald niet. Deze geldlening is snel, de terugbetaling is snel plus de rente is nederig over deze korte termijn. De flitslening of minilening in de volksmond kan uitkomst brengen. Uitkomst als je snel geld benodigd hebt voor het een en ander.

  Zelfs als je een BKR registratie zou bezitten wordt deze toch niet gecontroleerd. Het neemt ruwweg een dag in beslag voordat je het geld op je rekening bijgeschreven krijgt.

  Wees er absoluut zeker van dat je een dergelijke geldlening wel echt kunt aflossen en nodig hebt.

  De voor en de nadelen van een minilening

  Voordat we verder ingaan is het goed om alle voordelen en de nadelen onder de loep te nemen. Want dat is toch de basis van alle dingen. Zo krijg je een betere algehele indruk van het onderwerp. Dus daar gaan we dan.

  Voordelen

  Nadelen

  Gelukkig zijn er minder nadelen:

  Voorwaarden

  Een paar voorwaarden waar je bij een minilening aan moet voldoen:

  Geld lenen van particulier zonder bkr toetsing

  Met een hoge BKR codering kun je officieel geen 2000 euro lenen. Maar er zijn wegen te bewandelen om dat wel te kunnen zonder een toetsing. Ik zal daar later dieper op ingaan.

  Weliswaar bieden we andere kredietverstrekkers op onze site aan waar u wel 2000 of 5000 kunt lenen. U kunt bij hen wellicht een bedrag lenen dat u benodigd heeft.

  Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten is dan wellicht voor u beschikbaar. Doch zonder een BKR toetsing een lening afsluiten op die manier is zonder een truukje niet haalbaar.

  Een klein bedrag lenen om direct geld te ontvangen kan dus feitelijk alleen met een minilening.

  Particulier geld lenen zonder BKR registratie als het even moet

  Waarom je plotseling als particulier geld nodig zou kunnen hebben is niet moeizaam om te raden. Wat de aanleidingen zouden kunnen zijn om een lening met BKR registratie aanvragen te starten kun je hieronder bekijken.

  Voorschotje op je salaris

  Een goede reden kan zijn dat je een voorschot nodig hebt voordat je salaris overgemaakt wordt. Je moet iets urgent aanschaffen wat eigenlijk niet kan afwachten. Je maandelijkse salaris wordt zoals gewoonlijk over twee weken gestort doch dat komt te laat.

  De aanleiding meldt zich vervolgens aan om dit op te lossen met een minilening. En als je weet dat je over een twee weken kunt terugbetalen, dan is het toch niet zo verkeerd.

  Reparatie na autopech

  Je fijne auto wil niet meer starten. Reparaties zoals deze kunnen je een tamelijke cent kosten. Je voorbereiden op zulke vervelende situaties kun je uiteraard niet altijd. Extra moeilijk als je niet buiten kunt.

  Je zou geholpen zijn indien iemand je wat geld zou kunnen voorschieten. Oplossingen gelijk deze zijn niet voor allen aanwezig.

  Is snel geld lenen zoals de minilening dan iets wat je misschien zou kunnen gebruiken? Je ontvangt het geld zodra je de benodigde werkwijze hebt doorlopen. Nadat je de reparatie hebt laten doen kun jij weer rijden.

  Waarom particulier lenen zonder BKR en geen gewone lening

  Je hebt al een aantal van de voordelen van snel geld lening zonder BKR kunnen lezen. De snelheid van particulier lenen kunnen wij als voornaamste pluspunt noemen.

  Het duurt niet langer dan een dag voordat je de aanvraag kunt verzilveren. Er zijn veel meer hindernissen te overwinnen bij reguliere leningen.

  Vaak moet je ingaan op een persoonlijke invitatie om bijvoorbeeld je bankgegevens te laten zien.

  Particulier Geld Lenen Zonder BKR Toetsing

  Ik help mensen met het verbeteren van hun BKR registratie. En kan je ook helpen je financiële situatie weer op de rails te krijgen. Wat dacht je van geld verdienen via het internet. Neem gewoon even contact met me op via de contact pagina.

  John Barendsen

  Geld lenen van particulier zonder BKR toetsing

  Alsmede kan de BKR toetsing bij een normale lening zorgen dat het nog veel langer zal duren. Normaal gesproken moet je vaak tot zo’n tweetal weken wachten op een uitslag.

  In feite moet je sowieso niet bij een normale bank aankloppen voor particulier geld lenen zonder BKR.

  Je kunt beter in zee gaan met een deskundige zoals Ferratum voor zoiets als een minilening. En indien je een eigen pc hebt doe je dat toch gewoon online.

  Hoeveel kan ik lenen bij een lening particulier zonder BKR

  De maximale hoeveelheid van de particuliere lening zonder BKR bedraagt als dit de eerste is € 600. Dit is weliswaar geen vast bedrag aangezien ook wel eens lagere bedragen worden gehanteerd.

  Dit kan absoluut geen kwaad plus biedt een goede dekking voor jou en de financier.

  Doch als de geldlening keurig wordt afbetaald zal deze verhoogd worden naar een (geld)som van € 1500. Hogere bedragen dan dit zijn dan ook uitgesloten. We hebben mogelijk hogere bedrag leningen welke te vinden zijn via onze homepage.

  Je kunt derhalve niet meer dan € 1500 lenen met een minilening. Na maximaal 62 dagen dient het volledige bedrag te worden afgelost. Dit hangt ook af van de hoogte van je geleende bedrag.

  Hoeveel rente moet ik betalen

  De rente over dat geld dat terugbetaald moet worden is 13,99%. Het is niet echt zo hoog als dat het lijkt. Omdat het geld snel terugbetaald wordt blijft dit toch laag.

  Bijvoorbeeld: een bedrag van € 400 is geleend en dat betaal je dan af over 30 dagen. Dan is hier de rente over € 400: 13,99% / 365 dagen = 0,038. Je percentage wat overblijft is 1,15% nadat je dit met 30 dagen hebt vermenigvuldigd. 1,15% van € 400 is niet meer dan 4,60. Wat terug moet voldoen plus de rente over een maand is € 400 + 4,60 = 404,60.

  Is lenen particulier zonder BKR te doen bij werkeloosheid?

  Is er een complicatie in verband met een particuliere minilening als ik werkloos ben? Het aanvragen van een minilening is geen kwestie bij werkloosheid. Het is nimmer nodig om bepaalde stukken zoals loonstrook te versturen.

  Alles op tijd terugbetalen is iets waar je zeker van moet zijn. Dan kom je ook niet in de problemen.

  Geld lenen particulier zonder BKR toetsing

  Zo’n beperkt bedrag heeft geen BKR toets nodig. Je hebt uiteraard geen zin om daar als particulier ook nog tijd in te steken. Hiermee heb je toch al gauw een kleine week bespaart. Je hoeft dan niet lang na goedkeuring te wachten voordat je je geld in handen hebt.

  De waarschijnlijkheid op succes voor dit soort leningen is zeer groot. Het neemt allemaal zo weinig tijd in beslag, zodat je ook snel je centen hebt.

  Het hangt helemaal van jou af of je het bedrag op tijd terugbetaald. Indien je twijfelt of je de termijnen wel op tijd kunt voldoen. Dan denk ik dat je vervolgens wat anders moet proberen. Voordat je hier aan begint heb je er uiteraard goed over nagedacht.

  Goed voor je Financiën

  FinaBud.NL

  Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

  Waarom moet ik een garantsteller hebben

  Garantstellers zijn een voorwaarde bij zoiets gelijk een minilening. De garantsteller garandeert dat jij je gestelde termijnen op tijd zult voldoen. Het vermindert de risico’s voor beide partijen.

  Het mag een persoon uit je kennissenkring zijn of een instantie. Een garantsteller in de persoonlijke atmosfeer zou een vriend of gezinslid kunnen zijn. Deze personen staan dus borg mocht jij niet op tijd afrekenen.

  Een bedrijf mag ook garant voor je staan. Van deze wijze van garantstelling wordt dikwijls gebruik gemaakt als er niemand anders beschikbaar is. Ik denk dat een externe borgstelling op dat moment ook een beter gevoel geeft.

  Externe manier van borgstelling

  Meestal biedt de aanbieder deze manier van borgstelling zelf evenzo aan. Zo’n extra borgstelling is natuurlijk niet kosteloos. Kijk goed na of het bijkomend bedrag opweegt tegen het bedrag dat je eventueel wilt lenen.

  In de tabellen ziet u dat de externe garantstelling ongeveer 20% meer kost. Dan zou ik zeggen biedt je kennis 10% en dan is hij of zij ook blij. En daarmee kom ik ook op de 1500 euro limiet truuk.

  Want 1500 euro is de limiet per aanvraag en dus zou je een hoger bedrag kunnen splitsen. En wanneer je de vriend of familie dan 10% geeft is dat ook niet moeilijk. Dus ook meer dan een garantsteller vinden is dan makkelijk te doen.

  Ferratum (Eigen Garantstelling)

  BedragLooptijdRenteRentekostenAfbetalen
  € 100 30 dagen 13,99% € 1,08 € 101,08
  € 200 30 dagen 13,99% € 2,16 € 202,16
  € 300 30 dagen 13,99% € 3,24 € 303,24
  € 400 30 dagen 13,99% € 4,32 € 404,32
  € 500 30 dagen 13,99% € 5,41 € 505,41
  € 600 45 dagen 13,99% € 9,76 € 609,76
  € 700 45 dagen 13,99% € 11,39 € 711,39
  € 800 45 dagen 13,99% € 13,02 € 813,02
  € 900 45 dagen 13,99% € 13,59 € 913,59
  € 1.000 45 dagen 13,99% € 15,02 € 1.015,02
  € 1.100 62 dagen 13,99% € 18,29 € 1.118,29
  € 1.200 62 dagen 13,99% € 19,84 € 1.219,84
  € 1.300 62 dagen 13,99% € 21,70 € 1.321,70
  € 1.400 62 dagen 13,99% € 23,25 € 1.423,25
  € 1.500 62 dagen 13,99% € 25,11 € 1.525,11

  Ferratum (Externe Garantstelling)

  BedragLooptijdRenteRentekostenAfbetalen
  € 100 30 dagen 13,99% € 28,78 € 129,86
  € 200 30 dagen 13,99% € 57,55 € 259,71
  € 300 30 dagen 13,99% € 84,33 € 387,57
  € 400 30 dagen 13,99% € 110,10 € 514,42
  € 500 30 dagen 13,99% € 140,88 € 646,29
  € 600 45 dagen 13,99% € 193,98 € 780,58
  € 700 45 dagen 13,99% € 225,14 € 905,37
  € 800 45 dagen 13,99% € 255,30 € 1038,16
  € 900 45 dagen 13,99% € 370,19 € 1168,89
  € 1.000 45 dagen 13,99% € 452,73 € 1469,16
  € 1.100 62 dagen 13,99% € 487,00 € 1605,29
  € 1.200 62 dagen 13,99% € 519,28 € 1739,12
  € 1.300 62 dagen 13,99% € 523,55 € 1845,25
  € 1.400 62 dagen 13,99% € 535,82 € 1959,07
  € 1.500 62 dagen 13,99% € 574,10 € 2099,21

  Nuttig advies over hoe u uw BKR-registratie kunt verbeteren

  Tegenwoordig hebben meer mensen hulp nodig bij het verbeteren van hun BKR-registratie. Deze post moet u helpen, hoe extreem uw problemen met uw BKR registratie ook zijn.

  Het controleren van uw BKR registratie rapport is de eerste stap. Veel sites bieden deze informatie aan. Een paar van hen brengen u zelfs geen kosten in rekening.

  Weten hoe de BKR de kredietverstrekkers wil helpen is zeer belangrijke informatie. En nog belangrijker als u het probeert op te lossen.

  Neem contact op met eisers

  Neem contact op met het de eiser waaraan u geld verschuldigd bent. En kijk of zij bereid zijn hun betalingen in termijnen te accepteren. Als u begrijpt welke kosten snel moeten worden betaald, hoeft u geen extra kosten te betalen.

  Concentreer u op de kosten die rigoureuze vervaldata hebben t.o.v. de kosten die soepeler zijn.

  De mogelijkheid hebben om de fouten op uw BKR registratie te vinden is een fantastische kans. Vaak kan een BKR registratie bestaan uit fouten. Zorg ervoor dat je, als dit waar is, de bedrijven belt waar de negatieve details vandaan komen.

  Verkrijg de nodige informatie

  Bespaar jezelf wat spanning door de informatie te krijgen die je nodig hebt. Informeer jezelf over de regels en voorschriften die incassobureau moet volgen. Er zijn bepaalde richtlijnen over hoe zij naar u toe kunnen handelen.

  Veel landen zullen optreden tegen incassobureaus die misbruik maken van hun positie. U zult ook niet worden opgesloten voor het niet betalen. Begrijp uw rechten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw interactie met de incassobureaus legaal is.

  Kredietkaarten saldo

  U moet ernaar streven om niet meer dan 30 procent van het beschikbare saldo van uw kredietkaart op te nemen. Zo heeft u de mogelijkheid om uw maandelijkse betalingen te vergemakkelijken. Uw persoonlijke financiën kunnen eronder lijden als u een groter saldo op uw betaalkaart heeft.

  U hebt een aantal alternatieven voor het afhandelen van financiële verplichtingen. Een betalings verplichting die zijn overgedragen aan de incassant. Kijk naar alternatieve plannen zoals betalingsstrategieën en een combinatie van financiële verplichtingen.

  Goede omgang met incasso

  Incassobureaus zijn over het algemeen ontvankelijk voor een goede omgangs relatie met u.

  Als u ze vermijdt, doet dat niets om uw financiële verplichting te verlagen. En krijgt u misschien niet meer de kans om met hen te werken.

  U zou met hen moeten praten over uw huidige scenario’s. Vaak verminderen ze zelfs het totaal als u uw situatie uitlegt.

  Als u de controle over uw BKR-registratie wilt overnemen, volg dan gewoon deze ideeën. Deze suggesties zullen u helpen met het repareren van uw BKR registratie.

  Hoe kunt u langdurige financiële problemen oplossen?

  Het oplossen van problemen in de financiële sfeer zorgt voor langdurige stabiliteit. Geld doet de wereld rondgaan, ondanks of je het wel of niet goedkeurt.

  Daarom moet je begrijpen hoe je je over een langere periode financiën moet beheren. Gebruik dit artikel om uw financiën te helpen beheren voordat u begint met particulier geld lenen.

  Deze tips maken in het geval van een lening met een negatieve BKR notering aanvragen in de toekomst overbodig. Probeer een vriend van het BKR te worden.

  Maak een plan van je maandelijkse inkomsten

  Maak een uitgavenplan op basis van uw maandelijkse inkomsten en kosten. Ten eerste, begin te bepalen hoeveel uw huishouden binnenbrengt via salaris en andere bronnen.

  Negeer niets waar je geld op investeert. Het geheim van een gezond uitgavenplan is dat u voortdurend minder investeert dan u verdient.

  U moet uw kosten organiseren door een lijst te maken. Als je een lijstje hebt, helpt het om te begrijpen waar het geld naartoe gaat.

  Laat geen betalingen achterwege

  Wees specifiek om geen driemaandelijkse of jaarlijkse betalingen achterwege te laten. Kosten die u niet regelmatig betaalt. U moet dingen die u niet verwacht, zoals noodgevallen en reparaties, in de lijst opnemen.

  Ook moet u voldoende contant geld toewijzen voor vrijetijdsactiviteiten. Als u dit alles doet, bent u verzekerd van een nauwkeurige weergave van uw kosten.

  Als u weet waar u aan toe bent, kunt u een budgetplan opstellen. En starten met het wegwerken of verminderen van onnodige kosten. Maak liever koffie in huis en koop wat intrigerende smaken om het duurder te laten lijken.

  Elimineer onnodige aankopen

  Bestudeer uw budget en ontdek manieren waarop u onnodige aankopen kunt elimineren.

  Tegenwoordig proberen we allemaal geld te besparen waar dat mogelijk is. Hoge energiekosten kunnen worden verlaagd met een paar basismethoden.

  Een tankloze waterverwarmingseenheid verwarmt alleen het water dat u gebruikt. Waardoor het een financieel alternatief is voor conventionele waterverwarmers.

  Bel de loodgieter

  U kunt ook een loodgieterij gebruiken om uw leidingen te inspecteren op kleine lekkages. Laat uw vaatwasmachine gewoon draaien met een volledige lading. Aangezien deze elke keer dat hij wordt gebruikt veel water verbruikt.

  Het vervangen van oude apparaten door energieslimme apparaten is een gegarandeerde geldbesparing.

  Apparaten met een consistent controlelampje veel energie op in de loop van de tijd. Haal de stekker uit het stopcontact als u het apparaat niet gebruikt, zodat u minder energie verbruikt.

  Dak Isolatie installatie

  Het installeren van een gloednieuw dak en de juiste isolatie. Kan u ook helpen om uw verwarming en airconditioning minder te laten draaien. Hoewel deze veranderingen prijzig kunnen zijn, betalen ze zich uiteindelijk terug.

  Volg deze aanwijzingen om uw uitgaven te minimaliseren en geld te besparen. Het updaten van uw huis kan veel geld kosten maar werpt zijn vruchten altijd af.

  Tenslotte

  Ik zeg het tot slot voor een laatste keer, ga alleen een lening aan indien je niets anders weet. Dus als je per direct geld kunt lenen als particulier dan is onze website ons inziens een uitkomst.

  Flitskrediet of Minilening

  FinaBud.NL

  Andere aspecten van flits- of minileningen zijn na te slaan en te lezen via onze landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

  Andere Leningen

  FinaBud.NL

  Behalve een minilening om je financiële situatie veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om info over andere soorten leningen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle leningen verzamelen pagina.