Over FinaBud

FinaBud heeft een online verzameling van informatie zijn die 24 uur per dag beschikbaar is. Net als in een bibliotheek biedt FinaBud een veelheid aan financiele onderwerpen.

Informatie

FinaBud bevat artikelen die zijn onderverdeeld in duidelijk geordende hoofdsecties met subsecties. Zo is er een sectie zoals Auto Leasen , Zorg, Verzekeren, Lenen, Sparen enz.. Maar ook Reviews, Mijn kijk op… en Nieuws geschetst…, waarin standpunten, visies of informatie centraal staan.

Kortom, bij FinaBud vind je alle soorten informatie voor iedereen en voor elk wat wils!

Waarom is FinaBud uniek?

Net als een bibliotheek biedt FinaBud een groot en gevarieerd aanbod aan informatie, samengesteld door vele verschillende infoteurs. De artikelen bevatten verschillende onderwerpen, en zowel korte als aanzienlijke informatie.

Daarnaast is het mogelijk om te reageren op artikelen. Zo kunt u ons vertellen wat u van dit artikel vindt of heeft u mogelijk vragen of aanvullingen. Reacties worden -na controle door de redactie- onder dit artikel geplaatst.

De geladen kracht van FinaBud

De kracht van FinaBud ligt niet alleen in het brede aanbod van producten, maar vooral ook in het feit dat iedereen artikelen kan schrijven en distribueren. Ook u kunt een infoteur worden! Heeft u een grote hobby, een enthousiasme, bepaalde kennis die u wilt onthullen? Het is allemaal mogelijk bij FinaBud!