Groei en Comfort gaan niet Samen

Verdubbel je Inkomen en Omzet

We zijn allemaal bekend met de natuurlijke wet van de zwaartekracht. We kunnen de zwaartekracht niet zien, maar we weten dat hij er is. We kunnen de zwaartekracht niet aanraken, maar we weten dat als we vallen we de grond zullen raken omdat de natuurlijke wet van de zwaartekracht constant in werking is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De natuurwetten die je in deze training zult leren kennen zijn niet anders dan de wet van de zwaartekracht. Ze beïnvloeden ons leven elke dag. Maar de meesten van ons zijn nooit met deze wetten in aanraking gekomen omdat ze niet op school worden onderwezen, en dat is jammer. Nu zul je deze krachtige wetten leren kennen en zul je de middelen hebben om je leven te veranderen en alles te zijn, te doen en te hebben wat je wilt.

Kun je je voorstellen welk dramatisch effect het onderwijzen van de wetten van leven, denken, aantrekking, dankbaarheid, liefde en andere wetten die je hier leert op onze kinderen zou hebben? Als ze op school aan deze wetten zouden worden blootgesteld, zouden veel meer van onze kinderen weten hoe ze op de juiste manier moeten denken om hun leven vorm te geven in alles wat ze maar willen.

Herkennen van een passie

Ze zouden weten hoe ze hun passies moeten herkennen en volgen vanaf jonge leeftijd. Ze zouden weten hoe ze andere mensen moeten behandelen en de wereld zou minder misdaad en veel meer liefde kennen.

Sales Genereren

Deze wetten bestaan al meer dan 2000 jaar, maar zijn slechts bij een klein deel van de wereldbevolking bekend omdat ze niet genoeg worden onderwezen. Velen van ons onderwijzen nu over deze levenswetten en met de hulp van televisiepersoonlijkheden als Oprah en Larry King, het internet, en boeken en lesmateriaal krijgen deze natuurwetten veel meer bekendheid. Hoe meer publiciteit we kunnen krijgen, hoe meer mensen we zullen kunnen helpen.

Wet van natuurlijke aantrekkingskracht 

Laten we het eens hebben over de natuurlijke wet van aantrekking

De natuurlijke wet van aantrekking zegt dat waar we regelmatig aan denken, precies datgene is wat we in ons leven krijgen. We trekken aan waar we aan denken. En het is waar. Laat me je wat voorbeelden geven…

Als we onszelf wijsmaken dat we niet goed zijn in relaties met het andere geslacht dan zullen we problemen hebben om de liefde van ons leven te vinden. Door op deze manier te denken zullen we de mensen aantrekken die niet geschikt voor ons zijn en de relaties die niet voor ons werken.

De negatieve gedachten die je in je hoofd hebt over daten worden gevoed aan je onderbewustzijn dat aan het werk gaat om het soort mensen en situaties aan te trekken waar je aan denkt.

Maar als je je denken “verlegt” naar gedachten over het vinden van de perfecte partner voor de rest van je leven, begin je het onderbewustzijn te instrueren om jou dit type persoon te brengen. Je moet denken aan alle kwaliteiten die deze persoon moet hebben, hoe hij eruit moet zien, en zoveel mogelijk details aan dit beeld toevoegen.

Word emotioneel en vertel jezelf dat deze persoon bestaat en dat je hem of haar gaat ontmoeten. Zeg tegen jezelf dat ze zich tot je aangetrokken zullen voelen. Wanneer je op deze manier denkt, stuur je je onderbewustzijn om je in de richting van de situaties en acties te bewegen die deze persoon naar je toe zullen trekken.

Laten we eens kijken naar een ander voorbeeld waar de meesten van ons mee te maken hebben … onze baan.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

Als je geen plezier beleeft aan je huidige baan en gewoon elke dag de dingen doet die nodig zijn om je baan te houden omdat je er je rekeningen mee betaalt, dan heb je een probleem. Als je op je werk elke dag alleen maar dezelfde gedachten denkt die nodig zijn om de taken uit te voeren die je nodig hebt om die baan te houden, dan zul je er waarschijnlijk nog lang blijven werken.

Mopperen brengt niets

Als je elke dag op het werk dezelfde gedachten denkt, kun je niet verwachten dat er iets verandert… tenminste niets goeds. Je moppert waarschijnlijk over ditjes en datjes, net als de rest van de mensen die er werken.

Maar als je je gedachten “verlegt” en je begint te concentreren op hoe je op het werk naar mogelijkheden kunt zoeken om meer geld te verdienen, je positie te verbeteren, of van loopbaan te veranderen en werk na te jagen dat je graag zou willen doen, dan begin je je denken te veranderen.

De meeste mensen doen NIET de dingen waar ze van houden en waar ze gepassioneerd over zijn om hun brood te verdienen. Maar als je eenmaal de wet van aantrekking hebt geleerd, kun je werken aan het veranderen van je leven en alles worden wat je wilt worden en elk soort leven leiden dat je wilt leiden.

Je kunt niet morgen je baan opzeggen en meteen je droomleven gaan leiden, maar je kunt wel leren om mensen, situaties en kansen in je leven aan te trekken die je in staat stellen om in de loop van de tijd veranderingen door te voeren. En dit doe je met je gedachten. Je verandert waar je aan denkt.

Het soort werk maakt niets uit

Het maakt niet uit wat voor werk je nu doet. Als je in de verkoop zit dan moet je je gedachten concentreren op hoe je de beste verkoper in je bedrijf kunt zijn door meer mensen te helpen hun leven beter te maken door jouw product te hebben. Als je timmerman bent en huizen bouwt, zou je al je gedachten moeten richten op hoe je het beste huis ter wereld kunt bouwen. Als je een manager bent, zou je constant moeten nadenken over hoe je je mensen beter kunt managen, niet hoe slecht je personeelsbestand is.

Het maakt niet uit wat voor soort werk je doet. Als je je denken verlegt van alle negatieve dingen die met je werk te maken hebben, naar het denken over, en het zoeken naar, alle goede dingen en mogelijkheden, dan stuur je je onderbewustzijn om te beginnen deze dingen naar je toe te brengen. Het is een keuze hoe je wilt denken.

Je kunt zeuren en klagen en meer dingen brengen om over te zeuren en te klagen, of je kunt je concentreren op hoe je problemen kunt oplossen, dingen beter kunt doen, meer geld kunt verdienen, en kijken naar de mogelijkheden overal om je heen en beginnen deze dingen naar je toe te trekken. Welke manier van denken klinkt jou het beste in de oren?

Als je eenmaal leert de kracht van de wet van aantrekking te GEBRUIKEN om meer goede dingen in je werkleven te brengen, zul je misschien merken dat je echt van je werk gaat houden. Je wordt er heel goed in en er gebeuren goede dingen. En wanneer je de wet van aantrekking leert GEBRUIKEN en je wilt van carrière veranderen en je passies nastreven om je brood te verdienen.

Je weet nu hoe je deze dromen kunt verwezenlijken. Je weet nu dat je krijgt waar je het meest aan denkt. Het is bewezen dat het voor jou werkt, want je leven verandert voor je ogen.

Waarom is er armoede?

Laten we eens kijken waarom mensen die nu arm zijn, dat blijven…

Als we onze gedachten concentreren op hoe arm we zijn, zullen we altijd arm blijven. Als we ons constant zorgen maken over het betalen van de rekeningen en hoeveel schulden we hebben raad dan eens wat er gaat blijven gebeuren… we zullen meer schulden krijgen. Het is waar we de hele tijd aan denken. We hebben ons erbij neergelegd dat dit is hoe het is en hoe het zal blijven. Dit is wat we zullen blijven aantrekken.

Maar als we ons denken “verschuiven” naar hoe we onze schuldproblemen kunnen oplossen, beginnen we ons onderbewustzijn te richten op het vinden van oplossingen voor deze schuld. We moeten onze gedachten concentreren op het vinden van manieren om meer dan genoeg geld te hebben om al onze schulden af te betalen en geld over te houden om te sparen en te genieten van de goede dingen in het leven. Misschien moeten we een parttime baan nemen, een klein bedrijfje aan huis beginnen, bezuinigen op onze uitgaven, of wat er ook voor nodig is.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Als we op deze manier denken, beginnen we mensen en situaties aan te trekken die ons zullen helpen deze problemen op te lossen. We concentreren ons niet meer op de schuld, we concentreren onze gedachten op oplossingen. En oplossingen beginnen te verschijnen. Kansen die we eerder niet zagen, verschijnen voor ons. De natuurlijke wet van aantrekking zal je oplossingen brengen, net zo zeker als de wet van de zwaartekracht ervoor zou zorgen dat je de grond raakt als je struikelt en valt.

Herken de natuurlijke wetten

Leer deze natuurlijke wetten van het leven te herkennen. Ze zijn net zo krachtig als de natuurlijke wet van de zwaartekracht. En het mooie is dat we kunnen leren hun kracht aan te wenden en ze te GEBRUIKEN om ons denken en ons leven te veranderen.

Het leven dat je op dit moment leidt is het resultaat van hoe je op dit moment denkt. Je moet je dit realiseren en je verantwoordelijkheid nemen. Het is de waarheid en je kunt er niet aan ontsnappen. Maar nu zul je weten hoe je je gedachten kunt veranderen en elk leven kunt creëren dat je wenst. Nogmaals, je zult niet kunnen ontsnappen aan dat droomleven dat je altijd al hebt gewild, want je krijgt waar je het meest aan denkt. Hoe geweldig is dat om te leren?

Neem de tijd en moeite die nodig is om de kracht van je onderbewustzijn te leren gebruiken en te krijgen wat je wilt?

Waarom worden rijke mensen rijker?

Waarom krijgen rijke mensen meer rijkdom? Omdat rijker worden is waar ze aan denken. Ze concentreren hun gedachten op hoe ze meer rijkdom kunnen verkrijgen. Als een rijk man plotseling zijn gedachten begint te concentreren op arm zijn, zal hij al zijn rijkdom verliezen en arm worden. Hij zal krijgen waar hij aan denkt. Dat doen we allemaal. Als een rijk man al zijn rijkdom verliest door omstandigheden buiten zijn controle zal hij weer rijk worden omdat hij weet hoe hij moet denken om meer rijkdom aan te trekken.

Als voorbeeld: Donald Trump verloor zijn fortuin en ging failliet, maar in een paar korte jaren vergaarde hij meer rijkdom dan hij voorheen had. Waarom? Omdat hij zijn gedachten concentreerde op weer rijk worden en hij kreeg waar hij aan dacht. Hij dacht niet na over hoe erg het was om failliet te zijn, hij concentreerde zijn gedachten op hoe goed het was om rijk te zijn.

Je kunt niet alleen maar wensen en dromen dat je leven zal veranderen. Wensen en dromen veranderen niets.

Maar je kunt wel leren om bewust je denken te “verschuiven” en deze natuurlijke wetten van aantrekking in je eigen voordeel te gebruiken. Je hoeft alleen maar te herkennen waar je aan denkt en die gedachten te veranderen. Je kunt leren om alles wat je wilt in je leven aan te trekken door de manier waarop je nu denkt te veranderen. De “geheimen” die je in dit boek leert, kunnen levensveranderend zijn als je een oprecht verlangen in je hart hebt om je leven te verbeteren.

Als je het zat bent om ziek en moe te zijn, stop er dan mee. Ik geef je de geheimen van de kracht om te veranderen. Dit is een kracht die je altijd al hebt bezeten, maar je wist waarschijnlijk niet hoe je die moest herkennen en gebruiken. Nu zul je dat wel.

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

Denk aan het leven dat je wilt en raak geobsedeerd door die gedachten. Denk eraan als je wakker wordt, gedurende de dag en voor je gaat slapen. Je zult de verandering in een paar weken voelen. En je zult op weg zijn naar het leven dat je wilt. Het kan snel komen, het kan maanden duren, of het kan jaren duren. Het doet er niet toe. Het zal gebeuren.

Onderneem nu actie

Je moet actie ondernemen en deze principes dagelijks in praktijk brengen. Je kunt niet alleen dit boek lezen en denken dat je leven automatisch zal veranderen. Dat zal niet gebeuren. Dit is een levenslange reis, een nieuwe manier van leven en denken. En hoe meer je oefent, hoe makkelijker het wordt.

Uiteindelijk hoef je niet eens meer te oefenen omdat je de hele tijd op de juiste manier denkt en je je leven ten volle leeft. Je kunt het proces niet stoppen als het eenmaal begonnen is. Het enige wat je hoeft te doen is deze concepten te begrijpen en actie te ondernemen. Je leven zal automatisch veranderen en goede dingen zullen naar je toe komen.

Als je op zoek bent naar echt geluk, financiële rijkdom, geweldige relaties en een goede gezondheid voor de rest van je leven, dan heb je de sleutels in je hand. Het enige wat je hoeft te doen is je denken te veranderen. Leer deze natuurlijke krachten van de geest aan te wenden en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn…

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Doug_Allan_Dammeier/66173

Sales informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van sales generatie zijn te lezen via onze "sales management" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.