Groei en Comfort gaan niet Samen

Verkooptraining – Verkoop en geloof in jezelf

Weet u hoe u uw verkoop drastisch kunt verhogen. Geloof in jezelf en mensen zullen ook in jou (en je product of dienst) beginnen te geloven. Er waren delen van zijn werk die sheriff John Charles Olsen gewoon haatte. Vandaag moest hij een van die gevreesde taken uitvoeren. Vandaag moest hij een vader en drie kinderen uit hun huis zetten. En om het nog erger te maken, het was een week voor Kerstmis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Nu, hoe is deze lelijke situatie ontstaan? Stephen Reade was een succesvol verkoper in New York City. Zo succesvol dat hij in staat was om een vrouw en drie kinderen te onderhouden. Toen trof een tragedie de familie Reade. Stephen’s vrouw werd ziek en stierf. Voor ze stierf, liet ze Stephen beloven dat hij met de kinderen op het platteland zou gaan wonen. Ze was opgegroeid op het platteland en ze dacht dat het stadsleven haar ziek had gemaakt.

Stefanus, een eerbaar man, nam zijn belofte aan zijn vrouw serieus. Hij pakte de kinderen in en verhuisde naar het platteland. Stephen huurde een boerderij van Mr. Sam Merske. Zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, begon Stephen met boeren zoals een vis op het droge. Hij was een vreselijke boer. Met als resultaat dat hij zijn huur niet kon betalen. Mr. Merske was heel geduldig met Stephen, maar uiteindelijk moest het onvermijdelijke gebeuren. Nu was het de taak van Sheriff Olsen om die taak uit te voeren.

Toen sheriff Olsen bij het huis van de Reade aankwam, bleek dat alleen de drie kinderen van Reade thuis waren. Ze nodigden de sheriff uit om op hun vader te wachten. Na geruime tijd werd de sheriff rusteloos. Ellen vroeg de sheriff of hij onrustig was.

“Een beetje,” zei de sheriff.

“Ik moet je een brief geven als je onrustig wordt.” Ellen ging een brief halen en overhandigde die aan de sheriff.

Sales Genereren

Sheriff Olsen opende bezorgd de brief en begon hem voor zichzelf te lezen. Hij was van Stephen Reade. Het was vreselijk. Hij gaf zijn kinderen weg. Dit moest zijn kerstcadeau aan hen zijn. Hij dacht dat ze beter af zouden zijn met geadopteerde ouders die beter voor hen konden zorgen.

De sheriff pakte snel de kinderen van Reade in en nam ze mee naar zijn huis zodat zijn vrouw op ze kon passen. De sheriff ging toen op zoek naar Stephen Reade. Hij vond hem toen hij de stad probeerde te verlaten met een goederentrein. Sheriff Olsen greep Reade en sleepte hem van de trein en zette hem in zijn auto.

Є 3000 en meer p/mnd verdienen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om over een jaartje een ruim inkomen te verdienen? Kijk dan even op de site van mijn vriend Jacko waar hij uitlegt hoe je dit stap voor stap kunt doen. Ook legt hij uit hoe je maandelijks terwijl je slaapt nog meer geld kunt verdienen.

John B.

Na een tijdje smeekte Stephen de sheriff om hem te laten gaan. Hij zei dat hij niet goed was voor zijn kinderen. Hij zei dat hij de moed verloren had en bang was. De sheriff keek Stephen aan en zei: “Denk je dat ik niet weet hoe bang is? Vandaag moet ik me verkleden als de kerstman en kerstcadeautjes uitdelen aan de kinderen. Dat maakt me bang. Dat maakt me erg ongemakkelijk.”

Stephen Reade gromde. “Oh, denk je dat het zo makkelijk is?” vroeg de sheriff. “Als het zo makkelijk is dan doe je het maar. Ik zal een deal met je maken. Als je de kerstman voor me speelt dan bezorg ik je een baan. Trouwens, mijn vrouw brengt je kinderen mee en ik weet zeker dat ze het leuk zullen vinden om hun vader de kerstman te zien spelen.”

Korte tijd later stond Stephen Reade verkleed op het podium als de kerstman. Hij was de meest deprimerende kerstman ooit. Zijn hoofd was naar beneden en het leek alsof hij geen vriend in de wereld had. De sheriff vroeg zich af of hij een fout had gemaakt door Reade op te voeren. Hij had gehoopt dat het hem weer vertrouwen zou geven.

Toen werd het nog erger. Sam Merske kwam naast de sheriff zitten en Merske was razend. De meeste cadeaus waren gekocht bij Merske’s Dry Goods Store en alle cadeaus waren ingepakt in papier van Merske, omdat hij de voorzitter was van het feestcomité. Merske had veel in te brengen op het feest. “Je hebt lef om hier te zitten,” zei Merske tegen de sheriff. “Wie heb je daar bij die snorharen?”

Kleine Ellen Reade, die naast de sheriff zat, zei: “Dat is mijn vader, meneer Merske. Is hij niet geweldig!”

Sam Merske zei tegen de sheriff: Dus je hebt die waardeloze schooier Stephen Reade in dat pak gezet. Dat is gewoon geweldig. Ik krijg je nog wel hiervoor, sheriff.”

Stephen Reade begon de cadeautjes aan de kinderen uit te delen. Zoals altijd waren er twee, drie of zelfs vier kinderen die niet blij waren met hun cadeautjes. Daarom hield het comité altijd een paar extra cadeautjes achter voor deze kinderen. Het enige probleem was dat de sheriff vergeten was Reade te vertellen over de extra’s.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B.

Oh, nee! Hier kwam Johnny Pilshek en hij was boos. Hij had wanten gekregen en hij vond dat helemaal geen passend cadeau. Hij liep naar de Kerstman en zei: “Ik wil geen wanten. Wanten zijn geen echt cadeau.”

“Je hebt gelijk, Johnny. De meeste wanten zijn geen echt cadeau. Maar dit zijn speciale wanten. Op het label staat dat ze gemaakt zijn van geweven, hergebruikte wol. We hebben ze speciaal voor jou moeten bestellen bij mij thuis op de Noordpool.”

“Maar ik heb al wanten,” zei Johnny.

De Kerstman, ik bedoel Reade, nam Johnny’s hand en inspecteerde die. Toen zei hij: “Ik weet dat je wanten hebt, maar je hebt deze speciale nodig. Je hebt hele speciale handen, Johnny. Je moet die vingers van je behendig houden. Als een honkbalspeler van jouw leeftijd bevroren vingers krijgt, zal hij zijn hele carrière in de minor leagues doorbrengen. En, Johnny, we willen je alleen maar in de hoofdklasse.”

Op dat moment kreeg Johnny een nieuwe kijk op de wanten en zijn toekomst. Johnny ging weg, dromend over honkbal en de eredivisie.
Op dat moment kwam de kleine April naar voren. Ze zei: “Ik denk dat er een fout is gemaakt. Dit cadeau was voor een jongen bedoeld.”

“We maken niet veel fouten,” zei Reade. “Maar laat me eens zien wat we hier hebben.” Reade bekeek het pakje en het was een grauwe grijze mof.

“Ik vind het niet erg dat het een muffler is, maar deze was voor een jongen bedoeld,” zei April.

“Nou, je hebt gelijk, April. Deze sjaal is voor een jongen gemaakt en ik weet dat hij lelijk is, maar we hebben hem speciaal voor jou gekozen. Je bent een heel mooi meisje, April, en je gaat nog mooier worden. Maar de waarheid is dat je je stem moet beschermen. Om op televisie of in de film te komen, moet je een goede stem hebben.”
“Moet ik het de hele tijd dragen, Santa?”

“Nee, alleen als het onder het vriespunt komt. Laat je moeder de thermometer controleren voor je naar buiten gaat en als het onder de 32 graden is, draag je het.”
“Ja, Kerstman, dat zal ik doen. Dank u!”

Sommige mensen dromen van succes, terwijl anderen elke ochtend opstaan en het realiseren.

John B

En zo gebeurde het dat op die dag alle kinderen gelukkig waren. Sam Merske zei tegen de sheriff: “Best lastig. Reade een tentoonstelling laten opvoeren van zijn verkoopvaardigheden. Goed dan. Ik zal hem een baan geven.”

De sheriff was geschokt. Dat was helemaal niet zijn plan. Het liep beter af dan hij had verwacht. Nu voelde het als Kerstmis. Op dat moment begon de piano met “Jingle Bells.” Sheriff Olsen zong mee met een vreugde waarmee hij nog nooit had gezongen.

De moraal van het verhaal is dat je in jezelf moet geloven als je wilt dat anderen ook in jou geloven. Wanneer dit gebeurt, zal bijna automatisch je verkoop ook omhoog gaan.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Mark_Bowser/204932

Sales informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van sales generatie zijn te lezen via onze "sales management" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.