5 Goedkope Autoverzekering voor Jonge Bestuurders - Autobranche

Betaalbare autoverzekeringsopties voor jonge bestuurders in de autobranche

Of u nu de moeder of vader van een tiener die gewoon enthousiast is om hun auto op de weg te krijgen, of je bent een nieuwe chauffeur die werkt, dan is het tijd om aandacht besteden aan de volgende tips voor het krijgen van goedkope Finabud autobranche verzekering voor jongeren. Maar eerst een klein verhaal … 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Elke dag na school, kwam Bobby thuis en ging zijn auto wassen op de oprit. Hij zorgde voor zijn kleine rode corvette alsof het zijn eigen kind was. Elke vierkante centimeter lak was gepoetst, het chroom glansde als een spiegel en de banden glinsterden.

Het grappige is dat Bobby nog niet echt in zijn auto heeft kunnen rijden. Bobby maakte namelijk een veelgemaakte fout die veel jongeren maken. Ze kiezen een auto alleen op basis van de autokosten. Ze geven hun hele salaris uit aan een auto, zonder na te denken over hoe de verzekering hun budget zal beïnvloeden.

En dus daar staat hij op de oprit als een duur ornament, tot Bobby de autobranche verzekering kan betalen of hem misschien moet verkopen.

Hoe zit het met jou?

Het komt neer op dit. Als jonge bestuurder, moet je weten dat de premie van uw autoverzekering wordt beïnvloed door de volgende items. En als je vooruit kunt plannen zul je in staat om goedkopere autoverzekering voor jezelf te krijgen.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

250 Euro Lenen Zonder Gedoe

1- Wat voor soort voertuig zal door u worden gekocht?

Welk jaar is het en welk model is het? Ik weet dat iedereen wil een “fun” en “snelle” auto als ze jong zijn. Helaas, “leuke en snelle” auto’s hebben statistisch gezien meer ongelukken dan “saaie en veilige” auto’s!

Als je een tweedeurs sportwagen wil, wees dan bereid om er veel meer voor te betalen. Als je een goedkopere autobranche verzekering wilt, kijk dan eens naar een sedan of misschien een 4 deurs minivan.

Ik weet dat is niet wat velen van jullie willen horen, maar dat is de manier waarop het is.

Hier is nog een truc om goedkopere verzekering te krijgen:

Voordat het selecteren van een auto te kopen, bel uw autoverzekering agentschap en vraag hen om de prijs van de 3 auto’s die u overweegt. De kosten van de verzekeringsuitkeringen kan eigenlijk helpen bij het maken van uw beslissing welke auto om te investeren in.

Hier is een snel verhaal:

Onlangs vertelde een 18-jarige vriend van de familie me dat hij zijn zinnen had gezet op een oudere rode BMW 2-deurs. Echter, op het laatste moment besloot hij voor een ander voertuig. Wat heeft hem van gedachten doen veranderen?

Het lijkt erop dat hij dit advies nam dat ik net met u deelde. Hij vertelde me dat de rode BMW verzekeringskosten waren bijna twee keer de kosten van de andere auto’s die hij aan het bekijken was.

2- Bent u een veilige chauffeur?

Rijdt u binnen de snelheidslimiet en respecteert u de verkeersregels op een spaghetti kruising? Als u aandringt op snelheidsovertredingen, lopen rode lichten, te dicht rijden en niets denken van drinken en rijden, dan voor te bereiden op een hoge prijs te betalen voor het voorrecht van een verzekeringspolis.

Als er slechts een ding dat je weg te nemen uit dit autobranche artikel, moet het zijn dat de rijgewoonten die je ontwikkelt als een jonge persoon zal dicteren hoeveel u uitgeeft aan uw autobranche verzekering voor de rest van je leven. Maak het een doel om een veilige chauffeur te zijn en je zult blij zijn dat je deed de volgende keer dat uw dekking komt voor vernieuwing.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B

3- Kies een hoger eigen risico dan je normaal zou doen.

Bent u bereid om het risico van het betalen voor de eerste € 500 – € 1000 waarde van reparaties te accepteren? Dan krijgt u een lagere maandelijkse verzekering tarief dan als je koos voor een nul of een € 250 aftrekbaar.

Dit is echt geen raketwetenschap … betaal meer maandelijks nu of neem de kans dat je niet hoeft te betalen het later en hebben een goedkopere maandelijkse premie nu.

4- Maak geen kleine schadeclams

Stop met het maken van claims op elke kleine stuiver reparatie voor uw auto.

In plaats van het inleveren van die 75 euro raam chip, ga je gang en betalen voor het uit eigen zak. U zult blij zijn dat je deed wanneer uw polis komt voor verlenging.

5- Vraag je autobranche verzekeringsgent

Wees niet bang om de verzekeringsagent te vragen of er kortingen beschikbaar zijn voor u om er gebruik van te maken.

Bijvoorbeeld, wist u dat door het nemen van een rijopleiding klasse op school je geld zou kunnen besparen op uw verzekering? In feite, extra defensieve bestuurder cursussen zijn beschikbaar voor u om te investeren in ook. Tuurlijk, zal het kost je een paar dollar up front, maar u zult genieten van de kortingen voor altijd.

Waarom niet contact opnemen met uw autobranche verzekeringsmaatschappij nu om uit te vinden wat extra kortingen zijn voor u beschikbaar?

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ik leg daar ook uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden

Ja, er zijn extra dingen die invloed hebben op uw verzekering tarieven, veel van hen van die je hebt weinig controle over. In feite zullen we praten over deze in een toekomstig artikel op onze blog.

Echter, zoals hier besproken zijn er heel wat dingen die je kunt controleren. Daarom is het belangrijk dat u uzelf informeert over de keuzes die u wel hebt. Op deze manier heb je de beste kans op het krijgen van goedkope Finabud autobranche verzekering voor jonge bestuurders.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/F_Cheshire/37904

Autoverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van autoverzekeringen zijn te lezen via onze autoverzekering landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je auto veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.