Auto Verzekering op Naam Ouders - Autobranche

Autoverzekering op naam van ouders in de autobranche

Staat het kenteken van uw auto op uw eigen naam en wilt u de auto verzekering op naam ouders? Dan staat het merendeel van de autobranche verzekeraars niet toe dat je je auto op naam van je ouders verzekert. De autoverzekering moet altijd op de naam van de eigenaar of zijn of haar partner.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Autoverzekering jongere op de naam van de ouders, dan moet ook de auto op dezelfde naam staan! Wil je de auto op de naam van je ouders overzetten. Dan kan een autopolis wel worden afgesloten.

De verzekeraar zal bij het afsluiten van de autoverzekering vragen wie de hoofdbestuurder is. Vertel je ouders dat jij dat bent.

De verzekeraar is dan afhankelijk van jouw gegevens voor het tarief. Daarom wordt er toch nog een hogere premie betaald.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Auto Verzekering op Naam Ouders

Auto verzekering op naam ouders voorzichtigheid

Wees voorzichtig met autobranche verzekering op de naam van je ouders! Het feit dat hun kinderen de frequente chauffeurs zijn, verzwijgen de ouders vaak. Dit zou vervelende consequenties kunnen hebben!

Dan plegen je ouders namelijk fraude bij de verzekering. Omdat zij onjuiste informatie doorgeven aan de verzekeringsmaatschappij.

Je ouders zouden dan uit de verzekering gezet kunnen worden. En er wordt er geen schade vergoed.

Autoverzekering op ouders naam

Schadevrije jaren voor de ouders en verloren gegane schadevrije jaren Je mag je autoverzekering niet registreren op naam van je ouders. Dat kost je op lange termijn geld?

Want als de autoverzekering op naam van je ouders staat, bouw je zelf geen no-claim op.

Wil je later zelf op je eigen naam een autoverzekering afsluiten? Dan heb je geen jaren zonder schadeclaims en krijg je geen korting op je no-claim. De premie blijft dan extreem hoog.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B

Schadevrije jaren

Je bouwt dus geen schadevrije jaren op als de auto op naam ouders staat. Jij als kind kan wel een normaal aantal schadevrije jaren opbouwen op naam van je partner.

Neem contact op via de Meer Info knop in de bovenstaande tabel. Een auto verzekeren voor een auto van je zelf is in de tabel eenvoudig autoverzekeringen te vergelijken.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ik leg daar ook uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden

Verzekering auto op naam ouders – Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over verzekering auto op de naam van je ouders zijn:

  • Hoe gaat het betalen van de premie?
  • Wat is de hoogte van de premie
  • Mag ik als regelmatige bestuurder de auto uitlenen

Antwoord op deze en andere autobrancheverzekering vragen worden beantwoord door op de Meer Info knop te klikken. Die knop vind u in de bovenstaande tabel.

Autoverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van autoverzekeringen zijn te lezen via onze autoverzekering landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je auto veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.