Autoverzekering - 19 autobranche dingen die je moet weten

Informatie over autoverzekeringen in de autobranche

Als u een auto rijdt, moet u de autoverzekering begrijpen. Geloof me, het is veel beter om nu te leren dan na een ongeluk. Hier zijn 19 autobranche manieren om de meeste dekking te krijgen voor het minste geld:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Besteed je geld verstandig

Besteed je geld niet aan de dingen die je financieel kunnen wegvagen.

De meeste mensen zullen besteden veel geld om een € 500 dekking te krijgen en negeren het feit dat een € 500.000 rechtszaak hen voor altijd zou kunnen begraven. U moet uw polis verhogen en het verhogen van uw aansprakelijkheid dekking.

De premie verandering zal zichzelf in evenwicht te brengen tot ongeveer hetzelfde bedrag dat u nu betaalt. Het verhogen van uw totale aansprakelijkheidsdekking van de standaard € 300.000 naar € 500.000 kost u slechts ongeveer € 60 meer per jaar voor twee auto’s.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

250 Euro Lenen Zonder Gedoe

Kijk naar de afweging: wat u bespaart aan premies versus hoeveel risico u kunt accepteren. U kunt besparen op uw premies door het scheren van uw persoonlijk letsel bescherming. Dit wordt vaak genoemd de medische betalingen dekking. Als u al een ziektekostenverzekering heeft, zal deze uw medische rekeningen betalen na een ongeval. U betaalt in feite twee keer voor dezelfde dekking.

Kijk naar uw aansprakelijkheidsdekking per persoon

Laat uw agent uw polis zo opstellen dat het totale bedrag dat per ongeval en per persoon wordt uitgekeerd hetzelfde bedrag is.

Als u € 300.000 in totale aansprakelijkheid, vaak slechts € 100.000 is betaalbaar voor elke gewonde persoon. Als u wordt aangeklaagd door een individu voor € 200.000 – bent u verantwoordelijk voor de helft. Uw € 300.000 waarde van de dekking moet weerspiegelen € 300.000 waarde van de dekking.

Koop een paraplu polis

Als u een aanzienlijk vermogen heeft, of van plan bent dat te gaan doen, overweeg dan een paraplupolis af te sluiten die zowel uw huis als auto’s dekt voor aansprakelijkheid. Deze polissen beginnen meestal bij € 200 tot € 300 per jaar voor een dekking tot € 1 miljoen.

Goed advies is de moeite waard

Zorg ervoor dat u uw advies krijgt van neutrale, erkende professionals. Bij het winkelen voor een agent, kijk naar ervaring. Je wilt niet per se gaan met een agent die heeft slechts een week ter waarde van de opleiding! Kijk naar hun opleiding en industrie geloofsbrieven. Kijk voor degenen die lid zijn van de CPCU, CIC en AAI.

Goede BKR telt mee

Uw kredietwaardigheid wordt gebruikt om uw verzekerbaarheid en uw premies te bepalen. Een goede kredietwaardigheid staat gelijk aan een betaalbare verzekering.

Uw verzekeringsmaatschappij betaalt voor uw huur

Als u in een ongeval bent geweest en uw auto moet in de werkplaats zijn, zorg er dan voor dat uw polis de kosten van het huren van een soortgelijke auto dekt. Terwijl een week met uw auto in de werkplaats klinkt niet als heel erg lang, een week ter waarde van huurkosten kan optellen tot de honderden euros.

Rond kijken loont

Premies variëren sterk van bedrijf tot bedrijf. U kunt vaak meer dan het dubbele betalen voor dezelfde autobranche verzekering. Zorg ervoor dat u gaat rondbellen voor offertes van merknaam bedrijven en onafhankelijke agenten.

Ga er niet van uit dat het u meer zal kosten om met een bekend bedrijf in zee te gaan. Verzekeringsmaatschappijen met de beste ratings hebben vaak de beste prijzen.

Krijg niet alleen een offerte – vraag naar de exacte cijfers over de exacte dekking die u nodig hebt. U wilt appels met appels vergelijken.

Profiteer van kortingen

Kortingen kunnen u helpen om veel geld te besparen. Als je in jaren geen ongeval hebt gehad, als u uw auto op te slaan in uw garage, als je niet veel mijlen rijden – dan kunt u in aanmerking komen voor een korting.

Bedrijven zullen ook geven u kortingen voor veiligheidsvoorzieningen en anti diefstal devises. Meer dan een auto of meer dan een type van het polis met een bedrijf geeft u een korting ook.

Het betalen van uw premies jaarlijks in plaats van maandelijks kan u meer dan € 100 per jaar besparen. Rijlessen en goede cijfers, terwijl op school kan u ook geld besparen.

Tieners die niet rijden hoeft niet te worden verzekerd

Als je tiener weg is op de universiteit en is niet langer het besturen van uw auto, neem ze uit uw polis. Tiener chauffeurs toe te voegen kost 50% tot 500% meer premie. Als uw tiener rijdt, laat hem of haar hun eigen verzekering regelen. Het is tijd voor hen om te beginnen met het onder de knie krijgen van verzekeringen op hun eigen.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B

Oudere auto’s hebben geen botsing verzekering nodig

Als u een oudere auto hebt, hoeft u vaak niet zorg voor botsing autoverzekering. U zult meer betalen in premies dan de auto waard is. Vraag uw agent wat uw auto waard is en hoeveel van uw premie gaat naar botsing verzekering. De kans is groot dat je gewoon het extra geld te sparen voor een jaar en genoeg opzij hebben gezet voor het vervangen van uw auto.

Winkel voor de beste autobranche service

Je moet een bedrijf dat is responsief, verantwoordelijk en gemakkelijk om te gaan vinden. De kans is groot dat je een claim in gaat dienen op een bepaald moment in je leven. U hebt een agent nodig die met u samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel: uw tevredenheid.

Een goede agent zal zich gedragen als een coach. Hij of zij zal u adviseren over hoe u uw claim te presenteren aan de regelaars en zal u helpen bij eventuele geschillen. Neem geen genoegen met een 0800-nummer dat je nooit laat praten met een echte persoon.

Begrijp het claimproces

Laat de agent uit te leggen de vorderingen proces voordat u kiest welk bedrijf om te gaan met. Zoek uit of uw verzekering betaalt voor merknaam, generieke of gebruikte onderdelen om uw voertuig te repareren. Bent u beperkt in uw keuze van garages? Zorg ervoor dat u alles op papier hebt.

Waardevermindering – vraag ernaar

Dit is een zeer actueel onderwerp als het gaat om autoverzekeringen. Is een auto minder waard na een ongeval? Als dat zo is, moet de verzekering de auto repareren en u het verschil in waarde betalen? Vraag uw agent wat de regels en uitspraken zijn van uw staat zijn met betrekking tot verminderde waarde.

Zodra u een ongeval heeft, bel uw agent

Er zijn tijdslimieten voor de meeste autobranche schaderapporten, meestal 48 uur. Als u wilt ervoor zorgen dat alles wordt verzorgd, bel onmiddellijk.

Houd de gegevens van een claim bij

Schrijf alles op wat er gebeurt na een ongeval – namen, data en wat er gezegd is. Houd bij wanneer en met wie u spreekt over het ongeval. Misschien kunt u telefoongesprekken opnemen. Bewaar al uw bonnetjes, vraag kostenramingen op en zorg voor een kopie van het ongevallenrapport.

Houd uw claim in beweging

Kijk goed rond en vraag de nodige schattingen. Door meteen in te springen en dit te doen, zult u voorbereid zijn en iedereen tijd besparen.

Neem alles mee in de verliesschattingen

Als u de auto total loss is, kunt u in staat zijn om de volledige kosten te herstellen, met inbegrip van uw omzetbelasting en registratiekosten. Neem contact op met uw agent om uit te vinden welke schattingen je nodig hebt om te hebben.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ik leg daar ook uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden

Wees geduldig met uw expert, maar blijf aandringen

Een expert is net als u of ik, hij maakt fouten. Als je je humeur bewaart en beleefd je weg omhoog werkt in de hiërarchie, zul je veel verder komen. Laat alle afwijzingen op schrift stellen met opgaaf van redenen. Vergelijk de uitleg met uw polis.

Uw autobranche verzekeringsagent is er om namens u te bellen. Vraag om de zaak te laten herzien. U kunt kiezen voor arbitrage, maar dan betaalt u de helft van de kosten. Dit is vaak sneller dan de zaak voor de rechter brengen. Ga na hoe tevreden de klanten zijn over de arbitragehoorzittingen van het bedrijf. Uw laatste redmiddel is een rechtszaak.

Als u van maatschappij verandert, annuleer dan uw oude polis

Maar zeg het niet op voordat u een nieuwe verzekering hebt. U wilt geen hiaten te hebben. Sommige bedrijven zullen melden dat u rijdt zonder autobrancheverzekering en je kan een geschorst rijbewijs geconfronteerd. Als je een brief krijgt van de staat, zorg ervoor dat u uw bewijs van verzekering onmiddellijk te verstrekken.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Martin_Lukac/3888

Autoverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van autoverzekeringen zijn te lezen via onze autoverzekering landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je auto veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.