Hoe Interviewt u uw Autobranche Verzekeringsagent?

Tips voor het interviewen van uw autoverzekeringsagent in de autobranche

Autoverzekeringsmaatschappijen hebben een probleem waarvan ze liever niet willen dat consumenten zich bewust zijn. De meeste bedrijven willen dat consumenten geloven dat alle autobranche verzekeringspolissen gelijk zijn. Het feit is echter dat elke verzekeringsmaatschappij geld wil en moet verdienen. En geloof het of niet, ook de polishouders willen dat zij winst maken. Maar deze twee wensen staan op gespannen voet met elkaar. Laten we dus onderzoeken welke aanpassingen bedrijven kunnen doen om hen te helpen winst te maken.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Verzekeringsmaatschappijen bezitten alle gegevens over schadegevallen die zij nodig hebben om een evaluatie te maken. Op basis van deze gegevens kunnen claims worden geanalyseerd en geëvalueerd. En als die schadeclaims slechts weinig verzekerden treffen, maar resulteren in claims met een hoge waarde. Dan kan het beleid zo worden geschreven dat bij de volgende verlenging gelijkaardige onduidelijke vorderingen van de dekking kunnen worden uitgesloten. Dit zou het bedrijf in staat stellen concurrerender te zijn. De vraag moet dan gesteld worden, wie zou het te weten komen?

Ja, er zou een nieuw dossier moeten worden ingediend bij de verzekeringscommissaris, maar het kan de verzekeringscommissarissen niet echt schelen wat er in een polis wordt uitgesloten. Het is aan de verzekerden om zich van die dingen bewust te zijn. De reactie die de meeste mensen hebben bij de volgende vernieuwing wanneer ze de nieuwe autobranche polis krijgen, is om het in de archieflade te gooien naast de oude.

Een hoog percentage van de mensen die een clams hebben zouden het verschil nooit weten, maar de 1% (wat nog steeds een groot aantal is) die dan een claim hebben zal de claim betaling verminderd zien of de schade uitgesloten van dekking.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

250 Euro Lenen Zonder Gedoe

Laten we eens kijken naar een paar voorbeelden van hoe dit zou kunnen werken.

Voorbeeld 1

Kabelbomen in auto’s maken soms kortsluiting. Wanneer zij dat doen, verwarmen zij als broodroosterdraden en smelten alle isolatie van de draden weg, waardoor een verwarde massa van verbrande spaghetti uitziende draden overblijft. Het schadebedrag kan oplopen tot enkele duizenden dollars. Is het een gedekte schade? Dat zal u misschien verbazen, want sommige maatschappijen definiëren brand op verschillende manieren.

Voorbeeld 2

U rijdt met uw 2010 Buick door een straat in een noordelijke stad waar ’s winters de gaten zo groot worden als Lake Erie. Uw auto raakt er een voordat u er iets aan kunt doen en voordat u het beseft, heeft u de voorkant beschadigd.

De schade wordt geschat op ongeveer €1500. Zal uw verzekering de claim betalen? Dat zal afhangen van de definities in de polis. Als de autobranche verzekeringsclausule zegt dat het zal betalen voor botsingen met items boven het oppervlak van de grond, kan het niet betalen voor het. Dan zijn er nog kleine dingen, zoals zijn de banden ook inbegrepen als zij bij de gebeurtenis beschadigd raken?

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B

Elk van deze voorbeelden zijn voorbeelden van schadegevallen die elke dag ergens gebeuren.

Ze gebeuren niet vaak en ze zullen waarschijnlijk niet gebeuren aan u of aan iemand die je kent, maar als en wanneer het gebeurt aan u wilt u uw verzekering te halen het grootste deel van de kosten om te repareren?

Als die vraag aan honderd mensen werd gesteld, durf ik te wedden dat 99% zou zeggen dat ze zouden verwachten dat de autobranche maatschappij de schade zou betalen. Mijn vraag aan u is, zou uw bedrijf de claim betalen als het u vandaag zou overkomen? Hoe zou u het antwoord vinden?

Veel mensen zouden de vraag op deze manier te beantwoorden, “dit is wat ik betaal mijn agent om te zorgen voor mij. Ik heb geen tijd om me er zorgen over te maken. Het bedrijf heeft me altijd goed behandeld, dus waarom zou deze claim anders zijn?” U kunt gelijk hebben, maar mijn waarschuwing aan u is, als je het niet weet, je had beter direct vragen uw agent.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ik leg daar ook uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden

Tot slot

Begrijp dat uitsluitingen en definities maken deel uit van autobranche polissen en dat ze belangrijk zijn. U zult alleen te weten komen hoe definities van toepassing zijn totdat u uw agent de juiste vragen stellen. Het is wanneer je weet het antwoord op de vragen die u zult een kwaliteitsproduct te herkennen.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Wayne_Dohrmann/95290

Autoverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van autoverzekeringen zijn te lezen via onze autoverzekering landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je auto veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.