Hoeveel Kost een Auto-ongeluk van Achteren? - Autobranche

Schade door auto-ongeluk van achteren in de autobranche

Als u betrokken bent geweest bij een auto-ongeluk dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat dit u gaat kosten. Als je geen autobrancheverzekering hebt, dan betaal je overal van een paar honderd dollar tot meer dan €1000. Blijf dit artikel lezen om een idee te krijgen wat uw achterste einde ongeval kan je kosten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Bij een auto-ongeluk aan de achterkant zullen zeker de bumper, de achterlichten, de achterzijwanden, de kofferdeksel en zelfs de ruit beschadigd raken. Het hangt ervan af hoe ernstig het ongeval was. Als je autoverzekering hebt dan zul je misschien uiteindelijk niets betalen omdat je verzekeraar je gedekt zal hebben voor dit ongeval. Als u niet beschikt over autoverzekering dan zijn hier de kosten die je zou kunnen krijgen.

Bumper

Als de schade beperkt was tot de bumper. Dan kan je een rekening tegemoet zien van €300 tot €800. Het hangt af van het type auto. Hoe goedkoper de auto, hoe goedkoper de kosten te vervangen of te repareren. Als je een Mercedes, Lexus of andere luxe auto geraakt, dan kijk je naar de hoge kant van die prijsklasse.

Achterlichten

Als je de achterlichten kapot hebt gemaakt bij het ongeluk, heb je waarschijnlijk ook de kofferbak beschadigd. De kosten voor het vervangen van de achterlichten alleen kan overal lopen u van € 100 tot € 300. Als het achterlicht gewoon de hoek van de auto bedekt, dan zit je aan de lage kant van die prijsklasse. Als je een achterlicht breekt dat de brede soort is, zijn deze het duurst om te vervangen en zul je de hoge prijsklasse betalen die hierboven is vermeld.

Van alleen die twee kosten die u kunt zien waarom je beter af bent met het betalen voor autobrancheverzekering dan het rijden zonder het.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

250 Euro Lenen Zonder Gedoe

Achterste zijwanden

Er zijn de zijkanten van de auto die aan de achterkant zitten. Deze hebben de neiging om te buigen wanneer je van achteren wordt geraakt. Dus schade zal aanwezig zijn in de bumper en de zijwanden. Deze kunnen kost je ergens van € 400 tot € 900 per stuk om te vervangen!

Kofferbakbekleding

Als je de kofferbak gebogen of werd ingedeukt, dan bent u verantwoordelijk hiervoor. Deze kosten variëren van €300 tot €600. Ze kunnen meestal worden gerepareerd. Als alleen een reparatie nodig is, betaalt u misschien maar €100.

Achterruit

Als je de achterruit hebt gebroken, kun je rekenen op kosten van €100 tot €300. Als de achterruit geen ontdooier heeft, dan zal je uiteindelijk de goedkopere €100 betalen. Als de achterruit een ontdooier heeft, en als de ruit getint was en een auto-antenne had, dan betaal je de veel hogere prijs van bijna €300.

U kunt ook worden geconfronteerd met medische kosten. Als de persoon een whiplash aan de nek had, zal u verantwoordelijk zijn voor de ziekenhuisrekeningen. Als u een autoverzekering had, kan uw premie stijgen. Het hangt ervan af wie uw autobranche verzekeringsmaatschappij is.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ik leg daar ook uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden

Zoals u kunt zien, de kosten kunnen aardig oplopen en het is een hoog bedrag om uit eigen zak te moeten betalen. Met een auto verzekering heb je een kussen om op terug te vallen en uw verzekeringsmaatschappij betalen voor de schade en de medische rekeningen. Als je genoeg dekking hebt, zul je uiteindelijk niets uit eigen zak hoeven te betalen. Als uw dekking niet hoog genoeg is en de kosten komen uit op meer dan wat je gedekt bent voor, dan zul je betalen voor het verschil.

Finabud is een bedrijf dat is aangesloten bij veel van de grote populaire autobranche bedrijven en nog veel meer. Zij bieden de beste tarieven en u online een offerte kunt krijgen in slechts 10 minuten of minder.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Oscar_Wilde/320152

Autoverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van autoverzekeringen zijn te lezen via onze autoverzekering landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je auto veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.