Zakelijk Autoverzekering Vergelijken - Autobranche

Vergelijk zakelijke autoverzekeringen binnen de autobranche

Hartelijk gefeliciteerd met de nieuwe auto, nu alleen nog zakelijk autoverzekering binnen de autobranche vergelijken! Op uw naam, staat het kenteken van de bedrijfsauto? Dan sluit u een verplichte verzekering af voor uw bedrijfswagen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook u kunt een ongeluk veroorzaken of een paaltje raken. De meest minimale, goedkoopste autobrancheverzekering is WA (wettelijke aansprakelijkheid).

Wil je meer dekking bij autoverzekering zakelijk gebruik?

Breidt dan uw zakelijke WA autobrancheverzekering uit met volledig of beperkt casco uit.

Het kan belangrijk zijn om naar een nieuwe verzekeraar te verhuizen, ook al heeft u geen nieuw voertuig gekocht. U kunt nu misschien een te hoge premie betalen. Wij helpen u bij het vergelijken van uw polissen voor uw bedrijfswagen!

Wilt u weten waar u op moet letten als u een verzekering afsluit voor een bedrijfsauto? Dat kan door ons worden opgehelderd.

Wat is een zakelijke autoverzekering grijs kenteken?

Een autoverzekering voor een bedrijf met grijs kenteken is een verzekering die gericht is op het zakelijke gebruik van je voertuig. Zakelijk auto gebruik betekent dat een auto wordt gebruikt voor het werk.

Met andere woorden, een bedrijfsautopolis is niet nodig als deze alleen voor het woon-werkverkeer wordt gebruikt.

Een autobranche verzekering voor bedrijfswagens is ook duurder dan een verzekering voor privéwagens. Dit komt omdat men gelooft dat veel chauffeurs meer kilometers met één auto maken.

FinaBud biedt u een breed scala aan vormen van autoverzekeringen, en de beste dekking en premie worden zo gevonden.

Bedrijfsauto autobranche verzekeren vergelijken

We nemen het vergelijken van bedrijfsautoverzekeringen graag uit handen. Bij FinaBud kunnen we alle polissen voor uw bedrijfswagen vergelijken. Alle aangesloten autobranche verzekeraars in Nederland komen hiervoor in aanmerking.

Maar hoe moet je het nu doen?

We weten dat het moeilijk is om een goede verzekering af te sluiten vanwege het grote aantal mogelijkheden.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Zakelijk Autoverzekering Vergelijken

Grijs kenteken verzekeren zakelijk

Op basis van o.a. de verzekeringspremie vergelijken we de zakelijke autoverzekeringen voor u. Echter ook de polisvorm en de vereiste dekking.

Daarnaast bespreken we natuurlijk uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

In onze vergelijkingsmodule ziet u de polisvoorwaarden en de dekking van de verschillende verzekeringen. En u weet precies waar u aan toe bent en dan kunt u een overwogen eindbeslissing nemen.

Wanneer verzekering voor bedrijfsauto’s?

De verzekering voor bedrijfswagens is een veelgebruikte verzekering voor commerciële doeleinden. Denk daarbij aan een accountmanager, een rijschool, een wegbeheerder, een taxidienst of het in rekening brengen van personenvervoer.

Maar het omvat ook het woon-werkverkeer met een bedrijfsauto. Dit in tegenstelling tot autoverzekeringen voor een bestelbus, die meestal worden afgesloten door schoonmaakbedrijven. In bijna elk bedrijf is er een bedrijfsautoverzekering of een zakelijke autobrancheverzekering.

Informeer de verzekeraar

Een verzekeraar moet geinformeerd worden waar de autoverzekering voor gebruikt wordt. Een zakelijke autoverzekering heeft namelijk een andere premie dan de privé-polis voor een auto.

Een verzekering voor bedrijfswagens is ook duurder dan een verzekering voor personenwagens. Van bestuurder wisselen is een van de redenen. Maar ook omdat meer kilometers rijden voor zakelijke doeleinden.

U kunt schakelen tussen verschillende dekkingen om discussies te voorkomen. Deze zijn gericht op zakelijke toepassingen. De dekking van de lading in geval van diefstal is hier een voorbeeld van.

Prive en zakelijke verzekering vergelijken

In bepaalde gevallen kan een zakelijke bedrijfsauto ook privé worden gebruikt. En natuurlijk kan er ook schade ontstaan tijdens privégebruik. Het is dan beschermd door een zakelijke FinaBud verzekeringspolis.

U bent goed verzekerd onderweg met de goedkope autoverzekering van autobranche FinaBud. Om de bedrijfswagens te verzekeren, betalen veel Nederlanders tot 50% te veel. Met FinaBud kunt u op de kosten van uw zakelijke auto besparen.

Werkelijke kosten autoverzekering grijs kenteken vergelijken

De werkelijke kosten van een autoverzekeringspolis voor variëren sterk van geval tot geval. Er zijn veel factoren die dit vergelijken sterk beïnvloeden.

De verzekeringspremie van uw bedrijfswagen is gericht op o.a:

 • leeftijd van de bestuurder
 • bestuurders woonplaats
 • bouwjaar,type en waarde
 • aantal gereden kilometers per jaar
 • schadevrije jaren
 • gewenste dekking

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B

Online autoverzekering grijs kenteken vergelijken en afsluiten

Je grijs kenteken bedrijfswagenverzekering online afsluiten en ook vergelijken? U kunt uw autoverzekering snel en veilig online afsluiten bij autobranche FinaBud.

Door het grote aantal online verzekeraars is het steeds moeilijker om een juiste keuze te maken. Daarom is het gemakkelijk om te vergelijken met FinaBud.

Uw gegevens, waaronder het primair gebruik van de auto en de jaarkilometers, worden bij ons achtergelaten.

Op basis van deze gegevens vergelijken en berekenen we voor u alle bedrijfs autoverzekeringen. Wij geven u de scherpst geprijsde verzekering voor de zakelijke auto. U kunt dit snel en eenvoudig doen via de vergelijker op deze pagina.

Bent u geïnteresseerd in persoonlijk offerte?

Dan kunt u ook vrijblijvend een persoonlijke offerte op maat maken. Vul het formulier na de “Meer Info” in en zij sturen u de juiste offerte.

Informatie over de verschillende dekkingsvormen vindt u in de vergelijker voor de verzekering van bedrijfswagens. De dekkingskeuzes kunnen per voertuig verschillen.

Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over de dekking of voor andere vragen. Zij kunnen u zo ondersteunen, spreken, bellen of e-mailen.

Voordelige verzekering voor bedrijfswagens

Neem een goedkope zakelijke autoverzekering. Een verzekering wordt ook gezien als een harde uitgave, waar je niet te veel geld aan wilt uitgeven.

U kunt bij FinaBud een autobrancheverzekering voor bedrijfswagens afsluiten voor slechts € 7,95 per maand. De hoogte van de verzekeringspremie hangt natuurlijk af van een aantal factoren.

Bijvoorbeeld, waar je woont, hoeveel no-claim en hoeveel je per jaar kilometers rijdt. Ook zijn de prijzen van een autoverzekering natuurlijk afhankelijk van de gewenste dekking. U moet natuurlijk wel goed verzekerd zijn op de weg.

Daarom hebben meerdere factoren invloed op de verzekeringstarieven. Wij van FinaBud begrijpen echter heel goed dat een verzekering het liefst wordt afgesloten tegen de laagst mogelijke tarieven.

Goede deal met de FinaBud autobranche vergelijker

Ons autobranche vergelijkingssysteem zorgt er dan ook voor dat u altijd een goede deal krijgt. Het is ook aangepast aan uw persoonlijke gegevens en verzoeken.

Door internetverkoop garandeert het online afsluiten van de polis een nog lagere prijs. Al met al is het een extra bonus om de polissen online bij FinaBud af te sluiten.

Vergelijk de dekking en soort van uw bedrijfswagenverzekering

De soorten verzekeringen en dekkingen voor zakelijke auto’s en autoverzekeringen zijn ook belangrijk.

Wij raden u daarom aan om met onze module de polisvoorwaarden en de dekking zorgvuldig te vergelijken. Zoek extra bescherming, zoals pechhulp, inzittendenverzekering en rechtsbijstand.

Autoverzekeraar biedt de volgende voordelen:

 • Laagste premie auto zakelijk gebruik
 • Tot 85% No-claim korting
 • Extra online korting
 • Mogelijkheid voor meerdere verzekeraars
 • Uw auto 24 uur per dag en 7 dagen per week te verzekeren
 • De groene kaart is binnen 3 werkdagen beschikbaar.

Neem contact op met een van onze consultants als u persoonlijk advies nodig heeft.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ik leg daar ook uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden

Zakelijke WA auto dekkingen – Autobranche

U bent ten minste verplicht om uw zakelijke auto in te dekken tegen wettelijke aansprakelijkheid. Voor deze polis kunt u een minimale of volledige casco toepassen.

Aan u de keus

Het meest beperkte is de WA (wettelijke aansprakelijkheid). De schade aan andere voertuigen en/of personen die u met uw auto toebrengt, wordt dan alleen betaald. Uw eigen voertuig wordt niet vergoed voor schade.

De soorten autoverzekeringen

WA plus beperkte casco dekt ook, hagel-, storm-, ruitschade-en diefstal. De soorten schade aan het voertuig welke u zelf veroorzaakt zal niet vergoed worden door de autoverzekering.

WA + volledige casco (allrisk) omvat alle WA + minimale casco dekking. Dit is inclusief uw eigen autoschade, ook al is dit veroorzaakt door uw schuld.

ZZP-verzekering voor bedrijfswagens

U wilt zorgeloos als zzp’r met uw verzekerde bedrijfswagen kunnen werken. Zonder dat u zich voortdurend zorgen hoeft te maken over de risico’s die u als zelfstandige loopt.

Ondernemer zijn brengt nu eenmaal ook risico’s met zich mee. Toch is het verstandig om u in te dekken voor de grote risico’s van uw bedrijf.

Heeft u als zelfstandige een bedrijfswagenverzekering nodig?

In het bovenstaande vergelijker bepaalt u als zelfstandige de toepasselijke verzekering voor uw bedrijfswagen. Bent u geïnteresseerd in advies op maat of heeft u andere vragen? De klantendienst van de verzekeraar staat steeds klaar voor u.

Prive auto zakelijk rijden verzekering

Een zakelijke verzekering maar ook een particuliere prive autoverzekering afsluiten is dan een hele geruststelling.

Neem even een kijkje bij onze autobranche verzekeringspartners in de bovenstaande tabel en verzeker je voor zakelijk gebruik dan wel prive.

De hoogte van de dekking en de premie berekenen en het aantal schadevrije jaren is eenvoudig te doen.

Ook het vergelijken zakelijke aanvullende verzekeringen is de moeite waard bij een zakelijke autoverzekering afsluiten.

Tot slot dit

Heeft u tot slot een eigen auto en wilt u die auto zakelijk verzekeren? Ga dan de zakelijke autobrancheverzekering vergelijken in bovenstaand overzicht.

Een aanrijding zit in een klein hoekje en schade aan anderen of schade door anderen kan veel gedoe veroorzaken.

Autoverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van autoverzekeringen zijn te lezen via onze autoverzekering landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je auto veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.