Zorgeloos & Zelfverzekerd
in je keuze

Glas Water over Laptop Verzekering

Een water over laptop verzekering helpt je snel uit de brand? Het is nooit leuk als je laptop waterschade heeft opgelopen zeker als je geen verzekering hebt afgesloten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Al je bestanden kunnen door één klein druppeltje verloren gaan. Daar kan helaas met een basisverzekering niet veel meer aan gedaan worden.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Online samenstellen
 • Online vergelijken
 • tot € 100.000,- verzekerd
 • Klanten waardering 8,1
 • Nooit onderverzekerd
 • Online vergelijken
 • Laptop en Mobiel
 • Aanbevolen

Voor de hoge kosten van een notebook reparatie kunnen wij u wel beschermen. En dan beginnen we nog niet eens over het vervangen te praten

 • Tip 1 maak als eerste een back-up van je bestanden.
 • Tip 2 sluit natuurlijk een verzekering af voordat er water in je laptop komt.

Bij waterschade helpt onze laptop verzekering

Is de waterschade in je laptop te herstellen? Dan zal je verzekering een reparatie vergoeden. Een goede reparatie zal door onze partners in een mum van tijd worden verzorgd.

Behalve een redelijke eigen risico zijn de overige kosten natuurlijk geheel voor onze rekening. Nadat u contact met ons opgenomen heeft kunt u de laptop naar een door ons aangewezen reparateur brengen.

En dergelijke verzekering kun je ook bijzondere eigen risico via finabud afsluiten. Je betaalt dan iets meer premie maar hoeft dan ook nooit meer voor de eigen risico kosten op te draaien.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Glas Water Over Laptop Verzekering

Extra diefstaldekking

Mocht je laptop worden gestolen dan bestaat er ook een extra diefstaldekking

Risico op water over laptop niet enige reden tot verzekering

Naast dat de schade door water aan je laptop wordt vergoed. Leggen we je graag uit wat je nog meer behalve waterschade dekking kunt verwachten.

De verzekering dekt namelijk ook beschadiging en vernieling door:

 • Schade door vallen
 • Defect aan accu’s
 • Technische defecten
 • Schade door vorst
 • Ondeskundig gebruik
 • Elektronische defecten (kortsluiting, enz)
 • Implosie of explosie
 • Bliksem- of brandschade

Sluit een verzekering via ons af voordat je laptop schade oploopt door water of andere oorzaken. Geniet van een veilig en zeker gevoel in geval van diefstal schade. Via ons kun je rekenen op een goede compensatie of een reparatie door een vakkundige reparateur.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

De verzekering waterschade voor je laptop!

Je voelt je al ellendig genoeg wanneer je laptop waterschade oploopt. Om je laptop weer aan de gang te krijgen is een reparatie in sommige gevallen niet genoeg.
De vervanging door een andere laptop is dan vaak de enige oplossing.

Een gewone laptop inboedel verzekering vergoed alleen waterschade wanneer de schade is ontstaan in je eigen huis.

Het is dan ook verstandig om een uitgebreidere verzekering af te sluiten zoals de bij ons geadverteerde verzekering. Dan ben je gewoon overal tegen waterschade verzekerd.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ik leg daar ook uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden

Verzeker je laptop via Finabud

Het afsluiten van een laptop verzekering buiten is gelukkig via Finabud zo gebeurd en heel eenvoudig.

Je vult gewoon in hoeveel je voor je laptop betaald hebt. Wij bepalen dan op basis daarvan welke dekking voor u het beste is.

In ons overzicht ziet u een aantal verzekeraars die ook een laptop verzekeren. Zo kun je kiezen uit een verzekering met een maandelijkse premie of een verzekering waarbij je slechts eenmalig een bedrag betaalt. Daar kunt u kiezen uit een verzekering met een eenmalige premie of een premie die je per maand betaald.

Inboedelverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van inboedelverzekeringen zijn te lezen via onze inboedel landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je inboedel veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.