Zorgeloos & Zelfverzekerd
in je keuze

Het belang van inboedelverzekering

Terwijl iedereen het belang van het verzekeren van hun huis begrijpt. Maar niet iedereen realiseert zich dat ze ook hun inboedel moeten laten verzekeren. Een typische opstalverzekering dekt alleen het gebouw zelf, maar hoe zit het met de bezittingen? Hoe zit het met de inhoud van een opslaggebouw op uw terrein? Het is een goed idee om te kijken naar inboedel- en opstalverzekeringen. Vooral als u in een gebied woont met veel extreme weersomstandigheden of met een hoog aantal inbraken en insluipingen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Bij het vergelijken van tarieven voor woonhuisverzekering, moet u ervoor zorgen dat er voldoende dekking is voor uw bezittingen. Meestal moet u kiezen tussen twee soorten dekking voor persoonlijke bezittingen: werkelijke contante waarde en vervangingskosten. De laatste zal rekening houden met de waardevermindering van het item, en de eerste zal u helpen om de kosten te vergoeden door het vervangen van het beschadigde item door een van vergelijkbare kwaliteit en type.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
  • Online samenstellen
  • Online vergelijken
  • tot € 100.000,- verzekerd
  • Klanten waardering 8,1
  • Nooit onderverzekerd
  • Online vergelijken
  • Laptop en Mobiel
  • Aanbevolen

Zodra u hebt overwogen hoeveel dekking u nodig hebt, is het een goed idee om na te gaan welke beperkingen van toepassing kunnen zijn. Standaardpolissen beperken meestal het dekkingsbedrag voor bepaalde soorten kostbaarheden, zoals meubels, juwelen, bontjassen, enz.

Bijvoorbeeld, als je een diamanten ring die wordt gestolen, zullen sommige standaard beleid alleen verzekeren tot $ 1.000 voor de diefstal van een enkel sieraad. Wat als de diamanten ring veel meer waard is?

Inventarisatie voor inboedelverzekering

Het is goed om een inventarisatie te maken van al uw bezittingen. Vermeld zoveel mogelijk details van elk meubelstuk, elektronisch apparaat, sieraden, apparaten, designerkleding en elk ander item dat van waarde is. Documenteer zaken als merken en modellen van apparaten en serienummers van elektronica. Het is een goed idee om van alles ook foto’s te maken.

Zelfs als u een huurder bent en uw huis al wordt beschermd door de polis van uw huisbaas, moet u toch overwegen een inboedelverzekering af te sluiten. Naar alle waarschijnlijkheid betaalt uw huisbaas geen verzekering om uw eigen persoonlijke bezittingen te dekken. Hooguit de meubels en het tapijt zijn beschermd.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Niet alles is gedekt

Er zijn bepaalde dingen die een inboedelverzekering NIET dekt, zoals dat u de woning voor langere tijd onbewoond achterlaat. Als u voor een tijdje naar het buitenland moet, moet u uw verzekeraar van tevoren inlichten. Ook moet uw huis goed beveiligd zijn.

U kunt niet zomaar de beveiliging verwaarlozen alleen maar omdat je denkt dat je een goede verzekering hebt. U bent verplicht om de nodige stappen te ondernemen om het te beveiligen.

Elke verzekeraar heeft verschillende eisen. Een plek om uw zoektocht naar redelijke en betaalbare opstal- en inboedelverzekeringen te beginnen is FinaBud. Het is anders dan de traditionele verzekeringsmaatschappijen en biedt een unieke aanpak in hoe het gaat met de maandelijkse betalingen.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/George_Botwin/1425000

Inboedelverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van inboedelverzekeringen zijn te lezen via onze inboedel landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je inboedel veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.