Zorgeloos & Zelfverzekerd
in je keuze

Hoe uw Camera u Duizenden Euro’s kan Besparen

De inboedelverzekering is een van de soorten verzekeringen die u zou moeten hebben om uw persoonlijke bezittingen in uw huis te beschermen tegen verlies, beschadiging of diefstal…Of u nu een huiseigenaar of een huurder bent, het maakt niet uit. De inboedelverzekering zal u financieel beschermen in geval van eventuele gebeurtenissen. Gebeurtenissen waarvan niemand van ons wil denken dat ze ons ooit zullen overkomen zoals brand, inbraak en vandalisme. En een aantal andere onvoorziene situaties waar de meesten van ons niet op voorbereid zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Velen van ons hebben geen idee hoeveel de spullen in ons huis waard zijn. Als u vandaag uw huis zou verliezen, wat zou u dan morgen doen? Zou u uw verzekeringsmakelaar bellen die u uw inboedelverzekering heeft verkocht? Wat zou u doen als hij u zou vragen hem een lijst te geven van alles wat u in uw huis bent kwijtgeraakt en de totale waarde van uw verlies? Zou u weten waar u moest beginnen?

Heeft u ooit een inventarisatie van uw persoonlijke bezittingen gemaakt? Als dat zo is, gefeliciteerd! De meeste huiseigenaren hebben een inboedelverzekering, maar hebben niet gedaan wat u hebt gedaan om uzelf en uw eigendommen te beschermen. Maar is uw inventaris wel actueel? Wanneer was de laatste keer dat u die inventaris heeft bijgewerkt?

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
  • Online samenstellen
  • Online vergelijken
  • tot € 100.000,- verzekerd
  • Klanten waardering 8,1
  • Nooit onderverzekerd
  • Online vergelijken
  • Laptop en Mobiel
  • Aanbevolen

Heeft u een vast tijdstip om uw inventaris door te nemen, nieuwe aankopen of dure cadeaus eraan toe te voegen, en spullen die u weggedaan heeft te verwijderen?

Waar bewaart u uw inventaris? Als u de lijst thuis bewaart, wat denkt u dan dat ermee gebeurt als uw huis in brand vliegt en wordt gesloopt? Hoeveel hulp zal het dan voor u zijn?

Bewaar de inventaris van uw persoonlijke bezittingen in een kluisje bij uw bank, in een archiefkast op uw werk, of bij een familielid of vertrouwde vriend. Zorg ervoor dat een paar mensen behalve uzelf weten waar uw inventaris wordt bewaard.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Als u besluit uw inventaris in een kluisje te bewaren, bewaar de sleutel dan niet thuis op een verborgen plaats, want dan kunt u het kluisje niet meer in.

Bewaar de sleutel aan uw sleutelbos, op een verborgen plaats in uw auto, of bij een betrouwbare vriend of familielid. En vergeet niet dat het niet veel helpt als er iets met u gebeurt en u nooit iemand hebt verteld waar de sleutel is.

Als u een videocamera hebt (en veel mobiele telefoons hebben tegenwoordig een videocamera), is dat het beste om te gebruiken om een fysieke inventaris van uw huis en de bezittingen te maken, omdat u kunt praten terwijl u door uw huis loopt en items kunt beschrijven zonder dat u ze op een stuk papier hoeft te zetten.

Nadat u een video van uw huishoudelijke artikelen hebt gemaakt, zoekt u de originele bonnen die u hebt gekregen toen u apparaten, uw airconditioner, tv of computer, enz. kocht, en bewaart u deze samen met uw video. Als u de videocamera van uw telefoon gebruikt, zorg er dan voor dat u weet hoe u de video op uw computer kunt downloaden en er een cd van kunt branden.

Bewaar de CD vervolgens in uw kluis, in uw bureau op het werk of in het huis van een familielid of vertrouwde vriend.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B
Wat Valt Onder Inboedelverzekering

Nu kunt u er zeker van zijn dat u uw inboedelverzekeraar kunt vertellen welke voorwerpen u bent kwijtgeraakt en wat de waarde ervan is als er een ramp gebeurt.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Bruce_D_Hunter/83865

Inboedelverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van inboedelverzekeringen zijn te lezen via onze inboedel landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je inboedel veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.