Zorgeloos & Zelfverzekerd
in je keuze

Inboedelverzekering – Een klein Geheim dat u 30 Procent Bespaart

De meeste huiseigenaren zouden graag de inboedel van hun huis verzekeren tegen verlies door diefstal, brand of een andere oorzaak, maar veel huiseigenaren weten niet hoe ze zo’n verzekering moeten afsluiten of ze kunnen het zich gewoon niet veroorloven. Het goede nieuws is, het krijgen van een dergelijke verzekering is een handomdraai en net als voor de kosten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Er is een eenvoudige kleine truc die bespaart u zo veel als 30% korting op de normale kosten van een dergelijke verzekering. En het is zo eenvoudig dat u het niet zult geloven!

Laten we beginnen met een paar basisprincipes. De meeste dingen in uw huis hebben geen echte geldwaarde – maar ze hebben een onbeperkte hoeveelheid sentimentele waarde.

Helaas zijn verzekeringsmaatschappijen alleen geïnteresseerd in de koude harde geldwaarde van de spullen in uw huis. Als een voorwerp een ongelooflijke sentimentele waarde voor u heeft, maar geen echte contante waarde, dan zal het niet worden gedekt door een inboedelverzekering.

Veel mensen kiezen ervoor om de inhoud van hun huis te documenteren met een videocamera. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar het videobeeld van een voorwerp in uw huis is meestal al het bewijs dat een verzekeringsmaatschappij nodig heeft als u ooit een claim moet indienen.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
  • Online samenstellen
  • Online vergelijken
  • tot € 100.000,- verzekerd
  • Klanten waardering 8,1
  • Nooit onderverzekerd
  • Online vergelijken
  • Laptop en Mobiel
  • Aanbevolen

Als u voorwerpen in uw huis heeft die van extreme waarde zijn, zoals diamanten of goud of zeldzaam antiek. Dan is het een goed idee om de formulering van uw polis zeer zorgvuldig te herzien. Sommige polissen stellen grenzen aan de uitbetalingen voor individuele items of hebben een maximum uitbetaling voor alle items in uw huishouden.

Als u op zoek bent om geld te besparen op uw inboedel dekking kunt u beginnen met iets zo eenvoudig als het opzetten van een automatische betaling systeem. U bent zich er misschien niet van bewust, maar het kost een bedrijf meer dan $15,00 om elke maand een rekening af te drukken en naar u op te sturen.

Als u uw premie automatisch van uw bankrekening betaalt, bespaart u uw bedrijf deze kosten en zij zijn meer dan blij om het grootste deel van de besparingen aan u terug te geven in de vorm van een lagere maandelijkse premie.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Maar er is een nog eenvoudigere manier om elke maand nog meer op uw premie te besparen. Het is een geheim waarvan uw makelaar hoopt dat u er nooit achter zult komen.

Koop uw dekking online. Dat is het. Het is echt zo eenvoudig. Online verzekeringsmakelaars hebben bijna geen overhead, zodat ze in staat zijn om beleid te verkopen tegen groothandelsprijzen elke dag en nog steeds winst te maken. Bovendien hebben online makelaars veel concurrentie, en concurrentie betekent dat de prijzen nog meer worden verlaagd!

Het resultaat is dat U voor één keer wint. Wanneer u uw polis online koopt, krijgt u niet alleen uw polis tegen een prijs die in jaren niet meer is voorgekomen, maar er is nog een voordeel. Er zit geen agent tegenover u die u meer en meer dekking verkoopt die u nooit van plan was te kopen en die u zich niet echt kunt veroorloven.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B

Ik heb al geruime tijd onderzoek gedaan naar online verzekeringen, maar ik wil niet dat je me op mijn woord gelooft. In plaats daarvan wil ik dat je online gaat en ontdek voor jezelf hoeveel je kunt besparen elke maand gewoon door het kopen van uw huis inhoud verzekering online.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Alexis_Jensen/133418

Inboedelverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van inboedelverzekeringen zijn te lezen via onze inboedel landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je inboedel veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.