Zorgeloos & Zelfverzekerd
in je keuze

Inboedelverzekering – Heeft u genoeg dekking?

Als u vandaag een brand, overstroming, of een diefstal had op uw eigendom. Hoe snel zou u elk voorwerp dat u in uw huis heeft kunnen vervangen? Als u alles kwijt bent, hoeveel geld zou het dan kosten om uw eigendom volledig te vervangen?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Enkele dingen om over na te denken zijn, hoeveel van het onroerend goed dat u bewoont, bezit u werkelijk? Hoeveel betaalt u maandelijks voor zaken als uw TV, computer of mobiele telefoon?

Veel hiervan is niet verzekerd als er in uw huis wordt ingebroken en de spullen worden gestolen. Dat betekent dat u betalingen zou moeten doen voor bezittingen die u niet meer hebt, om te betalen voor iets dat nu van iemand anders is, en dat u uw best zou moeten doen om ook die dingen te vervangen die u kwijt bent.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
  • Online samenstellen
  • Online vergelijken
  • tot € 100.000,- verzekerd
  • Klanten waardering 8,1
  • Nooit onderverzekerd
  • Online vergelijken
  • Laptop en Mobiel
  • Aanbevolen

Een inboedelverzekering voor huurders is iets waar we in deze tijd gewoon niet meer zonder kunnen. Als u in een huurhuis woont, of een deel van uw woning verhuurt, onderverhuurt of zelfs een appartement hebt tijdens een vakantie, is de kans groot dat u niet gedekt bent onder de verzekering van de mensen die eigenaar zijn van uw woning.

Dat betekent dat u geen vervangingskosten gedekt krijgt in geval van een inbraak of een ander soort probleem. Denkt u echt dat u het zich kunt veroorloven om alle dingen die u kunt verliezen te dekken als het gaat om een situatie als deze?

De kans is groot dat u deze vraag met nee zult beantwoorden. Het krijgen van een goede inboedel verzekering is een noodzaak, in feite in veel gevallen, het is een life saver.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Dit geldt met name als u eigenaar bent van een bedrijf en het gebouw huurt waar uw kantoren of andere zaken zich in bevinden. Wist u dat het bedrijf dat eigenaar is van uw pand u waarschijnlijk niet dekt in geval van brand, overstroming of een andere natuurramp. Heel eenvoudig betekent dit dat de inhoud van uw kantoren waarschijnlijk niet gedekt zou zijn bij een ramp als u niet uw eigen inboedelverzekering voor uw eigendom heeft.

Velen van ons zijn zich er niet van bewust dat als u een groot gebouw als een kantoor huurt, u niet gedekt bent voor uw verliezen als er iets met dat gebouw gebeurt. Dit kan een enorm verlies betekenen dat moeilijk of zelfs onmogelijk te herstellen is.

Het maakt niet uit wat voor soort gebouw dat u huurt, moet u een aantal inboedelverzekering te krijgen om de verliezen die u kan oplopen als uw gebouw beschadigd is of uw eigendom verloren is gegaan als gevolg van elke vorm van katastrofisch evenement te dekken.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B

Neem de tijd om online te gaan en te zoeken naar een aantal goede inboedelverzekering om positief te zijn dat je gaat worden gedekt in het geval van een noodsituatie. Krijgen wat je nodig hebt kosten verstandig om er zeker van zijn dat u niet kort jezelf voor de vervanging van de kosten van uw woning en om ervoor te zorgen dat elke onvoorziene gebeurtenis is gepland voor.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Charlotte_J_Wilson/589574

Inboedelverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van inboedelverzekeringen zijn te lezen via onze inboedel landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je inboedel veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.