Zorgeloos & Zelfverzekerd
in je keuze

Inboedelverzekering – Laat Ongedierte uw Huis niet Ruïneren

Ongedierte en ongedierte kosten huiseigenaren geld – uit een enquête is gebleken dat in het afgelopen jaar één op de tien huiseigenaren een rekening heeft moeten betalen als gevolg van schade veroorzaakt door de kleine beestjes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De meeste schade wordt veroorzaakt door de vijf meest voorkomende plaagdieren: muizen, wespen, grijze eekhoorns, ratten en horzels. Jaar na jaar dringen zij onze huizen binnen en richten allerlei schade aan.

Het probleem is dat, hoewel de meeste inboedelverzekeringen de gevolgen van een plaagdierprobleem dekken, bijvoorbeeld brand veroorzaakt door doorgeknaagde bedrading, zij de schade zelf niet dekken onder het schadegedeelte van de polis. Dus als u ontdekt dat u uw huis deelt met ongedierte, dan zult u waarschijnlijk zelf de bijbehorende kosten moeten dekken.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
  • Online samenstellen
  • Online vergelijken
  • tot € 100.000,- verzekerd
  • Klanten waardering 8,1
  • Nooit onderverzekerd
  • Online vergelijken
  • Laptop en Mobiel
  • Aanbevolen

Er zijn een paar uitzonderingen. Sommige verzekeringsmaatschappijen dekken bijvoorbeeld schade veroorzaakt door eekhoorns in al hun polissen. Kies de Cover Plus polis en schade door alle ongedierte is gedekt.

De voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Ongediertebestrijding, heeft enkele van de ergste gevallen van ongedierte gezien, met als meest opmerkelijke een huis waar de bovenverdieping van een huis volledig instortte ten gevolge van ratten die door de balken heen kauwden.

Op het Eiland Man hebben ze een bijzonder probleem met ratten. Een man werd dood aangetroffen, nadat hij van de trap was gevallen – de onderste helft van zijn torso was aangevreten door ratten die zijn huis waren binnengedrongen.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Meer alledaagse gevallen betreffen eekhoorns die ornamenten kapot maken en meubilair beschadigen – de schade loopt regelmatig op tot € 4000. Muizen en ratten die door vloeren kauwen is een ander duur probleem, de rekening kan oplopen tot 1500 euro in het ergste geval.

De kosten voor het uitroeien van het ongedierte kunnen ook oplopen. Dit is te wijten aan het feit dat de ongediertebestrijding momenteel niet gereguleerd is.

Zoals een woordvoerder zei: “Veel mensen moeten zelf op zoek naar een aannemer. Mogelijk roepen ze ‘cowboy’ ongediertebestrijders op om vervolgens met een hoge rekening te worden geconfronteerd.

De beste verzekering is preventie, en wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet om te voorkomen dat u het doelwit wordt van ongedierte:

o Houd uw tuin en de omgeving van uw huis vrij van gemorst afval, zorg ervoor dat het afval in een vuilnisbak gaat die een deksel heeft.

o Laat geen gemorst vogelzaad liggen onder voederhuisjes en vogeltafels – dit kan muizen, ratten en eekhoorns aantrekken.

o Dicht gaten rond pijpleidingen af – muizen kunnen door kleine kiertjes naar binnen. De basisregel is, als een potlood in het gat past, past een muis er ook in.

o Houd uw huis schoon – laat geen vuile borden staan, ruim gemorste borden op en stofzuig regelmatig.

o Laat geen stapels hout, bladeren, buizen en ander afval in de tuin liggen, want dat is een perfecte schuilplaats voor muizen.

o Probeer geen spullen zoals kleren, knuffels en tissuepapier op zolder te bewaren – het vormt een perfect nest voor wespen en horzels.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B

Als u in de buurt van een natuurreservaat woont of in een gebied met veel wilde dieren, dan is het misschien de moeite waard om u in te dekken tegen schade door ongedierte.

Echter, als u het bovenstaande advies opvolgt en ook regelmatig controles uitvoert, dan kunt u ze misschien op tijd betrappen, voordat ze uw nest ruïneren!

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Michael_Challiner/18343

Inboedelverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van inboedelverzekeringen zijn te lezen via onze inboedel landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je inboedel veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.