Zorgeloos & Zelfverzekerd
in je keuze

Inboedelverzekering – Zorg voor uw bezittingen

Onze huizen zijn kostbaar. Het verzekeren van de stenen en het cement lijkt een tweede natuur voor ons, niet in het minst omdat onze huizen een grote investering vertegenwoordigen en er hard voor gewerkt is om ze te kunnen betalen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

We vergeten echter vaak hoeveel we hebben geïnvesteerd om van een huis een thuis te maken met onze persoonlijke bezittingen en de kosten van het inrichten van een huis voor ons comfort.

De gemiddelde kosten voor het vervangen van de inboedel van een huis bedragen meer dan dertigduizend euro. Dat lijkt misschien veel, maar bedenk eens wat uw opstalverzekering niet dekt. Tapijten bijvoorbeeld, worden niet gedekt door een opstalverzekering, maar zijn wel de eerste dingen die beschadigd raken bij een overstroming.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
  • Online samenstellen
  • Online vergelijken
  • tot € 100.000,- verzekerd
  • Klanten waardering 8,1
  • Nooit onderverzekerd
  • Online vergelijken
  • Laptop en Mobiel
  • Aanbevolen

Als u bedenkt wat de waarde is van alle elektronische apparatuur in uw huis, zoals digitale televisies, computers, stereo’s en home-entertainmentsystemen, dan begint u te begrijpen hoe snel de rekening zal oplopen als we ooit in een positie zouden komen waarin we alles moeten vervangen.

Inboedelverzekering dekt de inhoud

Inboedelverzekeringen dekken de inhoud van onze huizen en flats. Wij beschermen de dingen die ons eigendom tot ons thuis maken. Een opstalverzekering kan het dak van ons huis vervangen, maar dekt niet de kosten van de inrichting die tijdens een storm is beschadigd.

Gezien de relatief lage kosten van het verzekeren van de inboedel en de grotere kans op het indienen van een schadeclaim in vergelijking met het gebouw, is het echt financieel zinvol om een inboedelverzekering af te sluiten.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Een inboedelverzekering kan waardevolle erfstukken of verzamelingen die jarenlang zijn opgebouwd niet vervangen. Maar kan wel het financiële verlies verlichten en u helpen het onvervangbare te vervangen.

Door de inboedelverzekering gaan eigenaars serieus nadenken over de bescherming van hun kostbaarheden. En de veiligheidsmaatregelen te herzien die kunnen helpen verlies te voorkomen of die kunnen helpen bij het terugvinden van hun bezittingen in geval van diefstal of verlies.

Bestudeer de dekking

Het loont de moeite om de omvang van de dekking ernstig te bestuderen. Contant geld bijvoorbeeld is vaak niet gedekt of er zijn strikte voorwaarden verbonden aan hoeveel kan worden verzekerd.

Het kan zijn dat een inboedelpolis geen dekking biedt voor apparatuur die buitenshuis wordt gebruikt, bijvoorbeeld een videocamera, terwijl sommige polissen dat wel doen.

Fietsen zijn een bijzonder risico voor verzekeraars, dus controleer of ze al dan niet verzekerd zijn, en kijk altijd welke voorwaarden verbonden zijn aan het verzekeren van dergelijke artikelen in de polis.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B

Gezien de variatie en de verschillende kenmerken en opties die bij een inboedelverzekering kunnen worden inbegrepen of uitgesloten, is het belangrijk dat u een polis op een eerlijke basis kunt vergelijken met een andere.

U moet de polisvoorwaarden zeer zorgvuldig controleren, zodat u precies weet wat verzekerd is en wat niet. Dit is zelfs voor deskundigen een moeilijke taak, dus neem de tijd en aarzel niet om hierbij hulp te zoeken.

Inboedelverzekeringen zijn betaalbaar

Een inboedelverzekering is niettemin redelijk goedkoop en de geboden dekking biedt de verzekeringnemer een zeer goede deal. Het afsluiten van een inboedelverzekering wordt vaak tegelijk met het verzekeren van het woonhuis gedaan, maar dit is niet altijd het geval.

Het loont ook de moeite om na te gaan of het combineren van een polis met de opstalverzekering financieel gezien de beste deal voor u is, dus wees bereid om rond te kijken.

Een inboedelverzekering mag nooit worden genegeerd. De kosten voor het vervangen van onze kostbaarheden zijn veel hoger dan we op het eerste gezicht denken. Het loont de moeite om ervoor te zorgen dat u voldoende dekking hebt of het risico loopt dat u onze kostbaarheden verliest die echt een verschil maken in ons leven.

Gemoedsrust kan geen prijs hebben wanneer we te maken hebben met de dingen waarvoor we zo hard hebben gewerkt om onszelf en ons gezin te voorzien, dus neem de tijd om ervoor te zorgen dat u de dekking heeft die u nodig heeft.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Peter_Finch/33615

Inboedelverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van inboedelverzekeringen zijn te lezen via onze inboedel landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je inboedel veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.