Zorgeloos & Zelfverzekerd
in je keuze

Telefoon Laten Vallen Verzekering

Telefoon laten vallen verzekering dekt in de meeste gevallen de schade aan laptops, smartphones, tablets en andere mobiele apparaten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De dekking blijkt na de schade aanzienlijk minder dan men gedacht had. Lees daarvoor dus de eventuele beperkingen in de polis van je verzekering. Een aanvullende verzekering is gelukkig vaak wel mogelijk.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
  • Online samenstellen
  • Online vergelijken
  • tot € 100.000,- verzekerd
  • Klanten waardering 8,1
  • Nooit onderverzekerd
  • Online vergelijken
  • Laptop en Mobiel
  • Aanbevolen

Krijg ik schade aan mijn mobiele apparatuur vergoed?

Schade aan mobiele apparaten worden veel geclaimd en vergoed bij een inboedelverzekering. Dit kan natuurlijk gebeuren als je mobiele telefoon bijvoorbeeld op een natuurstenen vloer valt.

Vaak loopt de schade dan op tot een paar €100.

Men denkt dan onterecht dat men hiervoor een inboedelverzekering kan aanspreken.

Het blijkt dan dat deze verzekering dit niet dekt en vervolgens wordt dan een aansprakelijkheidsverzekering geraadpleegd.

Maar ook deze verzekering dekt zulke schade niet.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Telefoon Laten Vallen Verzekering

Waarom is er geen dekking voor telefoon zelf laten vallen verzekering?

Een inboedelverzekering dekt alleen schade veroorzaakt door inbraak, brand of een blikseminslag. Een dekking voor het laten vallen van een telefoon of smartphone valt hier dus niet onder.

De schade wordt dus niet gedekt als je smartphone op de een of andere reden beschadigd wordt wanneer het op de grond valt.

En vervolgens dekt een avp alleen schade aan andermans bezittingen welke door u veroorzaakt worden.

Dus ook de avp vergoed niet een gevallen telefoon schade.

Eigen schade aan mobiele apparatuur is wel verzekerbaar

Het is wel mogelijk om een extra schade dekking bovenop je inboedelverzekering te krijgen om mobiele apparaten te verzekeren. Zo krijgt u de schade wel vergoed welke u zelf veroorzaakt.

U bent dan dus wel verzekerd als uw eigen tablet of mobiele telefoon laat vallen.

Er komt natuurlijk wel een extra premie van ongeveer €10 per maand bij de inboedelverzekering op.

Deze aanvullende verzekering heeft dat voordeel dat u zowel binnenshuis als buitenshuis overal voor gedekt bent.

Telefoon laten vallen inboedelverzekering

Andere verzekeraars vergoeden wel de schade door te laten vallen die u zelf veroorzaakt hebt in de inboedelverzekering. U hoeft in dat geval geen extra aanvullende verzekering te nemen.

Maar in dat geval zal het eigen risico ongeveer €150 meer zijn.

Is een aanvullende telefoon laten vallen in huis inboedelverzekering altijd slim?

Er bestaat dus bij sommige verzekeraars een aparte aanvullende slimme verzekering voor het verzekeren van een gevallen telefoon, tablet, smartphone of andere apparaten.

Maar toch is het verstandig om goed op te blijven letten.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

Telefoon kapot laten vallen verzekering aanvulling

Veel aanvullende verzekeringen hebben uitsluitingen in de polisvoorwaarden. Deze zullen niet altijd naadloos aansluiten op uw wensen voor een kapotte gevallen telefoon. Vaak gelden er dan ook hogere eigen risico’s.

Het hoeft niet altijd te lonen om voor een aanvullende verzekering te kiezen als de hoogte van de premie tegenvalt.

Eigen telefoon laten vallen verzekering van de provider

Kijk uit dat je niet zonder dat je weet al een telefoonverzekering hebt bij het kopen bij een provider.

Het komt vaak voor dat mensen bij de aanschaf van een nieuwe telefoon ook een telefoon verzekering hebben afgesloten.

Om niet voor verrassingen komt te komen staan is het natuurlijk altijd de moeite waard om de voorwaarden goed te bekijken.

Telefoon thuis laten vallen verzekering inboedel

Een aanvulling op de inboedelverzekering kan in de vorm van een extra dekking. Maar ik heb natuurlijk meer dan alleen een mobiele telefoon. Je kunt daarbij ook denken aan het laten vallen van camera’s, laptops of tablets.

Als je enkel een telefoon verzekering hebt dan is deze verzekering vaak alleen voor één toestel. Met een aanvullende inboedelverzekering is dat niet het geval.

Je hebt dus geen telefoon verzekering nodig als je al een aanvullende verzekering hebt. Vergeet dit niet wanneer je denkt om een nieuwe telefoon te kopen.

BKR verwijderen

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ik leg daar ook uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden

Telefoon van een ander laten vallen verzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt direct de telefoon van een ander laten vallen schade. In geval jouw telefoon door een ander laten vallen is de andere partij aansprakelijk.

Schade melden en vergoed krijgen kan via alle partners in ons overzicht. Bekijk gerust en vergelijk alle aanbieders op deze pagina, en vergeet niet onze andere verzekeringsafdelingen.

Ook een aanvullende dekking afsluiten kan via de bij ons aangesloten verzekeraars. Vergelijk de aanbieders met elkaar wat betreft een eigen risico, een allrisk, bij schade en diefstal.

Neem de tijd en en je heb je telefoon verzekerd met een telefoonverzekering op maat en krijgt de schade vergoed

Vragen over ik heb mijn telefoon laten vallen verzekering?

Veel mensen lopen met de vraag rond met zoiets als “ik heb mijn telefoon laten vallen welke verzekering dekt dit?. Denk niet te lichtzinnig over een inboedelverzekering want een goede kwalitatieve verzekering is een kwestie van maatwerk.

En dergelijke verzekering moet op uw specifieke wensen worden afgestemd. Mocht u nog het een en ander willen weten over dergelijke verzekeringen? Neem dan gerust contact op via info@finabud.nl.

Inboedelverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van inboedelverzekeringen zijn te lezen via onze inboedel landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je inboedel veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.