Zorgeloos & Zelfverzekerd
in je keuze

Wat is een Opstal- en Inboedelverzekering?

Leer alles over het beschermen van huis en persoonlijke bezittingen met een opstal- en inboedelverzekering. Verzekeringspolissen zijn algemeen bekend als “algemene verzekeringen” en worden door consumenten afgesloten tegen een gebeurtenis die al dan niet kan plaatsvinden. En, inboedel- en opstalverzekering is zo’n polis die eigendommen binnen en buiten uw huis dekt. Er zijn drie grote verzekeringspolissen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

1. Opstalverzekering

Deze beschermt de structuur, de inrichting en de uitrusting van uw huis. Het kan dekking bieden voor de kosten in verband met verlies van of schade aan uw huis tegen zaken waar u geen invloed op heeft, zoals schade door natuurrampen (bijv. stormen en bosbranden).

2. Inboedelverzekering

Deze verzekering beschermt uw bezittingen en kan dekking bieden voor de kosten van vervanging of reparatie van uw niet-vaste inboedel (bijv. uw meubels, kleding, apparaten, uw kostbare waardevolle sieraden en familiebezit). Uw inboedel en uw persoonlijke bezittingen zijn de dingen die uw huis maken, en u wilt er zeker van zijn dat ze veilig en beschermd zijn.

Gewoonlijk wordt deze verzekering verkocht naast een opstalverzekering. Maar het kan ook worden gekocht als een op zichzelf staande polis, dit is vooral gunstig als u huurt in plaats van eigenaar van uw huis.

BEDRIJF
INFO
WAARDERING
NAAR SITE
 • Online samenstellen
 • Online vergelijken
 • tot € 100.000,- verzekerd
 • Klanten waardering 8,1
 • Nooit onderverzekerd
 • Online vergelijken
 • Laptop en Mobiel
 • Aanbevolen

3. Inboedel- en opstalverzekering

Beide polissen worden door verzekeraars vaak gebundeld als een “opstal- en inboedelverzekering”-pakket, bekend als een all-inclusive opstalverzekering die uw huis en de persoonlijke bezittingen in uw huis zal beschermen.

Hebben alle huiseigenaren beide verzekeringspolissen nodig?

Dit is een interessante vraag die door veel consumenten wordt gesteld. Het type beleid dat u nodig hebt, hangt bijvoorbeeld af van het feit of u huurt of dat u uw eigen huis bezit:

 • >> Als u een huiseigenaar of verhuurder bent, zult u meestal beide het beleid nodig hebben, en
 • >> Als u huurt, heeft u alleen een inboedelverzekering nodig

Onthoud – Alle huiseigenaren zullen een opstalverzekering nodig hebben, maar een inboedelverzekering is voor iedereen.

Soorten verzekeringen bij Finabud

Alle soorten verzekeringen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Wat zijn de verschillende soorten opstal- en inboedelverzekeringen?

Consumenten zijn vaak verward met de verschillende soorten van opstalverzekering dekking en inboedelverzekering bescherming beleid te kiezen. Hier is een lijst van de verschillende soorten polissen beschikbaar om uit te kiezen:

Voor uw huis verzekering bescherming plan, moet u om uit te werken of u de volgende verzekeringsdekking wilt:

 • >> Totale vervangingsdekking – dit type dekking omvat alle kosten om uw huis te herbouwen tot de standaard die het was vóór de schade, of
 • >> Verzekerd bedrag – dit is meer gebruikelijk en zal dekking bieden tot een bepaald bedrag
 • Voor uw inboedelverzekeringsplan, moet u de twee belangrijkste soorten polissen begrijpen, zoals:
 • >> Een polis die de waarde van uw inboedel dekt, of
 • >> Een polis die u in staat stelt om uw inboedel te vervangen door nieuwe items (bijv. “Nieuw” voor “Oud”). Het is belangrijk om te onthouden dat “Nieuw” voor “Oud” polissen duurder zijn

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John B

Dit zijn dus de basisprincipes van inboedel- en opstalverzekeringen. Onthoud alles wat in dit artikel is vermeld wanneer u op zoek gaat naar verzekeringen om uw huis en persoonlijke bezittingen te beschermen.

Als u nog steeds verward bent over het vinden van de geschikte opstalverzekering dekking om uw huis en persoonlijke bezittingen te beschermen, neem dan contact op via onze contact pagina. Het deskundige team van financiële makelaars zal uw situatie beoordelen en u de beste verzekeringspolissen en de juiste financiële oplossingen bieden.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Frank_Zelasko/1780079

Inboedelverzekeringen

FinaBud.NL

Andere aspecten van inboedelverzekeringen zijn te lezen via onze inboedel landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

Andere Verzekeringen

FinaBud.NL

Behalve verzekeringen om je inboedel veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om andere verzekeringen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle verzekeringen verzamelen pagina.