Uitvaartverzekeringen Vergelijken Gratis

5 veel Gemaakte Fouten tijdens het Spreken op een Uitvaart

Je bent gevraagd om te spreken op een begrafenis – om de grafrede te houden. Je hebt ja gezegd. Je hebt het boek gelezen over hoe je een grafrede moet schrijven, je hebt wat steekwoorden geschreven, je hebt met familie en vrienden gepraat, en nu ben je bijna klaar om het allemaal samen te voegen en je grafrede te houden voor deze zeer belangrijke persoon in je leven.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Maar je bent nog steeds nerveus. Om je zenuwen te bedwingen voordat je begint, kun je beter deze checklist doornemen en ervoor zorgen dat je geen van deze veelgemaakte fouten hebt of zult maken:

Nummer 1

Geef geen verkeerde feitelijke details in de grafrede. Als je details geeft, controleer dan de datums, de betrokken personen, de juiste namen en hun uitspraak.

Als je niet zeker bent van een detail, vertel dan het verhaal zonder het detail te specificeren. Bijvoorbeeld: “In zijn jeugd gingen hij en zijn vrienden regelmatig naar de plaatselijke poolhal. Daar ontmoette hij zijn eerste baas, die zo’n grote rol zou spelen in de rest van zijn leven.”

Soorten verzekeringen

Alle soorten dekkingen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

250 Euro Lenen Zonder Gedoe

Het is nog steeds een goede zin en je hoefde niet te weten op welke leeftijd (Tante Gina zegt dat hij 17 was, maar Oom Walt zegt dat hij 12 was); je hoefde niet te weten welke maatjes of je hoefde je geen zorgen te maken dat je iemand zou weglaten.

Wat was de naam van die biljartzaal? Als iemand het zich herinnert en het iets kan schelen, zullen ze het bij de receptie ter sprake brengen en het zal hen iets te zeggen geven. De naam van de baas. Waarschijnlijk ga je die naam in de volgende zin noemen.

Zorg ervoor dat je de naam correct hebt voor deze belangrijke persoon in het leven van je geliefde en zorg ervoor dat je hem correct uitspreekt. Als het iemand is die je nog nooit ontmoet hebt en je hoort de naam voor het eerst en je bent er niet bekend mee, oefen dan om de naam steeds opnieuw te zeggen in het bijzijn van iemand die de juiste uitspraak kent.

Nummer 2

Als er tegenstrijdige details in een verhaal staan en je wilt het toch graag vertellen, dan kun je beide verslagen opnemen. Je hoeft er geen wedstrijd van te maken wie gelijk heeft en wie niet. Vermeld in plaats daarvan alleen dat er verschillende versies zijn van de gebeurtenissen van die nacht. “Sommigen zeggen dat hij één blik wierp op de jonge vrouw die met de band zong en ter plekke verliefd werd.

Andere zeggen dat hij haar nauwelijks opmerkte en zijn hart pas zou verliezen toen hij haar de volgende zomer weer ontmoette. Hoe dan ook, we weten dat toen de twee eindelijk samenkwamen ze samen prachtige muziek maakten en deze grote familie die hier vandaag bijeen is ter ere van onze vader is het bewijs van die muziek.”

Nummer 3

Verlies je exemplaar van de grafrede niet. Hoe te spreken op een begrafenis is vaak hoe te lezen op een begrafenis. Zorg dat je niet maar één exemplaar van je grafrede hebt.

Zorg voor een tweede kopie van de grafrede en geef die aan je meest georganiseerde vriend of familielid om mee te nemen naar de begrafenis. Op die manier heb je een extra exemplaar als je je exemplaar vergeet, een bladzijde kwijtraakt, er koffie op morst zodat je het niet meer kunt lezen.

En als je op straat voor de begrafenis wordt overreden door een bus, heeft je vriend of familielid een exemplaar dat door een invaller kan worden gelezen.

Nummer 4

Kalmeer uw zenuwen niet met alcohol of andere medicijnen voordat u de grafrede uitspreekt.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

Nummer 5

Verontschuldig je niet voor je toespraak. De eerste regel van hoe te spreken op een begrafenis is om zelfverzekerd en trots te zijn om je herinneringen te delen met vrienden en familie. Sta rechtop. Spreek met een sterke en zelfverzekerde stem.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Laurie_Mueller/170548

Uitvaartverzekering

FinaBud.NL

Andere aspecten van begrafenis en crematie verzekeringen zijn te lezen via onze uitvaart landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.