Huis of Appartement Huren
ook met Huurtoeslag

Schrijf je Gratis in
en krijg dagelijks een overzicht van
voor jou geschikte woningen

Een Appartement Vinden dat bij je Smaak Past

Hoe vind je een appartement dat bij je smaak past. Ik ben enthousiast om een van die nieuwe culinaire pseudo-klassen uit te proberen waar je je eigen maaltijden kunt laten bereiden waar je ongeveer een maand mee vooruit kunt. De enige reden waarom ik aarzelde is dat ik een beetje een kieskeurige eter ben. Ik hou niet van groenten, en ik hou ook niet van zeevruchten (een impopulaire beslissing in dit tijdperk van sushi, dus ik vertel mensen dat ik allergisch ben).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Met andere woorden, ik wil niet komen opdagen met de verwachting dat er kip op het menu staat en er dan achter komen dat het voor de helft uit zeevruchten bestaat. Dus, in wezen, ben ik bang om op te dagen. Stop met dat boegeroep… dat is grappig.

Nou, appartement winkelen is precies hetzelfde voor mij. Ik ben een beetje bang. Ik moet een betaalbare plek vinden, maar ik wil zeker weten dat ik in een appartement kom dat ik leuk vind. Ik wil dat het past bij mijn smaak, mijn leven. Kortom, ik wil dat het perfect is.

Niet veel in het leven is perfect, dus hoe kan ik in de buurt komen?

Tip 1: Denk na over de bijzonderheden

Denk na over de locatie: de afstand tot familie, vrienden, werk en het nachtleven. Bij wie moet ik wonen? Wie zie ik wekelijks? Kan ik 40 minuten pendelen verdragen als ik daarmee 75 euro per maand bespaar? Moet ik in de binnenstad wonen of kan ik volstaan met de buitenwijken? Ga ik drie keer per week uit, of twee keer per maand?

Denk na over uw budget: financiële planners zeggen dat slechts 30% van uw inkomen aan uw woonkosten mag worden besteed. Geen groot probleem als je €6.000 per maand verdient.

Een beetje meer een probleem als je €1.600 per maand verdient. Wat is je realistische, totale budget? En ook al wil ik een een-slaapkamer met een studeerkamer, kan ik me alleen een kamer met eigen badkamer veroorloven?

Toeslag aanvragen?

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een toeslag? Wij helpen je bij het aanvragen voor een HUUR, ZORG EN KINDEROPVANG toeslag:

Denk na over je huisdier situatie: Ik heb een hond. Het is een dwergpoedel. Zou ik bereid zijn om Ziggy weg te doen? Nooit. Kan ik me veroorloven om €500 neer te tellen voor een aanbetaling. Nooit. Zou ik me €250 kunnen veroorloven als ik van te voren zou sparen? Mogelijk. Denk er eens over na als je van plan bent die bulldog te nemen die je altijd al wilde. Ten eerste, accepteert de gemeenschap waar je wilt wonen wel huisdieren? Zo ja, hoeveel kost de aanbetaling? Het kan zijn dat u moet sparen, of dat u moet afhaken.

Tip 2: Onderzoek uw opties

Nu is het tijd om te vergelijken. Ik hou van deze catalogus als een snelle referentie, maar ik ga ook graag online om virtuele tours te bekijken en voorzieningen te vergelijken. Op de website van huurstunt kan ik een persoonlijkheidsprofiel invullen dat mij aan de juiste appartementen koppelt. Het gaat zelfs een stap verder om uit te vinden wat ik nog meer leuk vind. Wil ik een zwembad? Doe ik aan fitness? Zeker weten. Er is daar een match en ik wil alle keuzes zien.

Tip 3: Bezoek je topkeuzes en roep de hulp in van vrienden

Zien is geloven. Ik weet dat het product zelf vreselijk belangrijk voor me is. Ik moet het bezoeken om te weten of het goed aanvoelt als ik naar binnen rijd. Ik wil een weelderige tuin. Ik wil goede verlichting in de woonkamer, en een zwembad met een nachtleven eromheen. Ik wil een schoon appartement. Ik kan alleen achter deze details komen door een bezoek.

Als ik op bezoek ben, vind ik mijn verhuurster dan aardig? Heeft ze kennis van zaken? Vriendelijk? Beantwoordt ze mijn vragen over onderhoud zodanig dat ik me op mijn gemak voel? Vertrouw ik deze persoon? Want dit is degene die ik aan de telefoon zal krijgen als er iets mis gaat in mijn appartement. En twee paar ogen zijn beter dan één! Zijn mijn vrienden het ermee eens dat dit een coole plek is om te wonen? Zullen ze me hier komen opzoeken om rond te hangen? Zijn ze het eens met wat ik denk?

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

Neem je beslissing

Tot slot, beslis wat het beste bij je past. Ik wist toen ik Ziggy koos dat het liefde was. Ik weet dat wanneer ik mijn volgende appartement kies, het op zijn minst lust zal zijn! En dat kan minstens een jaar duren. Goede jacht!

Jeff is een gewone jongen met een grappig sikje die echt van mensen en het leven houdt. Bovendien is hij een expert op het gebied van appartementen, het wonen in appartementen en hoe je het beste uit een appartement kunt halen.

Als managing partner van Apartment Home Living wil Jeff u helpen het juiste appartement te vinden door u te leren kennen. Niet alleen waar u wilt wonen & wat u wilt betalen, maar wat u leuk vindt. Op deze manier kunnen we u helpen een appartement te vinden dat bij uw persoonlijkheid past, niet alleen bij uw budget.

Soorten toeslagen bij Finabud

Alle toeslagen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Via Finabud hebben Apartmentites een platform om hun eigen verhalen te delen, geweldige info & tips over het wonen in een appartement te krijgen, John’s onderhoudende blogs/verhalen te lezen, antwoorden te vinden op een breed scala aan vragen over appartementen, en een hoop plezier te beleven aan het delen van hun liefde voor het wonen in een appartement met anderen. Vergeet niet uw eigen ervaring te delen!

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/T._Huguley/133640

Extra informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van huren zijn te lezen via onze "extra info" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.