Huis of Appartement Huren
ook met Huurtoeslag

Schrijf je Gratis in
en krijg dagelijks een overzicht van
voor jou geschikte woningen

Het Vinden van die Gelukkige Plek – Zoals uw Appartement

Wat maakt je echt gelukkig? Dat is de beladen vraag voor de eeuwigheid, is het niet? Een vraag zo breed dat er net zoveel verschillende antwoorden op zijn als er mensen op deze aarde zijn. Dus stel ik een andere vraag. Als er zo veel is om uit te kiezen, hoe kun je dan ooit gemakkelijk een plek vinden waar je echt gelukkig van wordt als je op zoek bent naar een appartement? Hoe kun je je gelukkige plek vinden? (Ik weet het, ik weet het. Dat zijn twee vragen. Ha!)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Wel, zoals gewoonlijk, heb ik enkele antwoorden. Gelukkig, bij het zoeken naar een plek om je hoofd neer te leggen, is er een ton van gemeenschappelijke grond onder wat maakt mensen gelukkig met hun plaats. Bijna iedereen op de planeet wil een paar simpele dingen om hun huis gelukkig te maken. Behalve tapijten, ramen en een grote TV, natuurlijk.

Dus kijk hier eens naar. Door om te gaan met veel van mijn mede “appartement zoekers” zie ik weer, waar, mijn advies nodig kan zijn. En ik hou ervan mijn advies te geven. (Hoewel, ik begin me een beetje als Ann Landers te voelen) Iedereen wil een locatie waar ze gelukkig mee zijn. Maar hoe vind je die? Met één enkele vraag: wat maakt je gelukkig met waar je woont?

Is het dicht bij je kantoor? Naast je beste vriendin? Bij een park met een hardloopparcours? Vraag eens rond op kantoor, bij je beste vriend, of bij je hardloopmaatje of ze hun woning aanbevelen of waar ze je zouden aanraden te gaan kijken.

Vergelijkbare mensen hebben vaak een vergelijkbare smaak in bijna alles, inclusief de locatie van hun huis. Woon-werkverkeer kan je maken of breken. Een belangrijke factor is dus het berekenen van reistijd, rijroutes, benzinegeld en het stress veroorzakende verkeer naar de plek waar je het vaakst heen zult gaan.

Misschien wil je meer “in de mix” zijn en op een centrale locatie voor alles wat je doet. Makkelijk. Pak de kaart. Markeer daarop de plaatsen waar u het vaakst komt, zowel persoonlijk als zakelijk. Zoek dan een plek tussen al uw markeringen in. Bam! Dat is een verdomd goede plek om je nieuwe plek te zoeken.

Laten we hopen dat het niet in het midden van een koeweide is. Het kan nooit kwaad om te vragen, vragen, vragen mensen op het werk of op uw favoriete hang out plekken waar wat ze suggereren. Je weet nooit welke geweldige info iemand je kan verrassen. Misschien vind je zelfs wel een kamergenoot.

Toeslag aanvragen?

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een toeslag? Wij helpen je bij het aanvragen voor een HUUR, ZORG EN KINDEROPVANG toeslag:

Geld is niet alles, dat weten we. Maar niet blut zijn maakt plezier hebben en leuke dingen doen een stuk makkelijker. Dus bij het zoeken naar een plek om te wonen, hier is de deal: Ga te goedkoop … je schaamt je voor waar je woont. Ga te duur… je schaamt je dat je altijd blut bent. Dus, gezien het geld, hoe vindt iemand een plek die zijn geluk voedt?

Eerlijk gezegd, komt het allemaal neer op behoeften versus wensen, mijn vrienden. Wat is je eerste behoefte? Locatie? Een plek die je Yorkie accepteert? Een woonkamer groot genoeg voor je 42 inch TV? Eerlijk, je zult niet gelukkig zijn zonder de dingen die je nodig hebt. Schrijf je top drie behoeften op. Het maakt niet uit waar je kijkt en wat de huurprijs is, buig hier niet over. Het zijn gelukseisen.

Nu de wensen. Vraag jezelf af: Zijn deze het geld waard dat je er misschien maandelijks voor moet uitgeven? Een beetje vergelijkingsmateriaal zal u snel laten weten of uw wensen een fors prijskaartje aan uw toekomstige huis hangen.

Wees bereid om een aantal van uw wensen op te geven om de dingen te krijgen die u echt nodig hebt, terwijl u nog steeds geld overhoudt in die oude, knorrige portemonnee. Zodra u uw behoeften vs. wensen in evenwicht, krijg je een beter idee dat het misschien niet zo slecht om te leven zonder die aangebouwde garage als het bespaart u $ 150 per maand. (1800 per jaar! Jakkes!)

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

John is een gewone man met een grappig sikje die echt van mensen en het leven houdt. Bovendien is hij een expert op het gebied van appartementen, het wonen in appartementen en hoe je het beste uit een appartement levensstijl kunt halen.

Als managing partner van FinaBud wil John u helpen het juiste appartement te vinden door u te leren kennen. Niet alleen waar u wilt wonen & wat u wilt betalen, maar wat u leuk vindt. Op deze manier kunnen we u helpen een appartement te vinden dat bij uw persoonlijkheid past, niet alleen bij uw budget.

Soorten toeslagen bij Finabud

Alle toeslagen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Via Finabud hebben Apartment zoekers een platform om hun eigen verhalen te delen, geweldige info & tips over het wonen in een appartement te krijgen, Se onderhoudende blogs/verhalen te lezen, antwoorden te vinden op een breed scala aan vragen over appartementen, en een hoop plezier te beleven aan het delen van hun liefde voor het wonen in een appartement met anderen. Vergeet niet uw eigen MyPlace-pagina op te zetten om echt van de Apartmentite-ervaring te kunnen genieten!

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/T._Huguley/133640

Extra informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van huren zijn te lezen via onze "extra info" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.