Huis of Appartement Huren
ook met Huurtoeslag

Schrijf je Gratis in
en krijg dagelijks een overzicht van
voor jou geschikte woningen

Wat Heeft u Nodig om een Huis te Huren?

Dus je wilt een huis huren en meer ruimte krijgen, een garage misschien. Wat moet je hebben om dit proces te starten? Je moet er klaar voor zijn, en de eerste 2 vragen die je jezelf moet stellen zijn: 1.) ben ik klaar om een huis te huren en; 2.) wanneer moet ik in dat huis gaan wonen?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Het lijken domme vragen, maar ik heb ervaringen, vooral de laatste tijd, van klanten die klaar zijn om te kijken naar huurhuizen. En niet echt in een positie zijn om actie te ondernemen om deze huurwoningen veilig te stellen.

Ik weet niet hoe het met u zit, maar wat als ik de perfecte huurwoning tegenkom, met de perfecte locatie en huurprijs en niet alles heb wat ik nodig heb om er iets mee te doen, dan zou ik overstuur zijn. Waarom mezelf door die marteling laten gaan?

OK, dus om te beginnen, moet je:

Bereken de maximale huur

Weten hoeveel huur je je kunt veroorloven om elke maand te betalen.

De meeste verhuurders zullen je huur berekenen op 30 – 35% van je inkomen. Dus als je €3000 per maand verdient kun je in aanmerking komen voor maximaal €1000 per maand huur. Sommigen gaan tot 40% waardoor je tot 1200 dollar per maand aan huur kunt betalen.

Dat is wat ze je op zullen kwalificeren, maar je moet ook je eigen budget maken. Kijk naar al je uitgaven, exclusief je huur, en vergelijk die met je inkomen.

Als uw uitgaven en uw inkomen niet veel overblijft om te sparen nadat de huur is betaald, kunt u die in aanmerking komende huurbetaling een beetje verlagen zodat u wat geld overhoudt om te sparen of voor een onverwachte noodsituatie.

U wilt niet in een situatie komen waarin u een noodsituatie hebt en u moet afzien van het betalen van een rekening of erger nog, uw huur, om de noodsituatie aan te pakken.

Toeslag aanvragen?

FinaBud.NL

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een toeslag? Wij helpen je bij het aanvragen voor een HUUR, ZORG EN KINDEROPVANG toeslag:

Dat is het begin van een neerwaartse spiraal. Als u probeert om uw krediet weer op de rails te krijgen om daadwerkelijk een huis te kopen, wilt u een verrassing als deze voorkomen, die uw inspanningen kan doen ontsporen. Wees realistisch….en heel eerlijk tegen jezelf. Zodra u weet hoeveel u comfortabel kunt betalen, moet u …..

Bepaal uw verhuisdatum

Nog zo’n voor de hand liggend punt, maar als u dat eenmaal weet, weet u wanneer u echt moet beginnen met zoeken en met het regelen van andere zaken die uw zoektocht naar een huurwoning zullen vergemakkelijken. 6 maanden van te voren zoeken is tijdverspilling.

Geen enkele huurwoning gaat zo lang mee, tenzij hij in slechte staat verkeert of te duur is voor de markt. Dertig tot zestig dagen is een goed moment om te gaan zoeken als je eenmaal weet wanneer je gaat verhuizen. Als je die datum eenmaal weet, is het volgende wat je moet doen ….

Een aanbetaling doen

Als je niet onmiddellijk toegang hebt tot fondsen voor een aanbetaling, heb plannen om het samen te krijgen, zelfs voordat u begint met het zoeken naar een huis. Hoeveel heb je nodig? De meeste deposito’s zijn ten minste 1 maand huur… op zijn minst. Met meer uitdagende krediet kan het 2 maanden zijn. Dus wees daar op voorbereid.

Goed voor je Financiën

FinaBud.NL

Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

Veel mensen gaan serieus op zoek naar een huurwoning en hebben geen geld voor een aanbetaling. Ik kan je niet vertellen waarom. Het is alsof je een huis koopt zonder een cent voor de aankoop. Zelfs “no money down” aankopen vereisen een vorm van aanbetaling om een huis van de markt te halen.

Als je niet zeker weet of je meer dan 1 maand huur nodig hebt voor je aanbetaling, waarom spaar je dan niet 2 maanden? Het is misschien moeilijker en kost meer tijd, maar als je niet alle 2 maanden huur nodig hebt, kun je je spaarrekening stoten met het verschil. Als je je borg hebt, moet je …..

Plan voor andere deposito’s

Veel nutsbedrijven zullen uw krediet controleren als u uw service niet overdraagt, wat meestal gebeurt wanneer u naar een andere provincie verhuist. Ze kunnen ook vereisen een borg en het gaat worden gebaseerd op uw krediet.

Dit is geen verrassing die u wilt hebben. Het kan behoorlijk duur worden als je een water, gas en licht borg eis, in aanvulling op de eerste maand huur en uw huur borg.

Soorten toeslagen bij Finabud

Alle toeslagen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

Als je van tevoren hebt gepland en er klaar voor bent, kun je kijken en solliciteren naar het perfecte huis en met vertrouwen weten dat als je aanvraag wordt goedgekeurd, wanneer ze om de huur en borg vragen, je voorbereid zult zijn. Geef jezelf een schouderklopje op dat moment en ga naar binnen!

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Andrea_Davis-Tucker/467665

Extra informatie

FinaBud.NL

Andere aspecten van huren zijn te lezen via onze "extra info" landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.