Direct Aanvragen geen Gezeur of Gedoe met Uitkeringen

BedragLooptijdKostenTerug te betalen
€ 100 30 dagen € 1,08 € 101,08
€ 700 45 dagen € 11,39 € 711,39
€ 1.500 62 dagen € 25,11 € 1.525,11

Geld Lenen met Negatieve BKR en Uitkering – Leningen

Geld lenen zonder BKR toetsing met uitkering is tegenwoordig in 1 dag te regelen. Je moet voor dit soort leningen niet bij je reguliere bank aankloppen, want die doen dat niet. Dit is een job voor specialisten zoals Saldodipje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Een lening vinden die bij jouw specifieke situatie past is wat wij doen. Een goede snelle oplossing is een zogenaamde minilening. Een persoonlijke of doorlopend krediet is een ander alternatief maar voeren wel een BKR registratie toetsing uit.

TIP: Het kan geen kwaad om deze pagina te bewaren, want mocht uw aanvraag afgewezen worden dan kunt u de aanvraag bij een andere aanbieder op deze pagina herhalen. Uw kansen op een lening worden dan aanzienlijk vergroot.

AanbiederSoortInfoWaarderingNaar de site
 • Minilening tot € 1000
 • Pluslening tot € 1800
  • Afkopen garantstelling
  • Termijn 62 dagen
  • Terugbetalen in termijnen
  • Geen BKR toetsing
            Tot zover de leningen zonder BKR check, de volgende zijn met BKR toetsing
  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • Leningen oversluiten
  • Auto, keuken, opleiding
 • Zie meer info
  • Vergelijk 10+ kredietverstrekkers
  • Zakelijke lening binnen 24 uur
  • Tot 1 miljoen euro
  • Aanvraag binnen 2 minuten
 • Zie meer info
 •       Staat de lening er niet bij?      Andere soorten leningen bekijken?       Klik "Alle Leningen" onderaan deze pagina

  Een BKR registratie wordt bij leningen lager dan 1000 euro niet bekeken. Een BKR toetsing wordt er derhalve niet gedaan als de rente hoog is. Omgekeerd bij een lagere rente geldlening zal er wel naar gekeken worden.

  Geld lenen in Nederland zonder BKR – Hogere bedragen

  Met een hoge BKR codering kunt u geen hogere 2000 euro bedragen lenen. Dergelijke grotere bedragen met BKR registratie worden wel middels andere kredietverstrekkers op onze site aangeboden. Zij zijn mogelijk in staat een bedrag lenen voor uw behoeften mogelijk te maken. 

  Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet aangaan is dan misschien voor u beschikbaar. Deze methode van lening aanvragen kan niet buiten BKR toetsing. Een klein bedrag lenen voor direct geld te innen kan dus echt uitsluitend met een minilening.

  Maar het kan anders want je zou natuurlijk ook 3000 euro kunnen splitsen in 2 maal 1500 euro. En dat alles natuurlijk met een minilening ook als u een BKR notering of een BKR registratie heeft. Meer hierover verderop in de garantstelling sectie.

  Voorkomen is beter

  Voorkomen dat je in deze positie terecht komt is natuurlijk altijd beter. Wellicht kunnen we daar straks op ingaan. Wij kunnen vervolgens ook je BKR-registratie verlagen of mogelijk verwijderen. En een beetje info om een stabiele financiële situatie voor elkaar te krijgen. Dus nu eerst waarvoor je op deze website bent, de minilening.

  Ken je de minilening als manier om snel een geldlening te krijgen? Een beperkt bedrag wordt binnen dezelfde dag op uw bankrekening bijgeschreven. Het is sinds de intocht van het internet een populaire vorm van lenen geworden.

  Soorten leningen bij Finabud

  Alle soorten leningen zijn bij ons vertegenwoordigd zoals:

  Geld Lenen Zonder BKR Toetsing Met Uitkering

  Rente blijft laag door de korte looptijd

  En dat is niet zo vreemd toch? De lening kan in die korte periode snel worden terugbetaald plus de rente is laag. In geval van nood voor bijvoorbeeld een factuur die abrupt moet betaald worden is dit een goede uitkomst.

  Zelfs als je een BKR registratie hebt, wordt die niet gecontroleerd. In de meeste gevallen worden deze bedragen binnen een dag overgemaakt. Iets waar je niet lichtzinnig mee om moet springen is of je de geldlening wel werkelijk nodig hebt.

  Geld lenen van particulier zonder BKR toetsing

  Het is makkelijk te gissen waarom een particulier op korte termijn zonder BKR geld wil lenen. Lees maar eens wat hieronder beschreven staat wat betreft de redenen.

  Voorschotje op je salaris

  Misschien is jouw motief een voorschot aan te vragen, omdat je salaris net een beetje te laat komt. Misschien moet er iets dringends gekocht worden waar niet op gewacht kan worden. Je wilt nu iets kopen waar je niet op wilt wachten, maar wat doe je als je salaris pas volgende week komt?

  Is het vervolgens niet een prachtige uitweg om even een minilening te nemen? Vervolgens is er niks verkeerd mee wanneer je het bedrag ook weer vlug kunt aflossen.

  Startproblemen met je auto

  Je fijne auto wil niet meer starten. En dit kan behoorlijk in de papieren lopen. Je kunt je daar eigenlijk niet op voorbereiden. Zulke dingen maken het vaak extra ellendig als je ervan afhankelijk bent.

  In dit geval zou het wel handig zijn als je wat meer poen had of bij iemand kon lenen. Helaas zijn deze mogelijkheden niet altijd aanwezig.

  Een rappe oplossing zou een minilening kunnen zijn. Niet lang na je de lening hebt aangevraagd kun je ook al over je geld beschikken. Daarmee kun je de auto laten herstellen en je bent al snel weer aan het rijden.

  Goed voor je Financiën

  FinaBud.NL

  Heb je persoonlijke hulp nodig om financieel goed uit uit de bus te komen? Neem dan even contact met mij op. Misschien wil je zelf een website beginnen en geld verdienen met het promoten van producten van grote bedrijven.

  John B.

  Waarom geld lenen in Nederland zonder BKR

  De voordelen van geld lenen zonder BKR in Nederland hebben we al een beetje doorgenomen. Als voornaamste voordeel wordt de snelheid regelmatig genoemd. Als je in nood zit wil je een bedrijf waar je snel geld kunt lenen. Bijvoorbeeld bij Ferratum of Saldodipje waar je 500 euro of 600 euro lenen kunt met een negatieve BKR. Bij hen kun je vergelijken en in een paar minuten snel geld lenen voor een nieuwe whatever.

  Het duurt aanzienlijk langer om bij een andere soort geldlening de aanvraag te doen. Alsmede zijn de aanvragen bij een reguliere geldlening vaak veel moeilijker. De aanbieder van de geldlening kan vragen om een persoonlijk gesprek.

  BKR uitslag wachttijden

  Het wachten op een BKR uitslag is ook iets wat een zeer langdurige procedure kan zijn. Het neemt rustig een paar weken in beslag.

  De minilening kun je beter niet aanvragen bij je eigen bank. Korte termijn leningen vraag je aan bij de aanbieder van dergelijke leningen. Wat is er makkelijker dan zo’n geldlening gewoonweg op je eigen pc online aan te vragen.

  Grensbedrag eerste lening

  € 600 is de grens wanneer dit een eerste minilening betreft. Aanbieders die lagere bedragen uitlenen zijn doch geen uitzondering. Dit is een goede waarborg voor zowel jij als de geldgever.

  Indien alles goed gaat dan kun je voor de tweede maal tot hoogstens €1500 lenen. Meer dan dit is dan ook niet beschikbaar met een flitskrediet. We hebben wel andere pagina’s op onze website die hogere bedragen beschikbaar maken.

  Met deze minilening is het dus niet denkbaar om meer dan € 1500 te lenen. Het volledige bedrag dient na 62 dagen in zijn geheel te worden afgelost. Wat je geleend hebt is hiervan afhankelijk.

  Hoeveel rente moet ik betalen

  Je rente over dat geld dat terugbetaald moet worden is 13,99%. Het lijkt een beetje overdreven, nietwaar? Het geld wordt ook rap teruggegeven en het uiteindelijke bedrag blijft dus klein.

  Zoals bijvoorbeeld: je leent € 400 en je betaalt het na 30 dagen terug. Over € 400 bedraagt je rente dan: 13,99 / 365 dagen = 0,038. 1,15% rente is wat er overblijft ingeval je dit vermenigvuldigd met het getal 30. 1,15% van € 400 is dan 4,60. Dat blijkt dan een totaalbedrag van € 400 + 4,60 = 404,60.

  Werkloos zijn met een minilening

  Kan werkloos zijn gevolgen hebben voor een minilening? Een minilening aanvragen kan evenzo als je werkloos bent. Er bestaan geen eisen omtrent het opsturen van een loonstrook of iets dergelijks.

  Denk en wees zeker van je zaak in verband met het op tijd afbetalen. Moeilijkheden zul je dan amper tegenkomen.

  Kleine lening zonder BKR toetsing

  Er is geen reden om een BKR-toets te doen bij dit type kleine leningen. Je kunt de tijd wel beter gebruiken dan in beslag genomen te worden door deze heisa. Het zal je absoluut een aanmerkelijk aantal dagen schelen. En na goedkeuring kun je al binnen een etmaal het geld op je rekening zien staan.

  De waarschijnlijkheid van slagen voor een minilening is uiterst groot. Evenzeer het ontvangen van het bedrag als de hele proces gaat ontzettend snel.

  Het op tijd terugbetalen van het geleende geld is jouw verantwoordelijkheid. Als je het toch niet echt zeker weet of je het allemaal wel kunt nakomen. Iets anders proberen lijkt mij dan een beter plan. Voordat je aan een geldlening begint moet je er goed over piekeren.

  BKR verwijderen

  FinaBud.NL

  Heb je hulp nodig om in de toekomst geen gedoe meer met een BKR te hebben? Kijk dan even op mijn andere pagina waar ik o.a. uitleg hoe je je BKR registratie kunt verwijderen. Ik leg ook uit hoe je maandelijks meer geld kunt overhouden

  John B.

  Moet ik een garantsteller hebben voor een minilening?

  Iemand die garant staat voor jou is noodzakelijk bij een minilening. Dit is een ingebouwde garantie voor de aanbieder. Dit is een goede beveiliging voor alle betrokkenen.

  We kennen hierbij twee vormen, een onderneming of een persoon. Voor jou kunnen dus vrienden of familieleden garant staan. Indien jij de betalingen niet nakomt wordt die figuur daarop aangekeken.

  Externe organisatie als garantsteller

  Een organisatie kan ook voor je garant staan. Dat is een borgstelling die naast de persoonlijke waarborger het meest wordt gebruikt. Zo’n externe borgstelling is dan een goed alternatief.

  Meestal heeft de financier een eigen contact onderneming welke een borgstelling verzorgt. De lening zal hierdoor wel ietsje duurder worden. De kosten voor de borgstelling moeten natuurlijk wel opwegen tegen de hoogte van je minilening.

  Zoals je kon lezen bedraagt de externe garantsteller 20% van het totaal bedrag. Waarom dan niet 10% aanbieden aan een vriend of familielid.. Op die manier is het niet moeilijk om hogere bedragen door splitsing te lenen. Want voor dat percentage zullen er genoeg gegadigden te vinden zijn.

  TENSLOTTE

  Het aangaan van een geldlening is tenslotte alleen zinnig indien je geen andere manieren weet. Dus neem de tijd en kies een lening die bij je past.

  Flitskrediet of Minilening

  FinaBud.NL

  Andere aspecten van flits- of minileningen zijn na te slaan en te lezen via onze landing pagina. Dus pak een bakkie met een gebakkie of een glas en ga op je gemak onze andere informatie bekijken.

  Andere Leningen

  FinaBud.NL

  Behalve een minilening om je financiële situatie veilig te stellen heb je misschien ook behoefte om info over andere soorten leningen te raadplegen. Dat kan dan op onze alle leningen verzamelen pagina.